Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köfteler bulgurlu mu canim ?
Evet canim bulgurKöfteler bulgurlu mu canim ?
Menü çok güzel canim.Evet canim bulgur
Annemler vardı yemekte menü
Yuvalama
Pureli patlıcan kebabı
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt, tursu vardı
En masum yuvalama olunca 1 tabak ondan yedim salatayla
Teşekkürler misafir olunca menulerde değişiyorMenü çok güzel canim.
Bence de ben yarin yapmayı dusunuyorum annemlere gidicez orda tartilcam gibi Sersum zaten bugun tartılmıştır
Sarfancim liste sirasi da mi yaosak yoktu degil mi ?
Canim 3-4 kişi olunca kilo bildirimi yapan, kendi halimizde takılıyozSarfancim liste sirasi da mi yaosak yoktu degil mi ?
Masallah canim kilon hep azalmış ne güzelBuzdolabı üstünde kendime liste tutuyorum.
Canim ben 61 kilo ile tatile çıktım, 2 hafta sonra 62.8 ile döndüm.Masallah canim kilon hep azalmış ne güzel
şaşırtma istiyor vucut galiba safran cım .Canim ben 61 kilo ile tatile çıktım, 2 hafta sonra 62.8 ile döndüm.
Hemen dikkat etmeye başlayınca o 15 günlük kilo mu artık, ödem mi o gitti.
Yoksa kolay kilo veren biri kesinlikle değilim.
61 den aonrasi eksilmeye başladı benim için yani. Henüz 300 Gr verdim
BEN DE ALDIM SAFRANCIMMMMM . AYNISINDAN.Bugün bim den bu bardağı aldım
570 ml su alıyormuş. Tam doldurmayinca 500 ml. Benim evdeki en büyük bardak 400 ml idi. Bunla 4 kez su içince 2 lt yi tamamlarım inşallah.
Normalde 400 ml ile 4 kez su içmeye calisiyordum
bol su içmek lazım . ben de çay içiyorum genellikle. ama su yerine geçmez deniyor . günlük 2 bardak su içiyor olabilirim . suyu unutuyorum bu ara yine .Bugün bim den bu bardağı aldım
570 ml su alıyormuş. Tam doldurmayinca 500 ml. Benim evdeki en büyük bardak 400 ml idi. Bunla 4 kez su içince 2 lt yi tamamlarım inşallah.
Normalde 400 ml ile 4 kez su içmeye calisiyordum
Canim ben o gün onun videolarını izlemiştim ama abone olmamisim. Çünkü başka videosuna denk gelmedim hiç. Lizigi ve onun tarzı bir bayan tavsiye etmiştim ya, onları takip ediyorumbol su içmek lazım . ben de çay içiyorum genellikle. ama su yerine geçmez deniyor . günlük 2 bardak su içiyor olabilirim . suyu unutuyorum bu ara yine .
çay çok tüketince galiba.
safran .
hani bi komik anne paylaştıydım seninle.
koreli . değişik ilginç bi kadıncaazdı.
onu bulamıyorum .abone olmadığımdan kayboldu.
sende link duruyor mu bi yerlerde.