Ben de cok sevimdim canim evde giydigim bi altim var resmen bol gelmeye başladı popo falan kuculmus ustumden dokuluyor onu giyince farkettim bolluk hissi olusunca ben kilo vermisim dedimcanim cok cok sevindim harika bir haber bu kilooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok sevimdim canim evde giydigim bi altim var resmen bol gelmeye başladı popo falan kuculmus ustumden dokuluyor onu giyince farkettim bolluk hissi olusunca ben kilo vermisim dedimcanim cok cok sevindim harika bir haber bu kilooo
Gecmis olsun canim annecigineSelam kızlar..
Dün listeyi yapamadım annemin tansiyonu çıktı onun yanındaydım işten gelince bütün gece..Şimdi iyi çok şükür..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çay
domates salatalık biber maydanoz
![]()
Seni az cok tanidiysam kendine baktigini düşünüyorum nasil desem peynir yerken ağzında kalan tatdan kalsiyum eksikligini anlayan sen ( 40 yil dusunsrm aklima gelmez) sagligina dikkat ediyorsundur kesinnnnBugün kü kahvaltı
3 âdet çubuk peynir
Süzme peynir den yarım dilim
Domates salatalık eşimle yedik bilmiyorum nekadar yedim
İki dilim ekmek
Çay
Bir çatal bal
Dün akşam
Patates ve köfte yedim bir dilim ekmekle
3 kaşık yoğurtla akşama doğru da biraz fındık biraz üzüm birazda çekirdek yedim çok aç akşamı beklersem olmuyor
Birkaç vitamin sipariş ettim
Kalsiyum magnezyum d 3 lü biotinli falan kendime bakmaya karar verdim vitamin eksikliğinden algılama güçlüğü hafıza zayıflığı eklem kas ağrıları saç beyazlaması hepsi olunca birde soğuk pres çörek otu yağı sipariş ettim![]()
Koronadan korkunca kara murver siparis ettim içinde cinko falan da var ayrica c vitamini ve d vitamini de kullanmaya basladimBugün kü kahvaltı
3 âdet çubuk peynir
İki dilim ekmek
Çay
Bir çatal bal
Dün akşam
3 kaşık yoğurtla akşama doğru da biraz fındık biraz üzüm birazda çekirdek yedim çok aç akşamı beklersem olmuyor
Kalsiyum magnezyum d 3 lü biotinli falan kendime bakmaya karar verdim vitamin eksikliğinden algılama güçlüğü hafıza zayıflığı eklem kas ağrıları saç beyazlaması hepsi olunca birde soğuk pres çörek otu yağı sipariş ettim![]()
Multivitamin alacaktım baktım da içinde kalsiyum ve magnezyum bulunmuyor gelenelde kalsiyum magnezyum olmayaınca hepside d vitamini olmayınca vücutta kullanılamıyor hepsinin nedeni koronoKoronadan korkunca kara murver siparis ettim içinde cinko falan da var ayrica c vitamini ve d vitamini de kullanmaya basladim
Ellerine sağlık canım teşekkür ederim18 Eylül 2020 ListesiGelmeyenler sarfansarı ve aaadddaaa
![]()
1-aytenazmi
2-zeze_35
3-sersum
4-nnnadal sabit
Kızlar hepimizi kutlarım tabii öncelikle 1. mizi![]()
canim annexigine gecmis olsun iyidir insallahSelam kızlar..
Dün listeyi yapamadım annemin tansiyonu çıktı onun yanındaydım işten gelince bütün gece..Şimdi iyi çok şükür..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çay
![]()
ben de tum vitaminlerimi alirim cok dikkat ederim canim senin de etmen guzel o vitaminler sayesinde rahatladi bunyemBugün kü kahvaltı
3 âdet çubuk peynir
İki dilim ekmek
Çay
Bir çatal bal
Dün akşam
Canım gece bile uyuyamıyorum ya uykusuz nereye kadar dahada kötüye gidiyor müdahale etmezsem insanın kendini bilmesi gerekir fonksiyonel tıp uzmanı var Instagram da bildiğim şeyleri paylaşmış bazen kanda eksikliği belli olmazmış kullanmadığımız için ağrı olması normalmiş hafıza zayıflığı da bunlara bağlı ben hiç unutmayan biriydim evlenmeden önce beslenme şeklim değişti tamamen bünyemde değişti benim d vitamini haricinde hiç vitaminlerin düşmezdi şimdi emzirdiğim içinde kalsiyum eksikliği varmış kalsiyum eksikliği magnezyum eksikliginede işaretmiscanim annexigine gecmis olsun iyidir insallah
ben de tum vitaminlerimi alirim cok dikkat ederim canim senin de etmen guzel o vitaminler sayesinde rahatladi bunyem
Bende kızıma geçen kış kullandım canim. Bunsene de alacagimKoronadan korkunca kara murver siparis ettim içinde cinko falan da var ayrica c vitamini ve d vitamini de kullanmaya basladim
Çok geçmiş olsun canim şimdi daha iyidir insallahSelam kızlar..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çay
![]()
canim kim geldi boyoe seni neden sinir ettiSelam hanımlar.
Geçmişi zaman bulunca okuyacağım.
Misafirim gitti şükür.
Misafir çok sinir bozucu olduğu için yemeğe verdim kendimi
Evde ayran aşı çorbası var.
Yarın onla 2 günlük detoks yapacagim. Sonra da Karatay ve spora başlayacağım insallah
Kizima da propolis damla aldım malum okul baslicakBende kızıma geçen kış kullandım canim. Bunsene de alacagim