Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı olması da iyi canım.Slm kızlar
Gelemedim Bayadır annemlerdeydik gittik geldik suan evimdeyim net sıkıntım var ara ara girerim hiç diyet yapamadım ve kilomda aynı evime adapte olmaya çalışıyorum yaklaşık 10 gündür evim den uzaktım
Geldimi canım iyi yapmışsın evdeyiz zaten hareketsiz kalmayalimKendime Decathlon dan direnç bandı sipariş verdim. Bölgesel hareket yapmak için.
Merhaba canım hoşgeldin olsun sabit kaldıysan ne mutlu sana tekrar başlarsın verilir kilolarSlm kızlar
Gelemedim Bayadır annemlerdeydik gittik geldik suan evimdeyim net sıkıntım var ara ara girerim hiç diyet yapamadım ve kilomda aynı evime adapte olmaya çalışıyorum yaklaşık 10 gündür evim den uzaktım
Evet @demirleke de gözükmüyor bu aralar umarım iyidir aaa doğum günümüydü canımHerkese merhabalar
Çocuklarla uğraşıyoruz köye geldik sosyal izolasyon yapalım diye cocuklar da mutlu burda
@demirleke canim seni merak ettim hiç sesin çıkmıyor napıyorsun çocukları ne yaptın kim bakıyor iş güç nasıl gidiyor bu aralar doğum günün vardı sanırım tam gününü unuttum ama doğum günün kutlu olsun canim
ne iyi etmissin saefancim gule gule kullamKendime Decathlon dan direnç bandı sipariş verdim. Bölgesel hareket yapmak için.
Yok canım gelmedi. Bugün yarın gelir kargo da. Kargo da gelince paketi hemen açıp atıyorum, içindeki ne de bir gün dokunmuyorum. Ama bu plastik olunca yıkar kullanmaya başlarım sanırım.Geldimi canım iyi yapmışsın evdeyiz zaten hareketsiz kalmayalimbaya faydası olur
Sarfancim benim de aklim sendeydi dedim ders calismak sisinda ne yapiyor acaba evde cunku gercekten hareketsiz kalmak zor senin evde leslei yaptigini hatirliyordum o nedenle sana soracaktim benYok canım gelmedi. Bugün yarın gelir kargo da. Kargo da gelince paketi hemen açıp atıyorum, içindeki ne de bir gün dokunmuyorum. Ama bu plastik olunca yıkar kullanmaya başlarım sanırım.
Canım her bulduğum fırsatta dersin başına oturuyorum. O gün çalışacağım dersi zaten mutfak masasına koyuyorum, her boş anında oturmak için. Kızı krese bırakıp geliyordum, hareket oluyordu o da olmayınca baya hareketsiz kaldım.Sarfancim benim de aklim sendeydi dedim ders calismak sisinda ne yapiyor acaba evde cunku gercekten hareketsiz kalmak zor senin evde leslei yaptigini hatirliyordum o nedenle sana soracaktim ben
Hadi bakalım hayırlü olsun şimdiden canım aynen paketi atar yıkarsın güzelcene sonra evde spora devamYok canım gelmedi. Bugün yarın gelir kargo da. Kargo da gelince paketi hemen açıp atıyorum, içindeki ne de bir gün dokunmuyorum. Ama bu plastik olunca yıkar kullanmaya başlarım sanırım.
Merhaba canım olsun en azından almamışsın sabit kalsan bile bu dönemde çok iyi sorma insanin düzeninde kalmıyor bitsede kurtulsak şu virüstenKızler bende 100 gram vermişim :) oda iyidir ama aşırı yemek yiyesim geliyor günler uzadığı icinmidir bilmem
Tek sporunda evi temizlemek kız abakmak ikinci dişi çıkardık huysuzlugumuz azaldı biraz çok şükür
Kilimuda yazayım bildirim yapmış olayım bende sınava başlıycam alan sınavına çalışılan sadece muhtemelen çünkü kpss %30 etkili alan sınavımız %70 olunca kpss ye okadar çalışıp elim boş olması üzüyor benişu virüs olayları bir geçse kaynanama bırakırım.kpss ye de başlarım bir yandan ama yok
Aynen ya sorma buharlı temizlik robotu aldım her yeri yüksek buharla temizliyorum kimyasal kullanmadan kimyasala yönelsem.kız varMerhaba canım olsun en azından almamışsın sabit kalsan bile bu dönemde çok iyi sorma insanin düzeninde kalmıyor bitsede kurtulsak şu virüsten![]()
Ahh ne güzel canım güle güle kullan benimde çok hoşuma gidiyor o makineler terapi hemde daha güzel temizlik gibi geliyor banaAynen ya sorma buharlı temizlik robotu aldım her yeri yüksek buharla temizliyorum kimyasal kullanmadan kimyasala yönelsem.kız var