Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar...

Arınma idare eder..Arada 1 -2 kaçamağım oldu..1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk gibi..Sıvı beslenmek beni geriyor..

Bu sabah

süt içine 2kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık yaban mersini

tarçın 10 badem..

Kizlar tartida kilo almis gorunuyordum ya bugün oğlumu tarttim öylesine kilolu cikti kilo almayan cocuk sonra sirayla kizimi ve esimi de tarttım herkes kilo almış cıktı. Yani anlayacağınız bizim tartıda bi sıkıntı var.Olmazsa annemlere gidince tartilayim veya pilini mi değiştirsem?
Cqnim pilini tak cikar olmadi degistir
Kilo aldim diye 2 3 gundur sinirden yemeklere saldırdım
Kiko almadiysan bile aldim desene,😊ben de eskiden oyleydim bizler bazen cok garip oluyoruz degil mi canim ya aslinda kilo aldiysak ozellikle yememek lazim hepimiz o sinirle daha cok yiyoruz🤣🤣
Dün bir komşumun çocuğunun doğum günüymüş, bana da tabak yolladı, pasta kurabiye poğaça vardı. Sonra başka komşum tabak getirdi 3 tane revani.

Ahh ahh dedim, bir gün önce doğum günüm diye pasta kaçamağı yapmasam, hupletmistim.
Evde gözümün önünde de durmasına dayanamadım. Eşim nobetteydi, paket yaptım onu cagordim, al götür yeyin dedim 😄
Iyi yapmissim canim o gibi durumlarda ben de esimin is yerine veya apartmana dagitiyorim iyi oluyor
Selam kızlar...

Arınma idare eder..Arada 1 -2 kaçamağım oldu..1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk gibi..Sıvı beslenmek beni geriyor..

Bu sabah

süt içine 2kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık yaban mersini

tarçın 10 badem..
Afiyet olsun canim, haklisin her baba yigidin harci degil ama sen bu kez gercekten karar vermissin sersumcum belli cok o nedenle vereceksin helsini hedefin kac?
Ayy bu arada diyetin bitince al ve ye canim o biskuvi ezmesinden mutlaka😊

Kizlar dun lazanya yapmistim ilk kez yaptim cok guzel oldu ondan yedim bugun oglen de yedim ama porsiyonlarim cok kucuktu ben de safrancim gibi esimin yanina koydum aksam iste yiyecek sabah yarim silim pankek 1 ceviz 1 kestane yedim 1 cay kasigi lotusumdan aksama da salata yapayim diyorum peynirli sosuna da hardal ve lortakal suyu koyacagim degsisiklik olsun, kac gundir acliktan uyaniyordum geceleri ama daha alistim sanki

Kizlar dun lazanya yapmistim ilk kez yaptim cok guzel oldu ondan yedim bugun oglen de yedim ama porsiyonlarim cok kucuktu ben de safrancim gibi esimin yanina koydum aksam iste yiyecek sabah yarim silim pankek 1 ceviz 1 kestane yedim 1 cay kasigi lotusumdan aksama da salata yapayim diyorum peynirli sosuna da hardal ve lortakal suyu koyacagim degsisiklik olsun, kac gundir acliktan uyaniyordum geceleri ama daha alistim sanki
Afiyet olsun.

Bende lazanya yapmak istiyorum bu günlerde canim istiyor. Ama biliyorum kendimi küçük bir dilimle kalmam :(

Ondan kendime 59 hediyesi olarak yemeği düşündüm. Yani 1.7 kg. Kilo verme hızima bakılınca 2 ayı bulabilir

Ya ben pko kuyum ya. Yaklaşık 1.5 aydır karbonhidratı iyice azalttım bence. Bu ay baya bir yumurtlama akıntım oluyor. Kesinlikle karbonhidrat düşmanı bu pko nün. Onu bu ay çok iyi anladım.

Cqnim pilini tak cikar olmadi degistir

Kiko almadiysan bile aldim desene,😊ben de eskiden oyleydim bizler bazen cok garip oluyoruz degil mi canim ya aslinda kilo aldiysak ozellikle yememek lazim hepimiz o sinirle daha cok yiyoruz🤣🤣

Iyi yapmissim canim o gibi durumlarda ben de esimin is yerine veya apartmana dagitiyorim iyi oluyor

Afiyet olsun canim, haklisin her baba yigidin harci degil ama sen bu kez gercekten karar vermissin sersumcum belli cok o nedenle vereceksin helsini hedefin kac?
Ayy bu arada diyetin bitince al ve ye canim o biskuvi ezmesinden mutlaka😊
Sağol canımcım..Umarı eşim buradayken de tutabilirim kendimi..Hedefim 66-67 yeter diyorum şimdilik çoook uzun bir yol ama ..en son heralde 13 -14 yıl önce görmüştüm 67 yi..Ama diyorum ki 66 falan olsun ve sınırımda 70 olsun ki eskiye dönmeyeyim..
diyetim bitince o kadar çok ödülüm var ki sırayla inşallah...Güzele benziyor. :KK8:
Ayy lazanya harika olur afiyet olsun..Kalanları eşlere kakalamak en iyisi..:confused:
Akşamları açlık krizleri zor oluyor ..

sersum sersum canim fikiztoprak vardi bir de ficans hatirliyorsun degil mi neden gelmiyirlar sence? Sen sanki yuzyuze de gorusmustun aralarindan biriyle
Canım ficansla en son ben akupunktur yaptırırken konuşmuştum özelden..Sonra görüşemedim
filiztoprak ise 1 yılı geçti bir rahatsızlık geçirmişti o .Yazıştık..Sonra ben de merak ettim çok ama dönmedi..İyidirler umarım..Yüzyüze hiç görüşmedim canım..

Benim de aklıma geldi geçen.
Bir de seylaningunlugu vardı. Doğru hatırladım mi ismi bilmiyorum.
Evet seyla da Türkiyeye gelecekti sonrasında koptu gitti..
Afiyet olsun.

Bende lazanya yapmak istiyorum bu günlerde canim istiyor. Ama biliyorum kendimi küçük bir dilimle kalmam :KK43:

Ondan kendime 59 hediyesi olarak yemeği düşündüm. Yani 1.7 kg. Kilo verme hızima bakılınca 2 ayı bulabilir
Güzel hediye..ee yedinmi de şöyle kalender bir dilim yemeli yanii:KK53:
Ya ben pko kuyum ya. Yaklaşık 1.5 aydır karbonhidratı iyice azalttım bence. Bu ay baya bir yumurtlama akıntım oluyor. Kesinlikle karbonhidrat düşmanı bu pko nün. Onu bu ay çok iyi anladım.
Kendini tanımak güzel şey canım..Ona göre sağlıklı beslenmek en güzeli:KK66:

Benim de aklıma geldi geçen.
Bir de seylaningunlugu vardı. Doğru hatırladım mi ismi bilmiyorum.
Evet canim aynen o u da yazacaktim ama o zaten gelemeyecegini soylemisti
Afiyet olsun.

Bende lazanya yapmak istiyorum bu günlerde canim istiyor. Ama biliyorum kendimi küçük bir dilimle kalmam :KK43:

Hediye degil ceza diye dusun canim hediye veya odul olarak kulla ilirsa yiyecekler hic zihnimizden cikmiuorlarmis🤣🤣 bemce bu hafta cuma gunu tartidan sonra yap lazanyani ye canimcim aklinda kalmasin
Safrancim nasil rahatlamissindir eminim cunku bir ara bende de vardi baslangiciydi henuz hemem karbonu kes demisti dr ben de kesmistim

Sağol canımcım..Umarı eşim buradayken de tutabilirim kendimi..Hedefim 66-67 yeter diyorum şimdilik çoook uzun bir yol ama ..en son heralde 13 -14 yıl önce görmüştüm 67 yi..Ama diyorum ki 66 falan olsun ve sınırımda 70 olsun ki eskiye dönmeyeyim..
diyetim bitince o kadar çok ödülüm var ki sırayla inşallah...Güzele benziyor. :KK8:

Ayy lazanya harika olur afiyet olsun..Kalanları eşlere kakalamak en iyisi..:confused:
Akşamları açlık krizleri zor oluyor ..

Canım ficansla en son ben akupunktur yaptırırken konuşmuştum özelden..Sonra görüşemedim
filiztoprak ise 1 yılı geçti bir rahatsızlık geçirmişti o .Yazıştık..Sonra ben de merak ettim çok ama dönmedi..İyidirler umarım..Yüzyüze hiç görüşmedim canım..

Evet seyla da Türkiyeye gelecekti sonrasında koptu gitti..

Güzel hediye..ee yedinmi de şöyle kalender bir dilim yemeli yanii:KK53:

Kendini tanımak güzel şey canım..Ona göre sağlıklı beslenmek en güzeli:KK66:
Aaa ficansla yakin zamanda konusmussun o zaman nasilmis canim neler yapiyormus

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Köy peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
1 gunkurusu

Akşam
2 kürdan kebebi
1 köfte
2 kaşık patates püresi

Katı meyve sıkacağı ile meyve siktik. Bir büyük bardak 300 ml sanırım, onu içtim şimdi. Ara öğünde meyve yiyordum, bugün akşama meyve suyu sikacağım için akşam kullandım meyve hakkimi

Evet canim aynen o u da yazacaktim ama o zaten gelemeyecegini soylemisti

Hediye degil ceza diye dusun canim hediye veya odul olarak kulla ilirsa yiyecekler hic zihnimizden cikmiuorlarmis🤣🤣 bemce bu hafta cuma gunu tartidan sonra yap lazanyani ye canimcim aklinda kalmasin

Safrancim nasil rahatlamissindir eminim cunku bir ara bende de vardi baslangiciydi henuz hemem karbonu kes demisti dr ben de kesmistim
4 günlük tatilde eşim 4 gün de çalışıyor. Babami annemi davet ettim, eğer onlar gelirlerse onlarla kacamaklarim olacaktır.

Kız yok ben akupunkturu taaa 23 şubatta yaptırmışım .Onunla da o zaman konuşmuşuz..1 yıl neredeyse..Zaman ne çabuk geçiyor...
Vay be 1 yil oldu demek bana dun gibi geliyor, sersum gorumcem de Ankara da akapunktura basladi canim bakalim ilk hafta yarim kilo gitmis ama nasil olacak, 1 sene once bile olsa yine de iyi konusmussun ficansla cunku o daha cok uzun zamandir yok burada
4 günlük tatilde eşim 4 gün de çalışıyor. Babami annemi davet ettim, eğer onlar gelirlerse onlarla kacamaklarim olacaktır.
Iyi yapmissim canim cagirmakla

Bugün benim doğum günüm :KK39:
Yaş 35 oldu
Doğum günlerimi, hatta özel günlerimi pek onemsemem. Ama kızım günlerdir o kadar heyecanlı ki, bugün babasiyla gidip bana hediye ve pasta alacaklar😄
Bu yaşta doğum günlerine çok hevesli oluyor.
Kendi doğum günü icin de gün sayıyor.
Akşam doğum günü şerefime 1 dilim pasta yiyeceğim artık :KK66:
doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı hzurlu mutlu senelere yeni gördüm :)
Afiyet olsun canim doydun mu bunlarla mide kuculuyor sanirim harika

Tebrik ederim

Yeni evlenenler neden ilk zamanlar birdenbire kilo aliyor cok merak etmisimdir sen de o kervandansin sanirim canim hormonlar degisiyor😊

Harikaaa canim alkisssss bnden de bir yarim kilo gitmis ekmeksiz diyet cok guzel valla

Sarfancim canim iyiki dogdun, iyiki aramiza katildin seni tanimaktan mutluluk duyuyorum canimm😍🤣😍
bende hep merak etmişimdir hem hormonlar hemde yemek dzeni bencee geç yiyoruz hep birde atıştırmalık fazla tükettik ilk zamanlar :(
Azcık bişey canım..Olur o kadar..

Ayy canım çok şükür ama takıldım biraz burada..81 i göremiyorum bir türlü..Olacak inşallah

Evet haklısın 20 dk ah bir de uyabilsem..

Nım nım nım süper gözüküyor..

Ayy ne güzel bizim de var ama kediden açamıyoruz halısının içinde duruyor 2 yıldır..

Düzelirsin canım düzelirsin.. :KK66:

Hoşgeldin canım..Geçmiş olsun kötü olmuş doktora gitmişsindir heralde ihmal etme sakın..

Evet canım haklısın önce arın sonra accık accık ye ben de öyle planlıyorum..Eşimin geldiği hafta izin istiyeceğim diyetisyenden..

Regl dendir o..Üzülme

Üstünü tabiikisii çıkarr..ben cıbıldak tartılıyorum:confused::KK70:

Nice mutlu yıllara canım sağlıkla huzurla ailenle beraber :KK36::KK36:
E bir dilim de ye yanii:KK66:

Ayy ne ilginç ben bilmiyordum bisküvit kreması tadı da enfestir eminim...Afiyetler olsam kuzum..

Az kaldı canım şubat mart gibi gelecek inşallah

:KK9::KK9::KK9:Ne güzel olmuş ellerinize sağlık..

Pildendir canım ..Bazen benimkiler sert basınca yerinden hoplayınca da bozuluyor pili çıkarıp takınca kendine geliyor..

Eşim alırsa alsın yeter ki ben almıyayım diyorsuuun akıllıca..:rolleyes::rolleyes::KK8::KK8:
evet bugün regl oldum onunda etkisi var maalesef

Back
X