Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de o doneme girdimKızlar günaydın
Malum dönem yaklaştı 67.2 dün geçen hafta bugün sabah tartıldım 68.2 çıktım acaba bu dönemden kaynaklı olabilir mi hafta sonu fazla kacirdim ama 1 kilo oynar mi bilemedim
Dün 3 yumurta ile omlet çok az yağ ile
Akşam sebze yemeği ve çorba
Akşamda canım Çok istedi 2 top dondurma
Bol bol su
Çay içtim ama bu hafta sonu kacirdim ondan kaynaklı mi bilemedim
![]()
biliyorum da gitme firsatim olmadiYakınmışız demekki bilirsin ozaman ereğliyi
krem santi benim icadımÇok güzel gözüküyor ama krem santi olayı bozuyor gibi. Ama ben bunu denerim
Yok adanadayımKızzz Urfa'yamı gelin getttin yoksa![]()
Ereğli çok güzeldir :) bende otarafları biliyorum da gitmek nasib olmadıbiliyorum da gitme firsatim olmadi
ayvalil edremit taraflarini bilir misin.
oradan geldim buraya. anne tarafim burda .baba tarafim.bolu da.
ama coktan babam Ege ye gittik. yani 1993 de gidildi. bi daha donulmedi. akraba ziyaretleri hariç
Limon tarcin salatalik kaynatilirmi acabaEğer benim yaptığım gibi yaparsan canım kaynatınca özleri birbirine daha çok karışıyor. Böyle tatlı bir şey oluyor
Geçen hafta 67.2 geliyordum bugün sabah tartıldım 68.2 geliyorum 1 kilo artış var azalma değil ki onun için panik oldum canım ama şişlik başladı anlaşılanRegl dönemlerinde kilo artışı normaldir ama sende 1 kilo azalma var sen neyden şikayetçisin anlamadım ben![]()
Ben de salatalık yok ama kimin çubuk tarçın falan kaynatiyorum benLimon tarcin salatalik kaynatilirmi acaba![]()
Afiyet olsunBen de arkadaismdaydim bugun 3 kasik kisir, 4 sarma, 2 tane minik tam budgay pgaca 2 catal kek 2 catal izmir bomba, 2 kasik dondurma 1 dikim peynir
Bunlar tum gun icin cunku kahvlati yapmadim ve aksam yemegi de yemedim