Çok istiyorum yemeyi hergün bir yiyecek deniyim kaşıntı yapmayanları listeme ekleyin en iyisikahvaltim. az ekmek ile yedim bunlari
3 buyuk domates.
1 yumurta ile yaptim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istiyorum yemeyi hergün bir yiyecek deniyim kaşıntı yapmayanları listeme ekleyin en iyisikahvaltim. az ekmek ile yedim bunlari
3 buyuk domates.
1 yumurta ile yaptim.
Süt ürünleri hariç başka ne olabilir yasaklar listem up uzun da
Aaa çok sevindim canım gelin gelin kebapçılar dün davul zurnalarla dükkanları açmış biz artık dışarıda kebap yemiyoruz çocuklarla zor oluyor eşim işi öğrendi evde kendi yapıyor dışarıdakileri aratmıyor haftasonu yapalım diyordu zor gelmezse haftasonu bizde yine kebap varpeynirle mutlaka tatli tuketirim cnm cok severim zaten seninle cok liskanligimiz benzer yemek konusumda
Canim bak yuruyis dedin ozledim dedin uzuldum.simdi ins cikarsin ennn yakin zamanda bolca hava alirsin kuzum bende adanayi ozledim kebabini
Ayy nadal.ne diyececgim kardesim.adana pomem i yani polis okuluna girmeyi basardi soylemis miydim cok mutluyi. o u getirmeye gelecegiz sanirim.esim.dio bende gelirim.kebap yemem lazimben oranin kis ve sonbahar havasini da cok seviyorum herkes disarda oluyor
Ah canım sen bendeki mideyi bilmiyon öyle smothi falan bu cüsseyi kesermi hiç keşke yapabilsem ama nerdeee kendime hiç güvenmiyorum keşke yakın olsaydık gerçekten çok güzel olurdu ama ben birgün görüşeceğimize inanıyorum o günü bekliyorum adanaya gelince herzaman beklerim
Ah canım sen bendeki mideyi bilmiyon öyle smothi falan bu cüsseyi kesermi hiç keşke yapabilsem ama nerdeee kendime hiç güvenmiyorum keşke yakın olsaydık gerçekten çok güzel olurdu ama ben birgün görüşeceğimize inanıyorum o günü bekliyorum adanaya gelince herzaman beklerim
Iyi akşamlar Kıslar☺
Sabah 10
2 dilim tam buğday ekmeği
4 bardak çay
1 kupa kayısı çayı
Eki Görüntüle 2643569
Saat 14.20
1 kupa yarı süt yarı suyla yaptığım tarcinli türk kahvesi
1 tane kendi yaptığım yulafli muzlu diyet kurabiye
Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Eki Görüntüle 2643567
Saat 1 de 1 saat leslie yaptım
Aksam 9 da 30 dk squat kol karın kardiyo ve plank yapacağım
Gece 1 kupa daha sütlü tarcinli türk kahvesi icecegim
1 kupa da yesil cay iceceğim
2 lt su iciyorum halen ☺
yok kuzum doymadimCanım birsürü şey yaşamışsın ama buna şükür rabbim beterinden korusun benim evde bugün 80.günüm
@aaadddaaa yürüyüş dedin beni benden aldın o kadar çok özledim ki dışarı çıkıp yürümeyi temiz hava içime çekmeyi offf off
@demirleke kuzum akşama smothi demişsin o seni doyuruyormu ben ne biçim birşeyim ya tok karnına veya yemek yanına içecek gibi içerdim onubirgün demirleke olabilecekmiyim acaba
onsallah. gecer bunlar da . nereden cikti bu kasıntı durduk yere. hayret bi şiÇok istiyorum yemeyi hergün bir yiyecek deniyim kaşıntı yapmayanları listeme ekleyin en iyisi
Bende anlamış değilim akşam kaynanam birşeyler göndermiş patates salatası ,kısır birtane kurabiye Birtane küçük pişi patatesle kısırda azdı ozamndan beri kaşınıyorum yüzümde kaşınıyor birtane doktor buldum bir tahlil falan isteyeyim bakalım ne çıkacak online muayene ediyormuşonsallah. gecer bunlar da . nereden cikti bu kasıntı durduk yere. hayret bi şi
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 41 yaşındayım 1 kızım var evliyim 1 yıl önce 84 kilo idim ramazan başlangıcında 74 kilo ile başladım geçtiğimiz cuma tartildigimda 69.9 idim boyum 168 ve 59 kiloya düşmek istiyorum hepinize kolay gelsin Teşekkürler
Kadın oğluna kadar göndermiş sende yemişsin ve olan olmuşBende anlamış değilim akşam kaynanam birşeyler göndermiş patates salatası ,kısır birtane kurabiye Birtane küçük pişi patatesle kısırda azdı ozamndan beri kaşınıyorum yüzümde kaşınıyor birtane doktor buldum bir tahlil falan isteyeyim bakalım ne çıkacak online muayene ediyormuş
Bir haftadır yemiyordum dayanamadım yedim can çekecek birşey de değil di normalde de yemem ama :)Kadın oğluna kadar göndermiş sende yemişsin ve olan olmuş![]()
Hoşgeldin canım maşallah nasıl verdin öyle vizede anlatMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 41 yaşındayım 1 kızım var evliyim 1 yıl önce 84 kilo idim ramazan başlangıcında 74 kilo ile başladım geçtiğimiz cuma tartildigimda 69.9 idim boyum 168 ve 59 kiloya düşmek istiyorum hepinize kolay gelsin Teşekkürler
Tabiki buyur biraz kendinden bahset boy kilo yaşMerhaba hanımlar, aranıza katılabilir miyimm? :)