Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar çok uzun süredir evden çıkmamıştım küçük oğlanıda aldım 5 ten sonra biraz yürüyüşe çıktım kendimi çok huzursuz, özgüvensiz hissettim, biri bize dönüp baksa rahatsız oldum sanki kendi çocuğumu kaçırıyormuşum gibi oldum, herkesten uzak uzak ürkek adımlarla yürüdüm, polis arabası görünce tedirgin oldum, ambulans geçince kalbim sıkıştı, itfaiye geçti içim yandı. Evet belki hasta olmadık ama 2020 benden çok şey götürdüğünü hissettim biri benimle konuşsa veya dokunsa ağlayacak kadar kötü hissettim, halbuki evden çıkmadan önce yürüyecek kendime gelecek pozitif olarak eve dönecektim.
Meğer bir arkadaşla kahve içip laflamanın, sevdiklerimle kucaklaşmanın, istediğim saatte dışarı çıkmanın, özgürce nefes almanın, sağlığın, gülümsemenin değerini bilememişim.
2021 sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve şükürlü bir yıl olması dileğiyle hepinizi çok seviyorum yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım❤️❤️❤️

Bizler iyiyiz seni sormalı gecmis olsun neyin var?
Yine mastit oldum yine kas ağrıları benim rutin hastalıklar eklemlerin desen bir yere deydimi acıyor doktorlarda bulamıyor ya fazla yormussun diyorlar sanki herkes yoruyor ben anlmadm neden bileklerim bukadar açıyor

Yine mastit oldum yine kas ağrıları benim rutin hastalıklar eklemlerin desen bir yere deydimi acıyor doktorlarda bulamıyor ya fazla yormussun diyorlar sanki herkes yoruyor ben anlmadm neden bileklerim bukadar açıyor
Cok gecmis olsun benim de bilek ve kollarim agriyor zaman zaman gece olunca dum düz uzatiyorum kollarımı veya hareket ettirmiyeyim diye bacaklarimin arasina dum düz uzatiyor oyle uyuyorum dinlensinler diye gündüz dinlenecek vakit yok kantaron ve zeytin yagiyla ov bileklerini ağrıyan yerleri

Cok gecmis olsun benim de bilek ve kollarim agriyor zaman zaman gece olunca dum düz uzatiyorum kollarımı veya hareket ettirmiyeyim diye bacaklarimin arasina dum düz uzatiyor oyle uyuyorum dinlensinler diye gündüz dinlenecek vakit yok kantaron ve zeytin yagiyla ov bileklerini ağrıyan yerleri
Kas gevşetici kremde var ama fayda etmiyor ağrı gibi değil bir yere değsin açıyor abanamıyorum bile ya denerim onuda bakalım fayda eder inşallah

Kimse bildirim yapmıyor mu artık ben yapayım
Sabah 3 adet yumurtadan tereyağlı omlet
Bir avuç fındık
3 adet ceviz
Ve çay
Ara yaptm ama biraz geç kaldım
Biraz çekirdek biraz fındık ceviz

Akşam kanat ve salata yapıcam

Kimse bildirim yapmıyor mu artık ben yapayım
Sabah 3 adet yumurtadan tereyağlı omlet
Bir avuç fındık
3 adet ceviz
Ve çay
Ara yaptm ama biraz geç kaldım
Biraz çekirdek biraz fındık ceviz

Akşam kanat ve salata yapıcam
Yapiyorlar cnm kiko bildirimini bu hafta persembeden yaptik yilbasi tatili nedeniyle herkes biryerde veya aileleri geldi o nedenle haftasonu giremediler

Gunaydin herkese iyi haftalar savah badem sutlu yulaf yulafi kendim gronala seklinde yaptim ceviz tarcin kuru uzumle ve biraz bal ile oglen turlu yedim simdi

Back
X