Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben kahvaltı yapmadım
Öğle 12
Yarım hamburger (oğlumla paylaştık)
1 bardak ayran
Birkaç patates kızartması
1 nugget

Oğluma uzun süre önce burger King sözü vermiştim bugün borcumu ödedim ;)
Senede 1 veya 2 defa dışarıdan hazır sipariş evimize giriyor aslında çok sağlıksız ama çocuk işte reklamlardan bilbordlardan görüp özeniyor nadirde olsa nefsini köreltsinler ona buna özenmesinler diye alıyoruz 🤷‍♀️
Benim oglanda aylardır hamburger istiyor erteleyip duruyoruz bakalim nereye kadar kardesim evde cok guzel yapiyor aslinda bi ara soyleyim de yapsin cocuklara

arada oluyor öyle. bi şey olmaz . genelde evde yeniyor .
ben de öğle arası eve gittim . köfte kızarttım . makarna pişirdim . üst baş değiştirip geldim işe. çay demledim . işe getirdim mini bi çelik matara ile .
onu içiyorum . işler yoğun
Maşallah çok hamaratsın 1 saate yine birsürü şey sığdırmışsın bende bugün fırını çektim mutfağın altına çamaşır suyu döktüm biraz bekleyip sildim fayanslar eski olduğu için hiç yapılan temizliği göstermiyor pek ayrıntıya inemiyordum güzel oldu içime sindi başka birgünde mutfak dolaplarını silerim çocuklar olunca hepsi bir günde olmuyor tuvaleti banyoyuda ayrıntılı ovdum çok kimyasala maruz kaldım 2 makina çamaşır yıkadım 1i kurudu şimdi onları katlamam lazım kız uyandı benim işler yattı yine dün dolma yaptım ama hiç yenmedi bu akşam yemek derdim yok yanına yoğurtlu birşey yaparım belki çorbada yaparım çocuklar olunca çorbasız olamıyoruz girip çıkıp birşeyler yemek istiyorlar

Benim oglanda aylardır hamburger istiyor erteleyip duruyoruz bakalim nereye kadar kardesim evde cok guzel yapiyor aslinda bi ara soyleyim de yapsin cocuklara
Bende evde yapıyorum ama illa burger King olacakmış benim yaptığımı sevselerde dışarıdan alınan daha eğlenceli bir faaliyet gibi oluyor 6 ay almayı erteledim taa ki bugüne kadar

afiyet olsun .
ben de öğlende yiyorum bi şeyler .
işe geliyorum . öğlen arası eve gidip yemek yapıyorum . çocuklara bakıyorum . küçük biraz atraksiyonlu. evde abilere emanet etsem de . pek bi hareketli. abiler de bi yere kadar bakıyor . bi yerden sonra salıyor .
öğle arası biraz aşağı indi. paten sürdü. ben de camdan baktım . araç girmeyen bi yerimiz var ön tarafta.
sonra eve çıktı ben işe geldim yine.
araba kullanmayı bıraz daha geliştirdim diyemem ama daha rahat kullanıyorum artık .
daha daha bile alisirsin cnm zamam gectikce
Ben dr aabah kahvalti yapamiyorum canim istemiyor ama sonradan cok acikiyorum yanimda da gorturmuyorum bazen gerci okula sadece bikac gidiuorim ama buna bir cozum bulmam lazim cnm
Ben kahvaltı yapmadım
Öğle 12
1 bardak ayran
1 nugget

Oğluma uzun süre önce burger King sözü vermiştim bugün borcumu ödedim :KK66:
Senede 1 veya 2 defa dışarıdan hazır sipariş evimize giriyor aslında çok sağlıksız ama çocuk işte reklamlardan bilbordlardan görüp özeniyor nadirde olsa nefsini köreltsinler ona buna özenmesinler diye alıyoruz 🤷‍♀️
valla benim bile canm cekiyor zararli seyler bazen cocuk cok hakli yanu😊

Kızlar geç oldu biliyorum ama bende menü paylaşayım

Sabah kıymalı yumurta
Domates salatalık
İki dilim ekmek

Öğlen biraz çekirdekle kurabiye yedim çok acıkmışım

Saat 5 gibi de dünden kalan birtane mangal but vardı onu ısıttım mısırlı salata yaptm iki dilim ekmekle yedim yanındada çay

Akşam eşime mantı yaptm iki kaşık ondan aldım ben yedim dedim sana yaptm desende iki kaşık bırakıyor inadına yemeklerinden :)) ziyan olmasın diye yersin diyor ben doydum diye beni kandırıyor
Birde doğal dondurma getirmiş ondan yemek istedi dayanamadım birkaç tatlı kaşığı yedim :)

Öğle 12
1 bardak ayran
1 nugget

Saat 16
1 sade Türk kahvesi
4 tane kremalı bisküvi

Akşam 18:30
2 tane biber dolması
1 tane patlıcan dolması
1 tane kabak dolması
1 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Dolmaların herbiri çok ufaktı

Çay
2 tane susamlı çubuk kraker

Kızlar bu akşam masterchef te menemen yaptılar nasıl güzel bana bana yediler ağzımın suyu aktı çok canım çekti kalkıp yapmamak için kendimi zor tuttum yarın mutlaka yapacam eşimde istedi akşam yap dedi hele birde taze fırından ekmek alırsa kendimi nasıl tutarım bilemiyorum 😬

Kızlar geç oldu biliyorum ama bende menü paylaşayım

Sabah kıymalı yumurta
Domates salatalık
İki dilim ekmek

Öğlen biraz çekirdekle kurabiye yedim çok acıkmışım

Saat 5 gibi de dünden kalan birtane mangal but vardı onu ısıttım mısırlı salata yaptm iki dilim ekmekle yedim yanındada çay

Akşam eşime mantı yaptm iki kaşık ondan aldım ben yedim dedim sana yaptm desende iki kaşık bırakıyor inadına yemeklerinden :)) ziyan olmasın diye yersin diyor ben doydum diye beni kandırıyor
Birde doğal dondurma getirmiş ondan yemek istedi dayanamadım birkaç tatlı kaşığı yedim :)
afiyet olsun canım . kilon kaç oldu görüşmeyeli . verdin mi.

Kızlar bu akşam masterchef te menemen yaptılar nasıl güzel bana bana yediler ağzımın suyu aktı çok canım çekti kalkıp yapmamak için kendimi zor tuttum yarın mutlaka yapacam eşimde istedi akşam yap dedi hele birde taze fırından ekmek alırsa kendimi nasıl tutarım bilemiyorum 😬
izledim . bi menemen sever olarak .
ben de domates aldıydım dün . öğle arası eve geçince menemen yiycem . soğansız yaparım ama bilemedim . bu kez nasıl yapmalı.

Evde yumurta peynir zeytin kalmamış domates salatalık birazda kavunla kahvaltı etmeye çalışmak tok tutmaz biliyorum alışveriş yapmam lazım kızlar tek zor oluyor birde marketlerde çok tehlikeli korono kol geziyor marketlerde

ekmeği çok az yiyorum menemenle. 1 dilim yetiyor . ya da 2 dilim . kahvaltı yapmadığımdan bu 2 dilim sıkıntı çıkarmıyor .
kahve içiyorum .
öğlen yine çay demlerim . getiririm buraya. inşallah
Ama menemene de ekmek yeniyor ya hani akşam Mehmet şefin dediği gibi dilimlemeden kopararak şamandıra şeklinde bana bana yemek var ya offf içim gitti biberim azdı gittim şimdi biber aldım 5ten sonra yaparım yinede cozutmamaya çalışacam😂😂

Ama menemene de ekmek yeniyor ya hani akşam Mehmet şefin dediği gibi dilimlemeden kopararak şamandıra şeklinde bana bana yemek var ya offf içim gitti biberim azdı gittim şimdi biber aldım 5ten sonra yaparım yinede cozutmamaya çalışacam😂😂
Simdiden afiyet olsun

Selamlar kızlar.
Artık aranizdayim inşallah.

Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
1 dilim köy peyniri
2 zeytin

ara türk kahvesi.
Simdi 2 ceviz yiyeceğim.

aksama da kabak yemeği var. Yoğurt ve bir dilim ekmekle yerim

Back