• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende dün akşam lesse yapayım dedim yaptımda ama dizim ağrıdı biraz evrede başka ne yapılabilir ki kızım küçük haftada ikigün çıksak yetmiyor bazen o günlerde çıkamıyoruz
Ben uygulama indirdim 30 günlük onu yapıyorum ne kadar yaktığımı görüyorum ve egzersizler de hep aynı değil sıkılmıyorum çocuklarda yapıyor benimle

12 de yedim bunlaru. ustune bir kuru incir ce 1 avuc finik.

aksam da 3 omatesli 1 yumurtali menemen.2 galeta
1 kuru incir. biraz findik. 2 taze kayısı. ve reyhan serbeti. sekersiz. z bi attim seker ama etki etmedi.
bir bardak reyhan serbetimi 1 sise soda ile karistirdim ictim . simdi normal serbeti iciyorum.sodasiz.

Eklentiler

• 20200530_121618.webp
    20200530_121618.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 31
reyhan serbetini yapmak icin 800 ml kavanoza. 2dal reyhan 1 cubuk tarcin.
10 dk demlenir. sonra az seker ve limon tuzu.

10 dk dan fazla kalabilir bu malzemeler icinde o zaman aromasi daha güzel oluyor

Eklentiler

• IMG-20200530-WA0040.webp
    IMG-20200530-WA0040.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20200530-WA0036.webp
    IMG-20200530-WA0036.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 25
Kahvaltı 12:00
Sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
Çeyrek domates
2 tekerlek salatalık
1 tk tahin pekmez
2 dilim kızarmış ekmek
Çay çay

Ara
3 şekerpare kayısı
2 erik
1 gofret

Akşam 20:00
2 yuvarlak dilim palamut
1 kase yeşil salata
1 kase çorba

Yemek işine son verdim gündüz karpuz yiyecektim diğer meyveleri yiyince ona sıra gelmedi yarına kısmet
Bu saatten sonra çay ve sade kahve içerim yarın yine 12 ye kadar birşey yemeyeceğim

reyhan serbetini yapmak icin 800 ml kavanoza. 2dal reyhan 1 cubuk tarcin.
10 dk demlenir. sonra az seker ve limon tuzu.

10 dk dan fazla kalabilir bu malzemeler icinde o zaman aromasi daha güzel oluyor
Bizde de eşim bu ara meyan kökü şerbeti yapıyor sürekli dolapta oluyor ben pek sevmiyorum ama çok faydalı olduğunu biliyorum arasıra yarım çay bardağı ancak içebiliyorum bugün yine 2 l yaptı sadece 2 tk şeker koydu

İnşallah diyetle falan önüne geçersin ilerlemeden canım
İnşallah canım normal kasıntıda gitmiştim ne olduğuna dair fikirleri bile yok dotkorların rastladm bir yerde seboroik dertlmatit nasıl birşey olduğunu öğrendim kremle geçecek bir hastalık değil aslında tam olarak hastalık değil antibiyotik kullanımına bağlı yararlı bakterilerin ölmesinden kaynaklı bakteri çoğalması buda bir amino asit in yaralı iken zararlı hale getirmesinden kaynaklı ne yersem düşman olarak görüyor gibi birşey probiyotik kullanmam lazım diyetle beraber ama probiyotik bile 500 TL aşağıya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)

Back
X