- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnersin canım inersin..Yılmak yokCanım hep az kalıyor etrafında geziyorum ama inebilmek kısmet olmadı daha inşallah
Kaynanma kızı almaya gidip gelince aklıma geliyor hafızam baya zayıfladı yaBence bosuna kendine eziyet cektirmissin ne gerek var kargoya gidip gelmissin madem ugra bi markete al bi 5 lt yeterdi sana kargoya gittikce alabilirdin niye kaynini bekliyorsun ki kendi kendine eziyet etmissin resmen hem de yok yere üzüldüm gerçekten
İyi olmana sevindim canım..Kızlar dün baya su içmişim sabaha kadar lavaboya gidip geldim daha iyiyim şuan sağolun ilginiz için hep unutuyorum yoksa kız uyurken bile giderdim de kızımda hep komşulara götürmüş sağdan soldan topladım onları o kafayla unutmuşum eve gelince pişman olsamda unutmuşum bir kere ,![]()
sarfan cım . süpersin . ip atlamaya mı başladınDün de bugün de 50 ip atladım.
Bu hafta 50 ile devam edip, haftaya artiracagim insallah
zayıf halini düşü
saygıyla eğiliyorum sersum cum .Günaydın kızlar...
Eki Görüntüle 2703459
Dün akşam yemeğim
Bu sabahki kahvaltım
Eki Görüntüle 2703460![]()
çok katılıyorum . herkesin bi beslenme alışkanlıkları var.Demekki hiçbir kilo inatçı değil bizim yanlış yaşam tarz8nı benimsememiz ve bunu inatla devam ettirmeniz inatcılığa giriyor![]()
Maşallah maşallah maşallah 41 kez.benim de hafta sonu yoğundu
çocuklarla
cumartesi biraz dinlendim . sonra çamaşır . bulaşık ev süpür sil .
sonra kızla çıktım okul bahçesine gittik . orada 3 saat bisiklet sürdü
ben de arkadaşı gördüm . lafladık .
dün çarşıya indim . kızı babası aldı . dükkana götürdü.
alışveriş yaptım . ip aldım . oğlana fizik soru bankası istemiş öğretmen onu aldım .
miğroos ta 3 al 2 öde . bisküvi şeysinden bi çuval aldım . taşımakta zorlandım yani.
okul beslenmesine vs ye koyarım . evde atıştırırlar arada diye.
cumartesi damla çikolatalı kurabiye yaptık . poğaça yaptık . ama bitti. tüketim çılgını bizim çocuklar . maşallah .
kilo olarak aynıyım .
50 kilonun altına ve üstüne az bi çıkıp iniyor bünye.
alışkanlıklar artık . iştah çok yok . yediklerimi yemiş olmak ve vitaminsiz kalmamak için yiyorum . takviye vitamin de alıyorum ara ara . gün aşırı . bağışıklık güçlendirici de başladım . bu pandemide kullanmak gerekiyormuş . kardeşim ve abimler yaşadı . atlattı. vitamin kullandılar . doktorları abime önden başlattı bağıxıklık ve vitamin ilaçlarını. yüksek tansiyon hastası çünkü. ama pozitif olmasına ragmen hissetmedi hastalığı.
böyle işte . günler geliiip gidiyor .
bugün evlilik yıldönümümüz .
17 . yılı da geride bıraktık . 18 . yıla helloo![]()
![]()
sagolasin cnmcim.simdilik gidiyor bakalkmMaşallah canım sana da kilo verebiliyorsan ve bu düzen koruyabiliyorsan ne güzel..![]()
gecmis olsun cnm ben de katiliyoeum kizlara o kadar gun keske susuz kalmasaydin alsaydinKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum bun bugünlerde biraz üsüttm rahatsızımw ishal olmuşum ikigün kargoya gittim rüzgar çoktu galiba ondan oldu diye düşünüyorum ishal kabızlık gibi ya bir hafta eve su getirende olmadı iyice perişan oldum eşim çok geç gelip erken gidiyordu bir yudum suya hasret kalınır mı yandım resmen ne vitamin nede ilaç alabildik bundan dolayı musluk suyu çok kokuyor midem kaldırmıyor bekletipte bile denedim yine icemedim birkaç güne kendime gelirim inşallah da bende menü bildirmeye baslarm
ben de uzuldum cnmBence bosuna kendine eziyet cektirmissin ne gerek var kargoya gidip gelmissin madem ugra bi markete al bi 5 lt yeterdi sana kargoya gittikce alabilirdin niye kaynini bekliyorsun ki kendi kendine eziyet etmissin resmen hem de yok yere üzüldüm gerçekten