Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pro var ama olmuyor
Tamam canım söz yalandan değil sağlam menülerle yarışa gireceğim 15 gün sonra geliyorumAhahaha tamam c merhaba az kaldı inşallahrr
...Sonrasında yarış ama tamam mııııı
![]()
![]()
Canim eline saglik liste icin, senin yarisini dort gozle bekliyorum hadi artikim 7 ler gelsin sonra artilar ama once gercekten istedigine emin ol kuzum gidebilirsen mutlaka diyetisyene git yaoamayacagim diye dusunme ac olan ruhumuz bu sure zarfinda ruhumuza iyi gelecek sseyler bulalim birlikteTamam canım söz yalandan değil sağlam menülerle yarışa gireceğim 15 gün sonra geliyorum
Afiyet olsun canim, karnibahar kisinirini ben de severim kisirsa kisir iste alin biz de yiyoruz yani
Allah kabul etsin canım bende bugün oruçluyum ama sahurum senin gibi sağlıklı değilSahurum
Benim ilk gün baş agrisiyla geçiyor. Yarına daha iyi olur insallahAllah kabul etsin canım bende bugün oruçluyum ama sahurum senin gibi sağlıklı değil
Benim sahur
2 mandalina
Yarım koçan Haşlanmış mısır
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Çay nescafe Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş
Bunları 1 defada yemedim gece 12de başladım girip çıkıp 3 e kadar yedim
İftarda ne yiyecenBenim ilk gün baş agrisiyla geçiyor. Yarına daha iyi olur insallah
Fırına güveç götürdüm. Şimdi de bulgur pilavı yaptım.yanina da ayran.sen ne yaptın ?İftarda ne yiyecen
Allah kabul etsin canım...İyi aksamlaryarın oruç tutmaya ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Gece yumurta haşlayıp yatacağım. İnşallah ilk günler kolay geçer. Ramazandan 7 gün borcum var. Onu tutmaya niyetlendim. Karatay yapacağım açıkmamak için.
Gece tabağımi resimlerim inşallah
Harika...Sahurum
Maraşın fırında yemek pişirmeleri çok meşhur di mii ..Eltimden biliyorum 5 yıl oradaydılar..Fırına güveç götürdüm. Şimdi de bulgur pilavı yaptım.yanina da ayran.sen ne yaptın ?
Evet canim her yemek fırında pişiyor. Büyük kolaylık. Burdan gidersem çok arayacağım bu yonunuAllah kabul etsin canım...
Harika...
Maraşın fırında yemek pişirmeleri çok meşhur di mii ..Eltimden biliyorum 5 yıl oradaydılar..
Senin de Allah kabul etsin canım..Allah kabul etsin canım bende bugün oruçluyum ama sahurum senin gibi sağlıklı değil
Benim sahur
2 mandalina
Yarım koçan Haşlanmış mısır
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Çay nescafe Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş
Bunları 1 defada yemedim gece 12de başladım girip çıkıp 3 e kadar yedim