Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bulgur aşırı şişiriyor canım tabii o şişirmiştir..
Ben dediğim gibi içine bir de bulyon atmıştım bildiğin ezogelin..
Sağol canım:KK15::KK15:..Çok mutluyum çookkk :KK76: :KK76: :rolleyes: :rolleyes:
sersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
ki sen inatçı meto ile yaşayan bi hatundun
ama yediklerin tamamen değişti . nerde senin eski menüler .
şimdi bu yediklerini hayat tarzı olarak devam ettirirsen . çıtır fıstık olursun . zaten öylesin de. misli ile fıstık olursun . :KK9:

Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.

Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
şişirdi demek kuzum seni de .
bulgur öyle mi yaparmış . hiç yemem .
pilav bulgur . makarna börek . tadımlık ancak . canım hiç çekmez .
bu da bi alışkanlık . hayatımdan çıkardım diyemem ama hayatıma hiç sokmadım galiba bunları .

Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.

Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
Düşersin düşersin
sersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
şimdi bu yediklerini hayat tarzı olarak devam ettirirsen . çıtır fıstık olursun . zaten öylesin de. misli ile fıstık olursun . :KK9:
Sağol canımmm:KK200::KK200:...İnşallah bu yaza fıstıkk olurum :rolleyes: :rolleyes: :KK8::KK8:

1602063654420.webp

yedim bitti
limonu salatama sıktım

T
Canım bende çok kilolar alıp verdim lise döneminden beri 10 aşağı 10 yukarı gittim hatta 30 aşağı 30 yukarı dönemlerimde oldu ama şuan o diyet kafasını pek bulamıyorum eminim bu hep böyle gitmeyecek sanırım yine eşimin kilo konusunda damarıma basmasını bekliyorum öncekilerde öyle olmuştu hadi sen güzel kilolar ver bana da ilham ol 😘
Bence damarına basmasına izin verme😍

hoş geldin .
verebilirsin kilocuklarını. çok değilmiş zaten vermen gereken kilo.
boyuna göre kilon aslında epey var gibi . ama bazılarının kemik ve kas durumu fazla oluyor . o 70 kg o kişide zayıf görünüyor . yani bi 55 kilo biri gibi .
benim de öyle bi arkadaşım var .
68 kilo ama kilolu durmuyor .
ben 63 kiloya çıktığımda yağ olarak geziyorum . emzirme dönemlerimde oldum 63 . lıkır lıkır oluyor göbek basen . yağ bağlıyorum .
kemikler ince benim . zaten 60 kilo bende yorgunluk ve tembellik yapıyor . :confused:
Benim boyum uzun ama kemiklerim iri değil mesela.Ben sadece fit durmuyorum o yüzden.Yani ben 70 bile olunca inanılmaz inceliyorum

Ben yine kahvaltıda 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim.
Öğlen mercimek içtim ekmeksiz.
Midem kazınıyor zaten sınava hazırlanırken her an dolabı açıp bir şey yemek istiyorum.2 gündür de reglim😞 Çok zor oluyor çoookk😞 Bir şeyler daha atıştıracağım birazdan..

sersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
Demekki hiçbir kilo inatçı değil bizim yanlış yaşam tarz8nı benimsememiz ve bunu inatla devam ettirmeniz inatcılığa giriyor 😅😅😅😂

Kadayıf,künefe getirdiler ağzımı sürmedim.Hadi kadayıf neyse de,künefeye aşığım.Yemedim ve benim payımı da paylaştılar.Halen künefe aklımdan gitmiyor😔
Künefe bana çok ağır geliyor hiç yemesem umrumda olmaz zayıf halini düşün ve yanına düsman künefeyi köy kafanda düşün bakalım neler oluyor 😆

Bu arada diyetinizi egzersiz ile destekliyor musunuz?Ben normalde sıkı bir egzersiz planı ile desteklerdim.Ama reglim,hemde belimde 3 yerde fıtık çıktı😔 Ağrılarım çok.O sebeple mekik,squat,lunge vs. ötesine geçemiyorum..

Kahvaltı
2 yumurtalı salata

Ara
1 dilim altın kek
1 elma
Kahve

Akşam
Lahana çorbası
2 kaşık kavrulmuş kıyma

Yeşil çay, 1 gün kurusu

Günaydın kızlar..:rolleyes::rolleyes:
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:88,7 kg
bu hafta:87.7 kg
fark:-1 kg:nazar::nazar:
yüzde:-%1,127
Toplam fark:3,5 kg

Sizler de güzel kilocuklar vermişsinizdir..Bugün liste Safransari Safransari da..Kolay gelsin canım:KK36::KK36:

Back
X