• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahha.
ben de unutmuyorum . geçenlerde bi konuştuyduk . unutmam artık dediydim .
19 Ağustos 2003 de nışanlanmışız. kendisine sorduydum . ne zaman nışanlandık diye. hatırlamıyorum deyince . biraz bozuluyor . ama artık unutmam dedim . yarın unutursun , dedi :KK57: :KK57:
unutmamışım emme. :spor::spor::spor:
bak yıllar geçmiş . eşim unutmaz ama benim unutma şeyim var .
evlilik yıl dönümünü ve çıkma yıl dönümünü hatırlıyorum .

01.09.1999 ilk sevgili olduğumuz.
19 Ağustos 2003 nişan
12.10.2003 evlilik

Vay be masaallah 😊

Merhaba hanımlar
Hafta sonum düzensiz geçti.
Ispanaklı börek kek lahmacun felan yedim.

Bugün hafif gecireyim dedim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir marul arasına durum yapıp yedim.
Öğlen incecik bir dilim kek bir portakal
Akşam doktora gitmiştik, dönerken paça çorbası içtik. Ekmek minik.bir dilim diye sevinirken, dönüştü eşim kızıma halka tatlı alırken bana da almış eline tutuşturdu yolda. Onu yedim, dengelemem alt üst oldu yani.

Evi gelince bir.portakal daha yedim. Şu gripten dolayı c vitamini alma ihtiyacı duydum.

Şimdi bir bardak sütlü kahve içtim.

ben de doğum sonrası 1 bucuk ayda 10 kg verdiydim .
benim sıkıntım çikolata bisküviydi tabi. onları bırakınca ve sağlıklı karatay yapınca verdim .
isteyince oluyor .
sebze meyve çok seviyorum .
avantajım da bu.
Kısa süre içinde sende çok iyi vermişsin canım aynen katılıyorum dikkat edince gidiyor kilolar

20200302_110556.jpg

Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere
Yeşilçay
20200302_172615.jpg

Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
Havuç tarator
Acıbiber
2 saat yürüyüş yapıldı

Son düzenleme:
:silah: :hamarat:Kızlar menü yazamadım bugün biraz rahatsızlık var üzerimde aksi gibi akşam vakti de misafir geleceğini öğrendim yarın için kızımda huysuzdu zor uyuttum kemiklerim kırılıyor resmen birşeyler yapayım diye ayaktayım perişanım
canim benim. dikkat et. kolay bir seyler yalmsya çalış . neler yapacaksin.küçüğümüz de huysuz bu sıra
Allah kolaylik versin canim

:silah: :hamarat:Kızlar menü yazamadım bugün biraz rahatsızlık var üzerimde aksi gibi akşam vakti de misafir geleceğini öğrendim yarın için kızımda huysuzdu zor uyuttum kemiklerim kırılıyor resmen birşeyler yapayım diye ayaktayım perişanım
Canım hazır birşeyler alsaydın yapacaksanda basit şeyler yap makarna salatası kek falan sadece çocuğun var sonuçta

Selam kızlar dün 1 saat sabah yarım saat öğleden sonra yürüyüş yapıldı:KK9:
tebrik ederim canım .
nasılsın .
akşamları dikkat et . sebze ye çoğunlukla.
benim de en saçmaladığım her şeyden ağzıma tıkıştırdığım öğün akşamdır.
çikalolatadan ısırık alırım . elmadan . muz . fıstık . reçel .
her şeyin tadına bakarım .
çılgın gibi oluyorum akşamları. ama idare ediyorum . mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum kopardığım parçayı. yediğim saçma aburcuburu.
bu akşam ıspanak pişireceğim . yıkandı süzgeçte . unutmazsam inşallah . dün akşam yapacaktım unuttum .

bu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.

işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var

onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .

Back
X