• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok canım . kimse ekmek yeme demez .
zamanla tanıyoruz zaten birbirimizi .
ben ekmek yemem ama arkadaşım yer .
ekmek yerine galeta, form bisküvi , çubuk kraker yemiş oluyorum ben de. aynı şey aslında ekmekle. kaloriye de baktığında ekmekle aynı kaloriye sahipler
Aynen oyle mesela bulgur yiyorsan ekmek yemiyorsun gibi gibi..

Hergün kilo mu yapar ki 🙄Ahmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya😁
aslında yapma ihtimali yüksek .
öğlen menüsünde küçük porsiyon yersen . daha uygun gibi
kendin yapıyorsan yağ miktarını çok kaçırmazsın .

akşam yemeklerinde benim tercihim menemen, sebze yemeği, omlet ya da smoothiler oluyor . yoğurtlu mamlar da olur .
bir de akşamları çikolata fıstık , vs gibi ayaküstü atıştırmam çok . işten eve döndüğümde gözüm görmüyor bi şeyi. yemek ısınana kadar dayanamayıp avuç avuç yiyorum .

benim böyle bi durumum var .
ama kilo olarak dönmüyor . çünkü yemeklerle aram iyi değil . sevmiyorum yemek yemeyi pek .
kış dönemi yerdim ama bu kış o isteğim de olmadı öyle.
salata yoğurt menemen vs . yedim yine çoğunlukla. yoğurtlu kabak , yoğurtlu havuç . beslenme alışkanlıklarım benim böyle.

birbirimize de örnek oluyor menülerimiz . ondan da paylaşım yapıyoruz . aaa dur ben de onu yapayım , diyorsun .

bir de yemek görseli paylaşanlar var . harika tabakları var . onlar ne kadar ne yiyor görüyorsun .
ve diyorsun ki aa dur ben böyle yiyim kahvaltıyı . öğleni vs yi. gibi .
fikir alışverişi oluyor .
gerçekten kilo veren çok kişi var . yeni başlayıp yani.

Hergün kilo mu yapar ki 🙄Ahmet apa da her akşam bulgur pilavı yeniyor ya ben rahattım ya😁
Ahmet apayla kilo verenleri duydum ama her aksam bulgur pilavı çok mantıklı gelmedi şişirir her şeyden önce tabi ki siz bilirsiniz benimki nacizane tavsiye sadece

Iyi akşamlar kızlar dün atamamıştım dünkü menüm
20200307_095247.webp

Sabah 8.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere maydanoz
Çay
20200309_164823.webp

Akşam
Ciğer
Salata
2 kase yoğurt
Ayran
Közbiber
Acıbiber

Kızlar hayırlı geceler bugün hiç yazamadm annemler burda birkaç gün burdalr yazamayabilirim kızımda biraz rahatsızlandı hastaneler sağlık ocağı derken perişan oldum yarın yine hastaneye gidicez Perşembe de aşımız var bu hafta izinli kabul edin beni olurmu

Kızlar hayırlı geceler bugün hiç yazamadm annemler burda birkaç gün burdalr yazamayabilirim kızımda biraz rahatsızlandı hastaneler sağlık ocağı derken perişan oldum yarın yine hastaneye gidicez Perşembe de aşımız var bu hafta izinli kabul edin beni olurmu
Geçmiş olsun Aytanesii Aytanesii kuzucuklar hemen iyileşir inş😔🙏🤗

Iyi akşamlar kızlar dün atamamıştım dünkü menüm
Eki Görüntüle 2603496
Sabah 8.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere maydanoz
Çay
Eki Görüntüle 2603497
Akşam
Ciğer
Salata
2 kase yoğurt
Ayran
Közbiber
Acıbiber
afiyet olsun . ciğeri ben de böyle seviyorum . sade kavurma. başka türlü yiyemiyorum .
çok da severim . en sevdiğim .
ama kalorisinin de yüksek bunu da biliyorsundur . ben de yerim . sıklıkla değil

Eki Görüntüle 2603499
Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Ceviz fındık
Portakal ayva
Tere maydanoz
Yeşilçay
Öglen
Türk 9
Eki Görüntüle 2603510
Akşam 19.00
Tavuk kızartması
Nohut salatası
Marul salatası
Yoğurt
Acıbiber
çok güzelmiş . afiyet olsun . enfes görünüyor.
geçmiş olsun canım . sen nasıl oldun . çenen ne durumda. yemek yiyebiliyor musun ?

Back
X