Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun benimkiler de çok öksürdü geçen hafta antibiyotikle çözdük 3 güne iyileştiler maaşallahKızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmektenvallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler
Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.
Çocuklar da ben de seviyoruz taze fasulyeyi ben de atmıştım bir kaç paket iyi oluyorsabah 1 bardak süt ile turk jahve içtim.
3 avuc fistik.1 kucuk kase kadardi.
simi taze fasulye yiyorum.buzluktan. . üstüne yarim limon sıktım. kızim da yedi.ikimiz yedik.
Herkes antibiyotiğini alsın değilse atlatılmıyor hastalıklar 35 kişilik sınıflar da da olunca çocuklar onları da suçlamadan önce kendimizi suçlayalım çocuklarımızı rezil ettiğimiz içinEvet eşim de kızdan geçtiğini iddia ediyor.
Ama spor salonuna gidiyor, orada duş alıp çıkıyor, bence üşüttü.
Kızımın da hala burnu akıyor.
Eşim hiç böyle hastalanmamisti, baya ağır geçiriyor.
Hafta sonu ben de soğancıydım çocuklar ekmek yemiyorlar kahvaltıda çatalla yumurta peynir öğle akşamda pilav makarna ben de hafta sonu gözleme yaptım hem de 2 gün kahvaltı da bol soğanlı ıspanaklı ikindi de bol soğanlı peynirli iyi yediler zaten birer tane yiyorlarDünkü menüm
Sabah biraz peynir
Ve helva bir dilim ekmek
Akşama kadar ne su içtim nede çay boğazım yandı midem kötüydü
Akşam açlıktan
yarım soğanı kavurdum iki yumurta kırdım yedim
İki dilim ekmek
Sabaha kadar ikitane ağrı kesici içtim ağrıdan anca kurtuldum
Bugün 11 adet zeytin
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Çay
Kavurmalı yumurta
okuyucuu canım nerelerdesin . nişan telaşesi . gel de bi ses ver . elbisen nasıl oldu. bi resim istiyoruuhhhh
Ben de ben de hastaneye gitmekten korkuyorum değilse dişlerim kötü yürüyorum ama dizim kötücanım kızı dün sağlık ocağına götürdüm büyük hastane ortamına sokmak istemiyorum adanada koronovirüs tehlikesi var aile hekimi de dolven ve calpol kullan gece yatmadan öncede bir damla verdi onada ıhlamur vermeye başladım kucağımda durduğu sürece sıkıntı yok keyfi yerinde yemek yemiyor ve üstümden inmiyor
inşallah canım sabahki gibi değilim boğazım geçti
hep ılık şeyler içiyorum kupam hiç boş kalmıyor
ay ay . çok az kalmış . 5 günün var . son günü sayma artık .canımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8martkoşturmaca devam
ah kuzum . hadi bi hırsla sarıl . yaz geliyor bak . kız da emmiyor artık@Pamuk92 canım bugün itibariyle hurma diyetine başladım ne kadar yapabilirim veya yapabilirmiyim bilmiyorum ama niyetine girdim hızlıca 80 altını göreyim sonra daha motive bir şekilde devamı gelir inşallah az önce tartıldım 83,2 ye inmişim cuma günü 84 tüm. 2 günde hastalıktan süzüldüm![]()
Bence en güzel diyet tek başına yapılan diyettir tabii ki sporlaSersum canim bence sen esin yanina gelmeden once zayiflama.isini kafana takma cunku o kadar cok seyle bas ediyorsun ki bunlarin hepsi insani yemege iten sebepler yoksa benim fikrim.olay diyet, akapunktir vs degil eger kosullar musait olsa zatem hepimiz bir diyeyisyene gider 2 veya 3 ayda zayiflariz ama cogumuz buyuk strrst altindayiz bu sekilde bas etmek zor olay kilo degil o nedenle kendini sakin uzme cunku bize hangi liste verilirse verilsin yapmiyoruz sonucta bence esinle birlikteyken nasil verdigini anlaylmayacaksin bile
2 aylik psikolog birikimlerimden bir esinti![]()
ay ay . çok az kalmış . 5 günün var . son günü sayma artık .
hayırlısıyla atlat nişani . Allah tamamına erdirsin kuzum .
Oğlum opbaba al hamur yap diyor ben de yapıyorum gözlemeyi seviyor galiba arada ona da yaptırıyorumcanım yaaa. o olsa gerek![]()
![]()
neler yaptın haftasonu
benim hep tatlı çikolata vs li geçti.
malesef . yediğim de iyi bi şey olsa gam yemiycem de.
cumartesi daha çok avuç avuç fıstık yedim . abarttım .
2 kase yemişimdir fazladan
pazar günü de prefiterol yedim az .
sonra öyle şeyler . saçma sapan .
kahvaltıya güzel başlayıp sonrasında saçmaladım .
neyse bu güne güzel başlayalım demi.
yine sabah kalkınca az spoangle yedim . hazır aldık pastaneden . güyya ortasında profiterol beklerken kek olan bi sponaagle . ve şekeri öyle çoktu ki . anlatamam yani. bayılazzzayyyyymmmmm . .o derece .
basmışlar şekeri .
biz kendimiz yaptığımızdan alışkın değiliz böyle ağır şekere.
neyse az az yedim . illa yedim yani. tamamını bitiremedim tabi.
masada yoğurt vardı .akşamdan kalmış . onu da yedim .
1 avuç normal fıstık . 10 tane kadar da çiğ fıstık yedim, bu sabah böyle oldu.
Ordan da yaparım da benim önce bir mutfak tartısı almam lazım kaşık var kaşık varevet inersin canım .
kalori hesaplama yerini değiştirmeni tavsiye edeceğim nacizane . dün aklıma geldin inan ki.
diyetkolikk den hesaplat canım .
inan ki daha güvenli hesaplama yaparsın .
iyiyim elhamdülillah .ay aminn inşaallah kuzum yaaa sen nasılsın b12 düşükmüş benim gibi :)
öyle kaşık var kaşık var .Ordan da yaparım da benim önce bir mutfak tartısı almam lazım kaşık var kaşık var![]()
Diyette olan bir arkadaşımın lafı "Azdan az çoktan çok gidiyor"bu hafta çok iyi kilo verilmiş . yeni gelenler kupayı kapmış . tebrik ederim .
boynuz kulağı geçiyor![]()
![]()
![]()
noldun canım .iyi misin . doktora gidecek misin .Yok ya zannetmiyorum.bekleyim devam ederse bi doktora gideyim.![]()
Burun akıntısı boğaz ağrısı halsizlik var.
Ihlamur kaynattim içim bugün, zencefil bal limon karışımı yaptım. Yarın da Dr a gidip ilaç Alicam. Evdekileri eşim bitirdi. Ağrı kesici bile kalmamış.
canımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8martkoşturmaca devam
Hımmm kadınlar gününe denk gelmiş şimdiden tebrikler problem değil sana kolay gelsinsizler nasılsınız bakalımmm canlar bildirim yapamıyorum ama pek
yanlış yazmışım . kilo vermemen imkansız olacaktıöyle kaşık var kaşık var .
gördüğüm kadarıyla karbonhidrat yemiyorsun .
yani sebze bol yersin .
peynir zeytin yumurta vs .
yani kilo vermen imkansız .
daha hızlı vermelisin . eğer inisülin direncin vs gibi bi hastalık yoksa.