Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar dün gelemedim çok yoğundum bugün ilk bildirimi yaparak sizinle güzel bir serüvene başlıyorum

Başlangıç tarihi 8 ocak 2021
Başlangıç kilom 83

Umarım bu defa başaracağım 3 gündür hazırlık dönemi gibi oldu
İlk hedef 79 olsun. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Her gün yeşil çayı unutma ;)

Cok geçmiş olsun canım insallah hafif atlatırsınız, cinko ve c vitamini icin. Bol bol tavuk suyu, et sulu corbalar, tursu, sarimsak,limon, kusburnu gibi seyleri tüketmeyi arttırın. Tez zamanda iyilesirsiniz umarım, size de gecmez.Hijyene cok dikkat edin. Ķardesim de gecirdi ayni evde annemler de vardi onlara gecmedi. Tuvaleti falan ayirdilar kardesim odasindan çıkmadı, cikinca maske taktı falan.
:KK68:
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif geçer gider sağlığınızı etkilemez çocuklar en mühimi o illeti kapmamaları için herşeyi yapıyoruz lakin işte bakınca anlaşılan birşey değilki
Niyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım❤️
:KK9:
Canım çok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah size geçmemiştir.
Eşin de böyle atlatır.
Eşin kaç günlüğüne gelmiştir, şimdi karantinada dolayı kaç gün kalacak ?
sersum sersum canim cok cok gecmis olsun insallah esin de ayni sekilde hafif atlatir ve bitip gider
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı olmadan hafif atlatırsınız dikkat edin :KK200:

bana da fazla geldi akşamda midem şiştii

ayyyy ne mutlu adına çok sevindim şevkleniyorum böyle arkadaşlarım olunca canım inşaallah sen başarırsın.
bizde eşimle karar aldık 1 hafta çay ve yanındaki ıvır zıvır yemeleri durdurcaz oda efsane kilo aldı :) kahve içicez sadece akşam yada soda
Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız geçsin inşallah
sersum sersum canım çok geçmiş olsun . nasılsınız . hafif geçiriyorsunuz inşallah . haberlerini beilyoruz . merak ederiz .
Yarin kızımın dogum günü annemler de gelecek dogum gününe yaptim.Ilk yapışım bunu nasıl olmus diye yaptım eşim yedi
Nice mutlu yıllara kuzuna.:KK68::KK200:..Bugün de benim doğum günüm..
sersum sersum canim nasilsiniz karantina devam mi esin nasil oldu i sallah hafif atlatiyordur
Çok şükür iyiyiz..
iyiler . ama zorlandılar ikinci ağır geçti. ateş öksürük . ağrı.
nefes almada doyurucu nefesi alamadı bi süre . şimdi daha iyi.
2. ağır geçiyor diyorlar ..:cry:

Selam canlar..:KK24:
Allahıma şükürler olsun eşim de biz de iyiyiz..Bugün karantina son günü.Eşim pazar gecesi yola çıkacak..Neyse ki hafif geçti ve 1 hafta fazladan bizimle kaldı..Orada olsaydı yurtta bakımsız benim aklım onda çok kötü olacaktı..Her şeyde vardır bir hayır..Bende sırt ağrısı vardı sadece..Pazartesi test yaptırıp öyle işe gideceğim.İnşallah kızım da ben de negtif çıkarız..
Bugün ayrıca tartıldım bildirim de yapayım..Bu arada diyetisyenim tartı günümü cumartesi yaptı 10 gündür izinliyim ve serbest yiyorum bu arada..Karantina falan çok aldım sanmıştım ama şükür :KK24:

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,1 kg
bu hafta:82,7 kg
fark:+600 gr buna da şükür:confused:
Toplam fark:9,2 kg

Kızımla eşim çiçek almışlar bonsai çok seviyordum..

1.webp

46 oldum bu arada 46'lık oldum :confused::confused::KK70:

Allahıma şükürler olsun eşim de biz de iyiyiz..Bugün karantina son günü.Eşim pazar gecesi yola çıkacak..Neyse ki hafif geçti ve 1 hafta fazladan bizimle kaldı..Orada olsaydı yurtta bakımsız benim aklım onda çok kötü olacaktı..Her şeyde vardır bir hayır..Bende sırt ağrısı vardı sadece..Pazartesi test yaptırıp öyle işe gideceğim.İnşallah kızım da ben de negtif çıkarız..
Bugün ayrıca tartıldım bildirim de yapayım..Bu arada diyetisyenim tartı günümü cumartesi yaptı 10 gündür izinliyim ve serbest yiyorum bu arada..Karantina falan çok aldım sanmıştım ama şükür :KK24:

Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 2756868

Doğum günün kutlu olsun canim .

Sevdiklerinle nicee yıllara 🥳

Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 2756868

Canım çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatmışsınızdır çok zor bir dönem
Eşin için de Allah kavuştursun tekrar canım
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu yaşlar versin sevdiklerinle

Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 2756868

Ooo doğum günün kutlu olsun 🤩🌷🌷😍

Back
X