• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese merhabalar
Çocuklarla uğraşıyoruz köye geldik sosyal izolasyon yapalım diye cocuklar da mutlu burda
@demirleke canim seni merak ettim hiç sesin çıkmıyor napıyorsun çocukları ne yaptın kim bakıyor iş güç nasıl gidiyor bu aralar doğum günün vardı sanırım tam gününü unuttum ama doğum günün kutlu olsun canim

Iyi akşamlar kızlar
Pazar günü

20200322_173715.webp

Pazartesi
20200323_143303.jpg

20200323_192848.webp

Salı
20200324_133753.webp

20200324_190540.webp

Çarşamba
20200325_134929.webp

Sabah 12.00
Kaşarlı menemen
Zeytin peynir
Ceviz fındık
Elma ayva
Maydanoz dereotu
Çay
20200325_195936.webp

Akşam 19.00
Kurufasulye
Bulgur pilavı
Salata
Acıbiber

Slm kızlar
Gelemedim Bayadır annemlerdeydik gittik geldik suan evimdeyim net sıkıntım var ara ara girerim hiç diyet yapamadım ve kilomda aynı evime adapte olmaya çalışıyorum yaklaşık 10 gündür evim den uzaktım
Merhaba canım hoşgeldin olsun sabit kaldıysan ne mutlu sana tekrar başlarsın verilir kilolar

Herkese merhabalar
Çocuklarla uğraşıyoruz köye geldik sosyal izolasyon yapalım diye cocuklar da mutlu burda
@demirleke canim seni merak ettim hiç sesin çıkmıyor napıyorsun çocukları ne yaptın kim bakıyor iş güç nasıl gidiyor bu aralar doğum günün vardı sanırım tam gününü unuttum ama doğum günün kutlu olsun canim
Evet @demirleke de gözükmüyor bu aralar umarım iyidir aaa doğum günümüydü canım

Yok canım gelmedi. Bugün yarın gelir kargo da. Kargo da gelince paketi hemen açıp atıyorum, içindeki ne de bir gün dokunmuyorum. Ama bu plastik olunca yıkar kullanmaya başlarım sanırım.
Sarfancim benim de aklim sendeydi dedim ders calismak sisinda ne yapiyor acaba evde cunku gercekten hareketsiz kalmak zor senin evde leslei yaptigini hatirliyordum o nedenle sana soracaktim ben

Sarfancim benim de aklim sendeydi dedim ders calismak sisinda ne yapiyor acaba evde cunku gercekten hareketsiz kalmak zor senin evde leslei yaptigini hatirliyordum o nedenle sana soracaktim ben
Canım her bulduğum fırsatta dersin başına oturuyorum. O gün çalışacağım dersi zaten mutfak masasına koyuyorum, her boş anında oturmak için. Kızı krese bırakıp geliyordum, hareket oluyordu o da olmayınca baya hareketsiz kaldım.

Yok canım gelmedi. Bugün yarın gelir kargo da. Kargo da gelince paketi hemen açıp atıyorum, içindeki ne de bir gün dokunmuyorum. Ama bu plastik olunca yıkar kullanmaya başlarım sanırım.
Hadi bakalım hayırlü olsun şimdiden canım aynen paketi atar yıkarsın güzelcene sonra evde spora devam :KK49: :spor:

Son düzenleme:
Kızler bende 100 gram vermişim :) oda iyidir ama aşırı yemek yiyesim geliyor günler uzadığı icinmidir bilmem
Tek sporunda evi temizlemek kız abakmak ikinci dişi çıkardık huysuzlugumuz azaldı biraz çok şükür
Kilimuda yazayım bildirim yapmış olayım bende sınava başlıycam alan sınavına çalışılan sadece muhtemelen çünkü kpss %30 etkili alan sınavımız %70 olunca kpss ye okadar çalışıp elim boş olması üzüyor beni :( şu virüs olayları bir geçse kaynanama bırakırım.kpss ye de başlarım bir yandan ama yok

Kızler bende 100 gram vermişim :) oda iyidir ama aşırı yemek yiyesim geliyor günler uzadığı icinmidir bilmem
Tek sporunda evi temizlemek kız abakmak ikinci dişi çıkardık huysuzlugumuz azaldı biraz çok şükür
Kilimuda yazayım bildirim yapmış olayım bende sınava başlıycam alan sınavına çalışılan sadece muhtemelen çünkü kpss %30 etkili alan sınavımız %70 olunca kpss ye okadar çalışıp elim boş olması üzüyor beni :KK43: şu virüs olayları bir geçse kaynanama bırakırım.kpss ye de başlarım bir yandan ama yok
Merhaba canım olsun en azından almamışsın sabit kalsan bile bu dönemde çok iyi sorma insanin düzeninde kalmıyor bitsede kurtulsak şu virüsten🙏😔

Merhaba canım olsun en azından almamışsın sabit kalsan bile bu dönemde çok iyi sorma insanin düzeninde kalmıyor bitsede kurtulsak şu virüsten🙏😔
Aynen ya sorma buharlı temizlik robotu aldım her yeri yüksek buharla temizliyorum kimyasal kullanmadan kimyasala yönelsem.kız var

Back
X