Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
Sabah erken kalktım karnım günler sonra ilk defa acıktı
Nescafe ile geliştirdim
Öğleden sonra anlamlara gideceğiz abartmayan korktuğum için öğleden sonra yiyeyim diye düşündüm su 2 avuç kadar fıstık yedim ama
Herkese iyi hafta sonlari

çok teşekkür ederim canım okudum gerçekten arkadaş üşenmemiş ayrıntı yazmış takdir ettim
Evet ayrintili yazmis arkadas. genel olarak diyette ne yeniyor ne kadar yeniyor. Ordan fikir edindim 😅
12 Haziran 2020 listemiz
20nil05 20nil05 67,2 -1400🥇🧿🧿🧿
sterlicya6 sterlicya6 65,7 - 800 🥈🧿🧿
A aaadddaaa 63,9 - 500🥉🧿
philosophergirl philosophergirl 64,1 - 300 🧿
@WitcherGirl - 300 🧿
N nnnadal 83,5 sabit
@Aytenazmi +1100 sütlü :KK66:
Tebrik ederim kizlar 🎉🎉

Eki Görüntüle 2648292
kahvaltim
yaninda1 dilim ekmwk ve 5 zeytin yedim. soymayinca
bugun bir de aksam yerim saat 4 ya da 5 te
nasipse

dun 4 saat disarda kaldik cocuklarla. eve gelince manti yaprim. yedim 1 tabak.çunkü dısarida cok harcadim. kurt gibi aciktim çünküEki Görüntüle 2648293

mantim

3 de 1 ini yedim

el acmasi. kendi. yaptim
ama buyuk buyuk yaptim

bunun gibi 1 tane daha yaptim.. yetmezdi çünkü. bunu esim tek basina yedi

Bi an mantinin hepsini yedin sandim 😅 yazilari okumaya devam edince anladim. Afiyet olsun.

Evet ayrintili yazmis arkadas. genel olarak diyette ne yeniyor ne kadar yeniyor. Ordan fikir edindim 😅

Tebrik ederim kizlar 🎉🎉

Bi an mantinin hepsini yedin sandim 😅 yazilari okumaya devam edince anladim. Afiyet olsun.
Valla bende öyle sandım sonradan okuyunca için rahatladı herkesi tebrik ederim afiyet olsun artık ekmek zor yiyorum mide mi çok rahatsız ediyor 65 e indiğimde hafta dondurma mantı ve iskender üçünden birini yemeyi planlıyorum iyi ki katılmışım bu gruba çok keyifli oluyor 💯💯💯 sohbetler

Kizlar nasil mutluyum anlatamam 🤗🤗
Neden derseniz benim üst vücudum alt tarafımdan daha geniş özellikle göğüs bölgem hatta bir kaç kişi göğüslerin biraz daha kucuk olsa kilon iyi falan diyor. Benim iki tane elbisem var bir tanesi gömlek elbise 2 sene önce almıştım netten normal bedenimde ama kalibi darmış sanirim ve ben onu hiç giymedim etiketi falan üstünde. Bundan 2 hafta once falan tekrar denedim (arada deniyorum olur mu diye) ama ne mümkün düğmeler iliklenmedi bayağı da fark vardı yani. Simdi tekrar denedim tüm düğmeler kapandı sadece göğüs kısmından potluk oldu ama kolumu falan yukarı kaldırıp aşağı indirdigimde çok rahat hareket ettiriyorum.
Diğer elbisem ise tam oluyordu ama sirt bölgemde yanlardan taşıyordu onu da denedim neredeyse hiç tasma yok. O kadar mutlu oldum ki 💙💙

Neden derseniz benim üst vücudum alt tarafımdan daha geniş özellikle göğüs bölgem hatta bir kaç kişi göğüslerin biraz daha kucuk olsa kilon iyi falan diyor. Benim iki tane elbisem var bir tanesi gömlek elbise 2 sene önce almıştım netten normal bedenimde ama kalibi darmış sanirim ve ben onu hiç giymedim etiketi falan üstünde. Bundan 2 hafta once falan tekrar denedim (arada deniyorum olur mu diye) ama ne mümkün düğmeler iliklenmedi bayağı da fark vardı yani. Simdi tekrar denedim tüm düğmeler kapandı sadece göğüs kısmından potluk oldu ama kolumu falan yukarı kaldırıp aşağı indirdigimde çok rahat hareket ettiriyorum.
Diğer elbisem ise tam oluyordu ama sirt bölgemde yanlardan taşıyordu onu da denedim neredeyse hiç tasma yok. O kadar mutlu oldum ki 💙💙
Çok sevindim canım insanın kendine gizemi geliyor benimde bir elbisem var bende ona girersem çok mutlu olucam senin adına çok sevindim 🤩🤩🤩👏👏👏

Cok sevindim canim 😊 hepimizin kiyida köşede icine giremedigi ,bir gün zayiflarsam giyerim dedigimiz kiyafetlerimiz var eminim 😅

Teşekkür ederim canım inşallah kalıcı olarak bu sekilde gider sıkılıyorum ben çünkü belli bir zamandan sonra. Eskiden hep 55 kg diyordum ama artık bıraktım şimdilik 58 ile 60 arası bir rakam beni mutlu eder ama tartıdan ziyade ayna da inceldiğimi görmek daha mutlu eder. O yüzden rakamlara çok bağlı kalmak istemiyorum
benim de ana rakamim yillarca 55 oldu canim baktim bende skiliorum ulamadikca strrst yapiorum simdi ayni benin de 58 60 arasi oyleydim de karantinada aldim sanirim bu arada az once okudum ust tarafin varmis sanirim benim de ayni yani alt tarag iyi ust biraz daha zayif olsa gosmgusler ozellikle harika olacak

Senin adına sevindim benimde 1 hurç dolusu içine giremediğim kıyafetim var kimseye vermeye kıyamadığım ama içine bir türlü giremediğim elbet bir gün girmeyi ümit ettiğim kıyafetler. Darısı hepimizin başına inşallah benimde tüm kilo üst tarafta göğüsler normal ama deniz simiti gibi bir bölgem var ve gitmiyor zaten hayatımda hiçbir zaman çok zayıf değildim ama böyle de değildim bende yapacam inşallah

benim de ana rakamim yillarca 55 oldu canim baktim bende skiliorum ulamadikca strrst yapiorum simdi ayni benin de 58 60 arasi oyleydim de karantinada aldim sanirim bu arada az once okudum ust tarafin varmis sanirim benim de ayni yani alt tarag iyi ust biraz daha zayif olsa gosmgusler ozellikle harika olacak
Ben hala taktığım canım rakamlara yaklaşsam iyi gelecek 😉

ayyy süperrrrrr .çok sevindimmm
tebrik ederim..versin üst bedenden demek

yaa ama :confused: :confused: :confused: :confused: olmayanlar var. ust bedeni

Sabah incir kurusu 1 tane
Ara olarak 1 bardak kefir 5 findik 1 badem bide 1 parca cikolata yedim. Yemeseydim iyiydi IMG_20200613_103117.webpIMG_20200613_134953.webpIMG_20200613_171905.webp

Çok sevindim canım insanın kendine gizemi geliyor benimde bir elbisem var bende ona girersem çok mutlu olucam senin adına çok sevindim 🤩🤩🤩👏👏👏
Inşallah hepimiz içine giremediğimiz kıyafetleri rahatça giyebiliriz canım 😘😘

Cok sevindim canim 😊 hepimizin kiyida köşede icine giremedigi ,bir gün zayiflarsam giyerim dedigimiz kiyafetlerimiz var eminim 😅
Aynen canım benim daha bir kaç kıyafetim var ama onlar icin daha beklemem lazım😎😎

Off vallah bıktım şu üst bölgeden eskiden 74 kg olduğum zaman alt bölge ile üst bölge arasında nerden baksan 2 beden fark vardı. Ama şimdi ayni hep spordan. Sayılara bağlı kalmamak daha iyi bence eskiden bende tartı delisiydim ama şimdiki düşüncemle daha az stresli oluyorum.
Senin adına sevindim benimde 1 hurç dolusu içine giremediğim kıyafetim var kimseye vermeye kıyamadığım ama içine bir türlü giremediğim elbet bir gün girmeyi ümit ettiğim kıyafetler. Darısı hepimizin başına inşallah benimde tüm kilo üst tarafta göğüsler normal ama deniz simiti gibi bir bölgem var ve gitmiyor zaten hayatımda hiçbir zaman çok zayıf değildim ama böyle de değildim bende yapacam inşallah
Inanirsak yapabiliriz bence canım o yüzden vazgeçmek yok.
ayyy süperrrrrr .çok sevindimmm
tebrik ederim..versin üst bedenden demek
Çok teşekkür ederim. Bakalım bu program iyi gidiyor daha ilk haftadayim bakalım daha 3 haftası var o zaman için sabırsızlanıyorum esas 😊😊

bugun yesiklerim. daire olan hamur seyler. cips denemesi
yogurtlu feslegenli denedim. kirdik onlari biraz . yogurtlu dip sos ile yediler.
taze fasulye kavurmasi
ve kahve. ve simdi elmali yesil cay içiyorum
IMG-20200613-WA0014.webp
IMG-20200613-WA0021.webp
IMG-20200613-WA0029.webp

Eklentiler

• 20200613_145711.webp
    20200613_145711.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 22
Back
X