Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğim :KK52: :KK52:

1.webp

Tamam canım söz yalandan değil sağlam menülerle yarışa gireceğim 15 gün sonra geliyorum
Canim eline saglik liste icin, senin yarisini dort gozle bekliyorum hadi artikim 7 ler gelsin sonra artilar ama once gercekten istedigine emin ol kuzum gidebilirsen mutlaka diyetisyene git yaoamayacagim diye dusunme ac olan ruhumuz bu sure zarfinda ruhumuza iyi gelecek sseyler bulalim birlikte
Afiyet olsun canim, karnibahar kisinirini ben de severim kisirsa kisir iste alin biz de yiyoruz yani😊

İyi aksamlar 💞 yarın oruç tutmaya ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Gece yumurta haşlayıp yatacağım. İnşallah ilk günler kolay geçer. Ramazandan 7 gün borcum var. Onu tutmaya niyetlendim. Karatay yapacağım açıkmamak için.
Gece tabağımi resimlerim inşallah

Allah kabul etsin canım bende bugün oruçluyum ama sahurum senin gibi sağlıklı değil o_O
Benim sahur
2 mandalina
Yarım koçan Haşlanmış mısır
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Çay nescafe Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş

Bunları 1 defada yemedim gece 12de başladım girip çıkıp 3 e kadar yedim

Allah kabul etsin canım bende bugün oruçluyum ama sahurum senin gibi sağlıklı değil o_O
Benim sahur
2 mandalina
Çay nescafe Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş

Benim ilk gün baş agrisiyla geçiyor. Yarına daha iyi olur insallah

İyi aksamlar 💞 yarın oruç tutmaya ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Gece yumurta haşlayıp yatacağım. İnşallah ilk günler kolay geçer. Ramazandan 7 gün borcum var. Onu tutmaya niyetlendim. Karatay yapacağım açıkmamak için.
Gece tabağımi resimlerim inşallah
Allah kabul etsin canım...
Harika...
Fırına güveç götürdüm. Şimdi de bulgur pilavı yaptım.yanina da ayran.sen ne yaptın ?
Maraşın fırında yemek pişirmeleri çok meşhur di mii ..Eltimden biliyorum 5 yıl oradaydılar..

Benim sahur
2 mandalina
Çay nescafe Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş

Senin de Allah kabul etsin canım..

Back
X