Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep sağlıklı hep sağlıklı maşallah bir ben beceriksiz
canım sabırlı olursan gedecek tabi ki. ama sabır . şöyle bi 10 gün istikrarı koru. kabak olmasa da sebze yemekleri yemeye çalış . aburcuburu yememeye çalış . evde tatlı vs olsa bile bunları yememeye çalış . bu şekilde ancak verirsin nadal cım .Neymiş kabak detoksu ile 3 günde 3 kilo gidermiş bendeki ilk gün oynama sadece - 200 g onuda gitmiş saymam sonuçta birşey yemeyince bağırsak doluluk oranı azalıyor normal yiyince eskisi gibi olacak demektir neyse moralimi bozmadan bugün daha yapacağım 3 kabağım daha var![]()
kurabiyeler zencefilli tarçınlıydıbir de kurabiye ve pizza yaptım . pizzanın tadına baktım ve mini kurabiyelerden 4 tane ya da 5 tane yedim . kurabiyeler tarçınlıEki Görüntüle 2649520 Eki Görüntüle 2649524
Yaaaa inşallah sizinle birlikte gidecek ddiye ümitlendim. Dün 20 dk falan Plates yaptım . Yavaş yavaş arttıracağımhedefin çok değilmiş . çok iyi . sevindim gerkçekten . 3 kilo. ki sen daha fazlasını da verirsin bence. 58 kilo ile fit duruyorsan süpersin.
Merhaba kızlar bugün gelemedim sayfalar birikmiş yine oku oku bitmedikarapisso aramıza hoş geldin nedense seni çok azimli ve iradeli hissettim eminim yakında gider o 3 kilo. Benimde 14 aylık kızım var hamişlik topiğinden hatırlıyorum seni sanırım
0+ kan grubuna mi yasak oluyor canım yoksa bir rahatsızlığın mı var ben de aynı kan grubuyum da
Ben geldimmmmgünaydın kimseler gelmedi mi . huhuuu
Hosgeldin canim tabiki aliriz tanitir misin kendinibenide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Hosgeldinnnnbenide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Hoşgeldin canım iyi kilo vermişsin kısa süredebenide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Hoşgeldin yaş kaç kısa sürede iyi vermişsinadım gözde 1.56 boy suan 56.1 güncel kilom başlangıç kilom 59.9 :)yürüyüş yapıyorum ve leslie ile destekliyorum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız:)
Süpersin 2 haftada neredeyse 4 kg vermişsinbenide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Hedefin kaç kg ulaşmak ? :)adım gözde 1.56 boy suan 56.1 güncel kilom başlangıç kilom 59.9 :)yürüyüş yapıyorum ve leslie ile destekliyorum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız:)