- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben uzun zamandır öyleyim. 3 gün oluyorum bir gün kesiliyor ve sonra yine oluyorum.Benim de 8. günüm aslinda ilk 3 gün oldum sonra kesildi dün tekrar oldu boyle sacma bişeye dönüştü rahimde kalinlasma olunca
Yazık insanlara ya..Çok kızıyorum tedbirsiz davrananlara bulaşmaların çoğu tedbirsiz davrananlar yüzünden..Resmen öldürmeye teşebbüs bu..Cok geçmiş olsun canım Allah acil sifa versin bizim de bi komsu amcamiz var 60 yasinda su an yogun bakımda durumu ağırmış adam bugüne kadar hic doktora gitmemiş düşünün kronik hicbir şeyi yok bitsin artık su korona![]()
Canım şeker değil SEKERşeker hastalığını mı bırakıyormuş bu hastalık bilmiyordum .
test yaptırmaya korktuğundan o ilaç kullanmıyor. zaten ilaçlardan da korkuyor .
eşi test yaptırdı . ilaç ona verdiler o yüzden .
Eki Görüntüle 2742035
Bugünkü yürüyüşten...
1 saatten fazla yürüdük iyi alıştık valla sahilde yürümeye![]()
Sağol canımcımmCanim olur mu sen robot degilsin ki bazen de boyle olabilir biz sana cok inandik bu kez enerjin gecti bize ondan guveniyoruz kendine yuk etme benini strste sokma cnim
Ayy ben de cok ilac kullanmamhatta hic
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.9
Aradaki fark: 200 gr
Cok sinir oldum sadece 200 gr gitmiş. Ben hedef koyunca olmuyor vücut kilitliniyor kendini sanki tum motivasyonum kırıldı![]()
İkiniz de regl ymişsiniz ödemdir o..Benden de 300 Gr gitmis
Benim hedef haftada 500 gr
Aaa ben de şimdi farkettim..Hadi gözün aydın..Nickim degisti şükür.
Ben 10 yıl önce safransari ile hesap açmıştım. Sonra mail şifremi unutunca yeni hesap aldım, o da benzer isim olsun diye sarfansari yapmıştım. Şimdi eski ismimi kullanıyorum artık
yaptın mıı. maşallah sana canım . tebrik ederim..süpersin .100 squat tamam![]()
yaaa . mamalar ne güzelllll.Dün Akşam
Eki Görüntüle 2742900
Kahvaltım 10.30
Eki Görüntüle 2742901
Öğlen 14:00
Eki Görüntüle 2742902
Senin mamalar da çok güzelll Afiyet olsun kuzum..Eki Görüntüle 2742913
sabah tost yedim .
1 kivi ve 1 elma
1 avuç fıstık.
işe gelince 1 bardak süt ile kahve. 2 çay kaşığı şeker attım içine.
eve varınca da öğlende 2 patlıcanı tost mak. pişirmiştitim dilimleyip . yerim diye ama baktım daha acıkmadım . akşama yerim diye çıktım evden .
eve dönünce onu peynir , ekmek , salça ile yerim .peynir ve salça ile dürüm yapıyorum patlıcanı . çok seviyorum .
antin kuntin yiyorum , seviyorum . beni bilen bilir .![]()
![]()
Bizde 1 saat yürüdük. Ama kızımla olunca çok yavaş.1.5 saatlik yuruyusumuz tamam