• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bitanem ben Witcher, 25 yaşındayım nişanlıyım. 60.8 kilodayım. 1.54 boyum (çok kısayımm ya şimdi farkettim) 😅😅 hedefim 52 :) 1 kere başardım tekrar yapıcam kararlıyım inşallah hep birlikte
Oo inşallah hadi bakalım kronik rahatsızlığın yoksa yaparsın inşallah daha kolay yaşın daha küçük :)

Bitanem ben Witcher, 25 yaşındayım nişanlıyım. 60.8 kilodayım. 1.54 boyum (çok kısayımm ya şimdi farkettim) 😅😅 hedefim 52 :) 1 kere başardım tekrar yapıcam kararlıyım inşallah hep birlikte
Düğün ne zaman hadi hep birlikte senin düğüne kadar zayıflayalım ;) bir kere yapmışsın yine yaparsın bende 2 kere yaptım inşallah 3.de olacak En Büyük KK

Ben kaçıncı ama ozamanlar bekardım fazla kalmadı ama emzirince zor oluyor ya
Canım ben bazen böyle bıkıyorum yapmaktan, yani nefret geliyor sporlardan falan.. sonra diyorum ki sağlık,sağlık,sağlıkkkk. Hayatımın hiçbir döneminde obez olmamak için çok savaşıyorummm. Genetik obezlik var anne tarafında. Bikaç kişide dedi ki senin genetik böyle olman hiçbir zaman çok zayıf incecik olamıcaksın diyolardı. Bi dokunuyodu bi dokunuyodu o laflar......

Ben kaçıncı ama ozamanlar bekardım fazla kalmadı ama emzirince zor oluyor ya
Canım benimde ömrüm diyetle geçide çoklu verdiklerimden bahsediyorum ilk doğumdan sonra 30 ikinci doğumdan sonra 25 kilo vermiştim üçüncü doğumdan sonra da 15 kilo verdim ama inmek istediğim kilo bu değil en az 18 kilo daha gitmeli ben hamileliklerimde fil gibi şiştim 30 kiloya yakın kilolar aldım normal değil yani

Canım benimde ömrüm diyetle geçide çoklu verdiklerimden bahsediyorum ilk doğumdan sonra 30 ikinci doğumdan sonra 25 kilo vermiştim üçüncü doğumdan sonra da 15 kilo verdim ama inmek istediğim kilo bu değil en az 18 kilo daha gitmeli ben hamileliklerimde fil gibi şiştim 30 kiloya yakın kilolar aldım normal değil yani
Canım bilirim bilirim anlarım ben valla yadırgamam.. normal bişey bu insan doğası alıyoruz veriyoruz ama insanlar azcık etlendik mi yüzümüze çarpıveriyolar..

Canım ben bazen böyle bıkıyorum yapmaktan, yani nefret geliyor sporlardan falan.. sonra diyorum ki sağlık,sağlık,sağlıkkkk. Hayatımın hiçbir döneminde obez olmamak için çok savaşıyorummm. Genetik obezlik var anne tarafında. Bikaç kişide dedi ki senin genetik böyle olman hiçbir zaman çok zayıf incecik olamıcaksın diyolardı. Bi dokunuyodu bi dokunuyodu o laflar......
O diyenlerin ağzına kürekle vurucan tövbe ya ne yani obezlik genetik olması sendede olacak değil ama azıcık dikkatle olmazsın merak etme üzme kendine

Nasıl beslenmeyi düşünüyorsun kafanda bir program var mı
Canım benim yeme düzenim var fakat spor alışkanlığım yoktu. Yarından tezi onu da düzene sokucam. Pilates+egzersiz düşünüyorum. Yeme düzenim de karantinadan dolayı;
11 kahvaltı
2 öğle yemeği
4 ara öğün
7 aksam yemegi..

Şuan çalışmıyorum işe girene kadar sanırım bu saatler olacak.. aralara pilates koycam sadece:))

Canım bilirim bilirim anlarım ben valla yadırgamam.. normal bişey bu insan doğası alıyoruz veriyoruz ama insanlar azcık etlendik mi yüzümüze çarpıveriyolar..
Ayy bilmiyom o duyguyu annende kilolu sen çok zayıf olamazsın zaten veya oluşat meselesi sen büyürkende hiç zayıf olmadın zaten veya balon gibi şişip şişip iniyon acaba birdaha ki gördüğümüzde nasıl olacan gibi cümleleri bende çok duydum ama umrumda değil bu onların patavatsızlığı kendinize bakın deyip o anda unutuyorum valla

Canım benim yeme düzenim var fakat spor alışkanlığım yoktu. Yarından tezi onu da düzene sokucam. Pilates+egzersiz düşünüyorum. Yeme düzenim de karantinadan dolayı;
11 kahvaltı
2 öğle yemeği
4 ara öğün
7 aksam yemegi..

Şuan çalışmıyorum işe girene kadar sanırım bu saatler olacak.. aralara pilates koycam sadece:))
Aşağı yukarı benimde öğünler bu saatler oluyor ama ben ayaküstü ağzıma birşeyler atıyorum veya çocuklardan kalınca ziyan olmasın diye yiyorum kendimi ziyan ediyorum benim bunlara dur demem gerekiyor bide çok yiyorum ya doyma hissini çok yaşayamıyorum

Ayy bilmiyom o duyguyu annende kilolu sen çok zayıf olamazsın zaten veya oluşat meselesi sen büyürkende hiç zayıf olmadın zaten veya balon gibi şişip şişip iniyon acaba birdaha ki gördüğümüzde nasıl olacan gibi cümleleri bende çok duydum ama umrumda değil bu onların patavatsızlığı kendinize bakın deyip o anda unutuyorum valla
Ay ayy aynısını annem yaşıyor. Panik ataktan dolayı 60 kilodan 85 kiloya çıktı. İlk başta uyku ilacı kilo aldırdı. Şimdi de düşünmemek için yiyor. Bir akrabamız da her gördüğünde kızz sende bi kilo alıyon bi veriyon bakalım bidahakine nasıl olcan diyo.. patavatsız ve düşüncesiz insanlar işte..

11 kahvaltı
2 öğle yemeği
4 ara öğün
7 aksam yemegi..

Ara öğüne gerek bile yokmuş gibi hareketsiz kalınca birde süreleri kısa çok acıkmıyorsanız mesela o saatte meyve yiyorsanız akşam yemeğine ekle ana öğünlerde yemeyi öneriyor kızlar meyveyi

Back
X