- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
yaa . bak işte. sende de var bi örneği.Bi kusan da benim buyuk kizimcocugum her hasta oldugunda gunlerce kusabiliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa . bak işte. sende de var bi örneği.Bi kusan da benim buyuk kizimcocugum her hasta oldugunda gunlerce kusabiliyor
![]()
04.03.2020 Kahvaltı | Kalori |
1 Dilim Ekmek | 69 |
1 Dilim Peynir | 85 |
2 Yeşil Zeytin | 14 |
Öğle Yemeği | |
2 yemek kaşığı tavuk sote | 120 |
4 yemek kaşığı makarna | 141 |
1 bardak ayran | 76 |
Akşam | |
2 kepçe lahana çorbası | 30 |
10 yaprak sarması | 255 |
1 bardak ayran | 76 |
2 kare çikolata | 54 |
Toplam Alınan Kalori | 920 |
Canım ilk hamileliğinde düşük riski olmuş muydu ?afiyet olsun canım yine sağlıklı mamalar msşallah
Bende eşimi oğlumu yolladım
Ama canım bu saate istemiyor hiç
İlaç saatim gelmeden 9 dan sonra yaparım bende kahvaltımı
Allah yardımcın olsun canım dolabı zor.Sizede çok geçmiş olsun bizim bu kış 3.hastalık dönemi oldu Eylül aralık ve mart. Mümkünse antibiyotiksiz atlatmak için elimden geleni yaptım rabbim dermansız dert vermesin bizim ev sobalı olduğu için üşüttüklerini düşünüyorum
Kreş büyük etken canım.canım benim ki çabuk yaşlanıyor ya kreş te bunda büyük etken
Onda zaten kanama ile başladı canım onun gebeliği çok sıkıntılıydı erken doğum yaptım aynı zamandaCanım ilk hamileliğinde düşük riski olmuş muydu ?
Bundaki düşük riski neden kaynaklanıyor ?
Allah yardımcın olsun canım dolabı zor.
Neyse ki havalar ısınmaya başladı. Orda daha iyidir havalar
Kreş büyük etken canım.
Benim kızımın sınıfı 4 kisilik bu sene.
Kalabalık olmadığı için sanırım kış boyu hiç hastalık yaşamadı.
Geçen haftalarda sınıfların birleşmesi gerekti, ısınma problemi yaşadılar 1 hafta, onda hemen hastalık bulasti, 2 haftadır tam duzelmedi.
Canım dikkatli ol tabi.Onda zaten kanama ile başladı canım onun gebeliği çok sıkıntılıydı erken doğum yaptım aynı zamanda
Bu iyi gidiyordu hatta seviniyordum bunda eve kapanmayacağım diye ama kanamam oldu
Düşük tehlikesi var ilk 3 ay istirahat dedi
Napalım nasip ama çok bunalıyorum inanın evde burda hava yaz gibi artık
Dışarı bakıp bakıp gaza geliyorum yürüsem mi biraz diye geri vazgeçiyorum
Napalım bunu da kolay bulmadık katlanacağız artık
İki kilo kız azmı:))Amaaaan 57 olsan ne olur 59 olsan nolur cici anne sen bir de bize bak çocuklar 3 yaşına geldi biz hala70-80 lerdeyiz![]()
Benimde olmuştu canım kanama düşük başlamıştı ama nasipse yaş8yorlar verdikleri ilacı acildeki doktora alttan kullan yan etkisi az olur dağda etkili olur demişti sende öyle kullan istersen bolbol su iç meyve ye ayaklarını yüksekte tut inşallah biran evvel geçerOnda zaten kanama ile başladı canım onun gebeliği çok sıkıntılıydı erken doğum yaptım aynı zamanda
Bu iyi gidiyordu hatta seviniyordum bunda eve kapanmayacağım diye ama kanamam oldu
Düşük tehlikesi var ilk 3 ay istirahat dedi
Napalım nasip ama çok bunalıyorum inanın evde burda hava yaz gibi artık
Dışarı bakıp bakıp gaza geliyorum yürüsem mi biraz diye geri vazgeçiyorum
Napalım bunu da kolay bulmadık katlanacağız artık
Yok canım evime misafie geldi yüksek lisansı için tez hazırlıyormuş yeni kenapiza girmiş kişilerin bilgilerini topluyor beslenme tarzlarını yağ kas oranlrına bakıyordu tartısı ile gelmişti bende banada bakarmısın dedim baktı sağolsun :))Nerde tertıldınız bu arada ben yeniyim ya işyeri falan mı![]()
çocuğun okulu var ya canım annemler gidememCanım dikkatli ol tabi.
Sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah.
Annenlere gelme planın vardı, bir süre annenlerde vakit gecisince oturmak bu kadar sıkıcı olmaz.
Hatim.basla, kitap oku, dizi izle.canim.
Sana bir dizi tavsiye edeyim A aaadddaaa ve @demirleke izledik beğendik baya. Anne with an e ismi
canım hem fitil hem iğne kullanıyorum ben en baştan beriBenimde olmuştu canım kanama düşük başlamıştı ama nasipse yaş8yorlar verdikleri ilacı acildeki doktora alttan kullan yan etkisi az olur dağda etkili olur demişti sende öyle kullan istersen bolbol su iç meyve ye ayaklarını yüksekte tut inşallah biran evvel geçer
Olsun en azından çabalıyon ne kadar hareket o kadar kârdır canım aman canım kendini iyi hissetmenden yapma ters bir hareket olur daha kötü sakat olur işler kilon kaç unuttum ama belki birazda kilo düştükçe dizlerindeki yük hafifler o zaman deneyebilirsinMaşallah yürü yaa ne güzelben sabahları zorla 1 saat zaman ayırmaya çalışıyorum biraz kilo versem akşamları da ip atlıycam da dizimden korkuyorum biraz
![]()
Cuma günü bitiyor cnm sonra ben karataya başlıcam inşallah senin gibi arada şaşırtma için yine bu diyeti yaparımAfiyet olsun canım çok düşük beslenipte dirençten düşmeyin kızlar ne zaman bitiyordu hurma diyeti
70.80 le başladım 69,70 i gördüm 10 günde lahana çorbasına devam arada kaçamaklar olmasa makarna gibi mesela daha iyi vericemOlsun en azından çabalıyon ne kadar hareket o kadar kârdır canım aman canım kendini iyi hissetmenden yapma ters bir hareket olur daha kötü sakat olur işler kilon kaç unuttum ama belki birazda kilo düştükçe dizlerindeki yük hafifler o zaman deneyebilirsin
Leslie siz olmaz sabah bir arkadaşa tavsiye ettim yürüyüşe pek vakti yok çok beğendi yaparım diyor bakalımŞimdiye kadar yediklerimi içtiklerimi yazayım
Sabah 8 limonlu su
3 mil leslie
7 hurma tarçın yoğurt ile
Çay, su, sade kahve
Hastalıktan kaldıramiyor çocuklar biz bile öyleyiz kuzular ne yapsın sen nasıl oldun canım doktor ne dediBi kusan da benim buyuk kizimcocugum her hasta oldugunda gunlerce kusabiliyor
![]()
O 1 gün kalmış canım dene tabii faydası olur zararı olmazCuma günü bitiyor cnm sonra ben karataya başlıcam inşallah senin gibi arada şaşırtma için yine bu diyeti yaparım