Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1592281879618.webp
1592282391001.webp

dün kahvaltıdan sonra yediklerim içtiklerim

Neymiş kabak detoksu ile 3 günde 3 kilo gidermiş bendeki ilk gün oynama sadece - 200 g onuda gitmiş saymam sonuçta birşey yemeyince bağırsak doluluk oranı azalıyor normal yiyince eskisi gibi olacak demektir neyse moralimi bozmadan bugün daha yapacağım 3 kabağım daha var :işsiz:

Neymiş kabak detoksu ile 3 günde 3 kilo gidermiş bendeki ilk gün oynama sadece - 200 g onuda gitmiş saymam sonuçta birşey yemeyince bağırsak doluluk oranı azalıyor normal yiyince eskisi gibi olacak demektir neyse moralimi bozmadan bugün daha yapacağım 3 kabağım daha var :işsiz:
canım sabırlı olursan gedecek tabi ki. ama sabır . şöyle bi 10 gün istikrarı koru. kabak olmasa da sebze yemekleri yemeye çalış . aburcuburu yememeye çalış . evde tatlı vs olsa bile bunları yememeye çalış . bu şekilde ancak verirsin nadal cım .
kolay değil ama başarmak için sabır ve istikrar şart kuzum

bir de kurabiye ve pizza yaptım . pizzanın tadına baktım ve mini kurabiyelerden 4 tane ya da 5 tane yedim . kurabiyeler tarçınlıEki Görüntüle 2649520 Eki Görüntüle 2649524
kurabiyeler zencefilli tarçınlıydı
katı yağ yok
ceviz yağı . 2 yumurta, 1 paket krem şanti. 4kaşık nisasta . gerisi un .
ekstra şeker yok . krem şantinin içindeki yeterli geliyor
tarcın ve zencefil .
oyun hamuru kıvamında olacak . kolayca yuvarlanacak hamur.
çıtır çıtır oluyor .
vitamin hapi gibi oldular . tarçın zencefil de olunca. :KK45:

hedefin çok değilmiş . çok iyi . sevindim gerkçekten . 3 kilo. ki sen daha fazlasını da verirsin bence. 58 kilo ile fit duruyorsan süpersin.
Yaaaa inşallah sizinle birlikte gidecek ddiye ümitlendim. Dün 20 dk falan Plates yaptım . Yavaş yavaş arttıracağım 😍
Merhaba kızlar bugün gelemedim sayfalar birikmiş yine oku oku bitmedi karapisso karapisso aramıza hoş geldin nedense seni çok azimli ve iradeli hissettim eminim yakında gider o 3 kilo. Benimde 14 aylık kızım var hamişlik topiğinden hatırlıyorum seni sanırım

Hoşbulduk canım. Olabilir bebeklerimizin arası bir ay. Aslında birşeyde hedef beliryince ulaşana kadar azmederim. Umarım dediğin gibi yakında gider o sinir bozucu Kilo yapıştı kaldı...
0+ kan grubuna mi yasak oluyor canım yoksa bir rahatsızlığın mı var ben de aynı kan grubuyum da

Kan gurubuna göre beslenmede çok etkili . Hem zayıflama açısından hem sağlık. Vucudun sindirim sistemini etkiliyor. Kolayca kurtuluyorsun Kilo veya farklı bir hastalıktan. Mesela 0 gurubû haftada 3 4 et yiyor. Ama À ,B gurubu haftada 2 yeter. Fazlası zararlı. Mercimek À B gurubuna et gibi. Hafayda 2 yemek lazım. Bende çok uygulayan biri değilim ama bildiklerimi yapıyorum.

günaydın kimseler gelmedi mi . huhuuu
Ben geldimmmm
Çocuklarım bayılacak bu kurabiyene.
Bende yapmalıyım heMen

Birde bizim oyunumuz var.
Zencefilli kurabiye kız koşabildigince hızlı koş çünkü sen kurabiye kızsın kimse seni yakalayamaz. :D

Back
X