Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Valla bu ara hep oluyo canim. Az yiyorum ama genede tadimlikta olsa kaciyor. Senin dedigine gore haftada birle sinirlandirmam lazim en azindan demi. Yulafi ara ogunde yiyodum bi ara ama çözüm olmadi. Sabah denemedim hic. Valla bütün gün kayisimi yesem napsam diyorum 😅😅
2 de olabilir canim yeter ki hergun olmasin cunku senin kacirdigin miktar az ama hergun olirsa skinti 😊

Adını bilmediğim toyga çorbasını yıllardır yapıyormuşum meğerse ama adını ayran aşı olarak yapıyordum ben
Ayran asi buğdaydan yapılıyor toyga buğdayın kırılmışi olan yarmadan yapılır yarma buğdaydan ince olduğu için dişe gelmez buğday iri kalır yanında

Ayran asi buğdaydan yapılıyor toyga buğdayın kırılmışi olan yarmadan yapılır yarma buğdaydan ince olduğu için dişe gelmez buğday iri kalır yanında
Ben buğdayda yapıyorum ama çok pişiriyorum buğdaylar parçalanıyor ufalanıyor hiç dişe gelmiyor suyu daha özlü oluyor

Ben buğdayda yapıyorum ama çok pişiriyorum buğdaylar parçalanıyor ufalanıyor hiç dişe gelmiyor suyu daha özlü oluyor
Bugday Dise gelmez çok pişince özlü olur evet ama yarma incecik olur pismesiyle alakali degil kendi oyle pazarda veya acikta gida satan dukkanlarda olur dene istersen

Bugday Dise gelmez çok pişince özlü olur evet ama yarma incecik olur pismesiyle alakali degil kendi oyle pazarda veya acikta gida satan dukkanlarda olur dene istersen
bimin aşurelik buğdayın dan yapıyordum denk gelirsem ondan da alırım teşekkür ederim aydınlanma yaşadım aynı şey diye düşünüyordum
hayırlı sabahlar ;

sabah;
sandwiç ( marul salata peynir)
çay

750 ml su

öğlen;
semizotu yoğurtlu
haşlanmış patates 4-5 dilim

700ml su

çay

akşam;
ayran çorbası
2 küçük biber dolması

3 bardak çay
Vayy çok iyi gitmişsin
bu sabah kahvaltı yok
700ml su

öğlen;
ayran çorbası
taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı

çay
Eee sandviç nerde kuzum🤣🤣

IMG-20200624-WA0007.webp
20200623_095642.webp
20200622_124826.webp

patlican peynirsiz asla yenmiyor. peynirle yemek lazim. yoksa tadi yok.

Bugunki menüm 🙋

Sabah uyaninca incirli erikli karisimin bir kismini yedim.

Kahvalti
Kiymali menemen ( yumurtasiz ve kiymasi azdi) 3 kasik
1 dilim cok tahilli ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yk lor peyniri
2 zeytin
Maydanoz ve dereotu

1 Ara

4 kayisi

2. Ara

1 bardak keten tohumlu kefir
10 findik

Aksam
Yarim kase tarhana çorbası
1 kase tokat bati biraz fazla dolu olabilir 🙈
Asma yaprağı
Salgam

İlk defa yaptim tokat batini değişik eve guzel birseymis . Asma yapragiyla yeniyor. Yesil mercimek ve cok az ince bulgur giriyor icine. Yesil mercimek var diye biraz rahat yedim galiba .

Back
X