Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ama kili verme doneminde degilim.
söyleki koruma doneminde de olsam kilo veriyroum karpuz yersem. yaninda bol peynir .zeytin yemezsem veririm. kalori cok düsuk karpuzda. seker hastası değim ondan yerim.veganlari takip ederim yillardir. et sevmedigimden .
onlardan öğrendim karpuz kavunu cokca yemeyi

IMG-20200616-WA0029.jpeg
IMG-20200616-WA0031.jpeg
bu aksam yediklerim.
salatanda 4 kasik yesil mercimek var fakat altta kaldı .

ama kili verme doneminde degilim.
söyleki koruma doneminde de olsam kilo veriyroum karpuz yersem. yaninda bol peynir .zeytin yemezsem veririm. kalori cok düsuk karpuzda. seker hastası değim ondan yerim.veganlari takip ederim yillardir. et sevmedigimden .
onlardan öğrendim karpuz kavunu cokca yemeyi
Gunde 1 sefer yiyebiliriz o zaman. Zaten bu diyet işini tam anlamis degilim. O kadar farkli yontemler varki. Yontemin birinde onu yemeyin diyo ,öbürü onu yiyin kilo verin diyo.

Bugün yediklerim
Sabah
Uyaninca kuru incir
3 dilim sucukla yumurta
1 dilim ekmek
3zeytin
Yarim salatalik
1 yk. Çökelek

Ara
Kahve yanında
2 hurma
1.5 ceviz

Öğlen
Karpuz ve kabak yemegi

Akşam
Yarim kase mercimek corbasi
1 kase kiymali bamya
4 yk. Yogurt

Utanarak yaziyorum 2 parca rulokat 🙈 sonunda dibini gördü cocuklar. Sevdigim dayanamadım seyleri aldirmiycam birdaha eve.

Bugün yediklerim
Sabah
Uyaninca kuru incir
3 dilim sucukla yumurta
1 dilim ekmek
3zeytin
Yarim salatalik
1 yk. Çökelek

Ara
Kahve yanında
2 hurma
1.5 ceviz

Öğlen
Karpuz ve kabak yemegi

Akşam
Yarim kase mercimek corbasi
1 kase kiymali bamya
4 yk. Yogurt

Utanarak yaziyorum 2 parca rulokat 🙈 sonunda dibini gördü cocuklar. Sevdigim dayanamadım seyleri aldirmiycam birdaha eve.
aslinda cok guzel beslenmissin.
karpuz ye canim. tatli istegini koreltir.
benim gibi cok yeme tabi. takip et kendini. karpuz yedigin kalde kilo veriyor musun.
ana yedigin yemegin coksa karpuzu az tut.
ben canim.ne cekiyorsa onu .
kimse bana onu bunu yeme demez. bilinçli tuketici oldugumu düsunuyirum.
ama et hiç sevmem. cok nadir kiymali yemek yerin o da eser miktarda olacak. sevemedim bi turlu. balik yerim .tavuk da ama tavuk nadir.
sebze meyve kuruyemis agirlikli besleniyirum sanirim.

Arkadaslar diyetlerde hep sumu ye bunu yeme dioruz ama herkes kendi bedenini tanir bilir gecen yil benim evime rafineradan yemekler geliyordu kizlar bliyor 1100 kaloriydi ama makarnasindan kurabiyesine kadar geliyordu ama yemeklerin porsiyonlari az azdi hepimiz kendi bedenimizi taniyip ona gore bakmaliyiz demirlekenin dedogi gibi o bedenini cok iyi cozmus cok da zayif ona gore bakarsiniz sebze meyve nasil geliyir bize veya et

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim kasar yamistim
Oglen 2 isirik tahinli corek 1 dilim ekmek ve peynir
Aksam
Salata mercimekli, 3 kasik avokadolu yogurt bikac oatates kizartmasi

Kizlar bu arada bugün okudum. Karpuzu sekerli oldugu icin diyette hergun yememek gerekiyormus. Ayrica 1 porsiyonu orta buyuklukteki bir kaseyi dolduracak kadarmis. Bugun bende yedim. Sonra araştırdım sonuc bu 😒
Bide karpuzu günün ilk yarısında öğlene kadar yiyin diyorlar ben onu yapıyorum ama miktarı aşıyor olabilirim neyse ki bugün karpuz bitti yarın yemiyeceğim

Tüm günü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 ceviz

4 dilim karpuz
yeşil çay

Öğle
1,5 kabak
2 ceviz
2 kaşık yoğurt
Birkaç tane mercimek köftesi (bitti)

2 ceviz

Akşam
1,5 kabak
2 kaşık yoğurt

Çay çay

Toplam 4 l su

Ben 2 top dondurma yedimm onu da ekleyelimmm
Günü kapattik şükür derken bende komsuda muhallebi yedim 😒 ye diye israr etti. İsrar edince aldim.Küçük oglum yer bende bi tadina bakarim diye dusunuyodum. oda fazla yemedi 😞Banada iki kasik yetti aslinda çöpe gitcek ayip olcak diye yemek zorunda kaldim. Bu hafta yerimde saycam heralde bu gidisle

Günü kapattik şükür derken bende komsuda muhallebi yedim 😒 ye diye israr etti. İsrar edince aldim.Küçük oglum yer bende bi tadina bakarim diye dusunuyodum. oda fazla yemedi 😞Banada iki kasik yetti aslinda çöpe gitcek ayip olcak diye yemek zorunda kaldim. Bu hafta yerimde saycam heralde bu gidisle
Akşam olmasaymış iyiymiş bizimde çocuklar puding istedi onlara puding yaptım kepçeyi parmakladım 1 tk yapmaz bile o yüzden listeye yazmadım ama Öğle saatlerindeydi

Gunaydinn 🙋🙋
Bugün kacamaksiz bir gün olucak insallah. Cumayada az kaldi. Kendi kendimi motive edoyorum. Bir haftadir diyete baslarken yapmadigim kacamaklari yaptim. Bugünden sonra eski düzene donucem insallah.
Detoks suyjmla güne başladım. Bide erken kalkabilsem cok daha iyi olcak 😅

Gunaydinn 🙋🙋
Bugün kacamaksiz bir gün olucak insallah. Cumayada az kaldi. Kendi kendimi motive edoyorum. Bir haftadir diyete baslarken yapmadigim kacamaklari yaptim. Bugünden sonra eski düzene donucem insallah.
Detoks suyjmla güne başladım. Bide erken kalkabilsem cok daha iyi olcak 😅
Hadi inşallah canım bende sabahları biraz uyuyabilsem diyom kimse elindekinin değerini bilmiyor 😉😄😄 bende sabah yeşil elma aldım yarın sabah bende yapacam neler koyduğunuzu tam hatırlamıyorum ama evde ne varsa kaynatırım akşamdan soğutup dolaba koyarım yarın soğuk soğuk içerim bugün ne yediysen yaz bende yarına kopya çekeyim 😘

Back
X