- 30 Haziran 2020
- 68
- 78
- 8
- 24
Evet bazen oluyor ama yine de kendinizi çok kaybetmeyin hamileyken.Bizimle kalın..! :)))Bebeğin kilosuyla değişiyor ben doğumdan sonra aldm emzirirken iştah açılıyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazen oluyor ama yine de kendinizi çok kaybetmeyin hamileyken.Bizimle kalın..! :)))Bebeğin kilosuyla değişiyor ben doğumdan sonra aldm emzirirken iştah açılıyor malesef
Siz neden aldınız kilo merak ettimEvet bazen oluyor ama yine de kendinizi çok kaybetmeyin hamileyken.Bizimle kalın..! :)))
Ben zaten çabuk kilo alan bi insanım.Bi ara 2 hafta filan depresyona girdim.Baya bayaa her şeye lanet olsun kafasındaydım.Yediğim önümde,yemediğim midemdeydiSiz neden aldınız kilo merak ettim
Durumun izden daha kötü ozamanBen zaten çabuk kilo alan bi insanım.Bi ara 2 hafta filan depresyona girdim.Baya bayaa her şeye lanet olsun kafasındaydım.Yediğim önümde,yemediğim midemdeydiSu gibi geldi kilolar o dönem..
Evett.Siz en azından dünyaya bir can getirmişsiniz.Ben???Pandalığım tuttu sadeceDurumun izden daha kötü ozaman![]()
AdaşımTabikiiiAdım Öznur
20 yaşındayım.Boyum 1.72 ve 78 kiloyum.Çok sırıtmasa da bir yerden sonra problem yaratıyor.1 sene önce yine bu kilodayken,70 kiloya indim ve baya inceldim..Hiç bir fazlam yoktu.Ama bu kez hazır verecekken,10 kilo verip 68 kiloyu görmek istiyorum.İnşallah olur
![]()
Canım geçmiş olsun...Kızlar bu kaşıntının mısırla alakası yok herhalde dün yemedim ama gece yine kaşındm ve kaşınan yer kabardı daha önce de olurdu cildiye uzmanı sebepsiz kaşıntı olarak adlandırmıştı yediklerini hepsi etkiliyor da olabilir şimdilik sirke ile uatırtırmaya çalışıyorum
Nasıl yapıyorsun kimyon çayını..Ben de hep mide ilacı kullanmaktan muzdaripim..Canım kimyon çayı yap hemen geçiriyor geçen hafta benimde karın ağrısı mide ağrısı çok oldu kimyon çayı bastırdı bugüne kadar hep doktora gidip ilaç alan biriyim ama ilk defa hemen etki eden birşey buldum ilaçlar mide sorununu kronikleştiriyor onu anladm ben doğuştan zannediyorum am hep ilaçlar daha kötü yaptı ben ikizim ya ikizler doğunca eskiden mideleri yıkanırmış orda mikrop kaptım sandm bir defa hassaslaşınca ilaçlar süreklilik arz ediyor yani sürekli kullanmak gerekiyor bende öyle oluyor iyi geldi gibi gelsede uzun vadede sürekli ona bağlı kalmak zorunda kalıyorum
Hoşgeldin başarılar..Merhaba Kızlar,
Bende aranıza katıldım,hedefim 10 kilo vermek.Spora da başladım.İnşallah verebilirim❤❤
O nasıl bir probiyotiktir..Sorun şu doktora soruyorum yeme diyor hicbirşey yapmadan çok sıkıldım bu durumdan daha önce bukadar olmuyordu doğumdan sonra antibiyotik çok kullandım o sebebi oldu herşeyin sebebi antibiyotik bütün yararlı bakterileri öldürdü olan oldu o nedenle yüksek miktarlı probiyotik kullanmam gerekiyor ama Türkiye'de satılmıyor adımı yazdırdm getirdiklerinde haber verecekler inşallah o iyi gelir 3 defa kullanmam yeterli olur çokta pahalı kutusu bir aylık 650 tl
Çok az icsende oluyor bir cezveye içme suyunu köy klorsuz olsun bir çay kaşığı kimyonu Su kaynayınca köy altını kıs birkaç dk kaynasın altını kapa ılıyınca süz iç çok icmesende olur ara ara iç iyi geliyor midem belime vurmuştu okadar kötüydüm ki ilaç kullansam bir haftada iyi edemez di sonrasında da sürekli ilaç almak zorunda kalırdımCanım geçmiş olsun...
Nasıl yapıyorsun kimyon çayını..Ben de hep mide ilacı kullanmaktan muzdaripim..
Hoşgeldin başarılar..
O nasıl bir probiyotiktir..Şimdiden şifa olsun canım...
aaa karodeste mi oldu sarfancim emin misin bak sen su karidese ehh ona, saka bi yana yaptir canim bu isler onemli bedenini de dinle bir yandanCanim benim de alerjintesti yaptırmam gerek. Dönem dönem kaşınma oluyor kabariyor derim
Geçen karides yediğimde oldu.
Novalgin ilacı aldığımda hastanelik oluyorum, tanınmayacak şekilde şişiyor vücudum.
Buradaki hastaneler yapmiyor, fakülte Hastanesi'ne gitmem gerek benim de memlekete gittiğimde
hosgeldin aramiza canmMerhaba Kızlar,
Bende aranıza katıldım,hedefim 10 kilo vermek.Spora da başladım.İnşallah verebilirim❤❤
ne diyecehim o probiyotik gelene kadar ben kullanmistim adini unuttum eczanede satiliyor sari gibi bisey orta ucuzlukta 70 tl falan olmustir 10 mu 20 mi ne iatersen basla soktora sorup cnmSorun şu doktora soruyorum yeme diyor hicbirşey yapmadan çok sıkıldım bu durumdan daha önce bukadar olmuyordu doğumdan sonra antibiyotik çok kullandım o sebebi oldu herşeyin sebebi antibiyotik bütün yararlı bakterileri öldürdü olan oldu o nedenle yüksek miktarlı probiyotik kullanmam gerekiyor ama Türkiye'de satılmıyor adımı yazdırdm getirdiklerinde haber verecekler inşallah o iyi gelir 3 defa kullanmam yeterli olur çokta pahalı kutusu bir aylık 650 tl
İsim konusundaNe konuda?![]()
Evet canim karides yedikten hemen sonra oldu. Test yaptırmak istiyorum memlekete gidince randevu ayarlamam gerek.aaa karodeste mi oldu sarfancim emin misin bak sen su karidese ehh ona, saka bi yana yaptir canim bu isler onemli bedenini de dinle bir yandan
hosgeldin aramiza canm
ne diyecehim o probiyotik gelene kadar ben kullanmistim adini unuttum eczanede satiliyor sari gibi bisey orta ucuzlukta 70 tl falan olmustir 10 mu 20 mi ne iatersen basla soktora sorup cnm
Canım canın isteyen şeyleri akşam değil de daha gün içinde yersen rahat edersin pişmanlık yaşamazsın sabaha kadar da eritirsin hemde sebze tüket akşamları rahat sindirmesi kolay olur vücudu yormazKahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 salatalik
Ara
Kahve 1gün kurusu, 1 dilim altın kek
Akşam
1.5 lahmacun
1 bardak ayran
Lahana çorbası yaptım ama evdekiler lahmacun yeyince nefsime hakim olamadım bende yedim.
Sağol canım deneyeceğim..Çok az icsende oluyor bir cezveye içme suyunu köy klorsuz olsun bir çay kaşığı kimyonu Su kaynayınca köy altını kıs birkaç dk kaynasın altını kapa ılıyınca süz iç çok icmesende olur ara ara iç iyi geliyor midem belime vurmuştu okadar kötüydüm ki ilaç kullansam bir haftada iyi edemez di sonrasında da sürekli ilaç almak zorunda kalırdım
Canım dikkat et sana da dokunmasın..Gerçi bana eskiden tek içtiğimde dokunmamıştı..Lahana çorbası yaptım, ve lahana suyu hazırladım 2 litre. Sabahları aç karına limon sıkarak içeceğim bir hafta lahana suyunu.