- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aldım ama iyi vermedim daha:)Ooo benim rakip geldi,
Ajandamin sayfasına not tutmaya başlayayım yine
Maşallah canım iyi vermişsin. İyi de almışsın onun öncesinde.
Pandemi öncesi 58 felandin sanırım.
1.5 ayda çok iyi vermişsin. Rakip güçlü![]()
Yok yok üçlü rekabet var :))Baktin ben tırtım eski rakibine göz kırptın hemen![]()
Sağol canım bundan sonrası önemli, inşallah devamı gelir.Harika haber canimmmm dikkatli gidin cok sevindim
Hosgeldin hayalcim cok sevindim gelmene1.5 ayda aldigin 6 kikoyu vermen harika birşey maşallah çok güzel
![]()
Tamam o iş bendeİyi aldım ama iyi vermedim daha:)
Aynen 58 civarıydı sanırım, almaya başladım ve durduramadım nedense. Neyse inşallah birlikte vereceğiz. Sen ajandayı çiz yine ben sen o (zeze de var) diye
Yok yok üçlü rekabet var :))
Sağol canım bundan sonrası önemli, inşallah devamı gelir.
Hoş geldin canımHadi o zaman ben de geleyim bari :))
Ben zaten diyetteyim 1,5 ayı geçti.
66,5’la başlamıştım ama onu saymayın artık, bugün başlangıç bildireyim.
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç kilo: 60.8
hedef: kilo vermek![]()
Kaçamağa rağmen gitmiş canım bu hafta biraz sıkarsın devamı gelir inşallahGünayyyydııınnnnnnn
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,4kg
bu hafta:81.8 kg
fark:-600gr
Toplam fark:10.1 kg
Nihayet 81 göründü ama diyetisyenimden fırçayı yedim ..kaçamaklarım etkiledi tabii ..En az 1 kg gitmeliydi dedi..kaçamak mı yaptınız dediDedim kızımın doğum günü vardı yaptımmm itiraf ediyorum ama bu hafta söz yapmıycam
..Dedim dedim ama fırçadan kurtulamadım..
Haklı kadın ..Bu hafta zorlayacağım dedi ..Hakettim.
Öğlenleri bızzzt lara başladık..En sevmediğim sıvı beslenme..Ama çare yok eşim gelene kadar 79 u görmeliyim artık
![]()
Yaa çok güzel sağlıkla gidin cnm bol bolda dinleninYok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Bugün sabahtan beri yoldayız tartılamadan erkenden çıktık anama gidiyorum kızlaaarr![]()
Hoşgeldin cnm maşallah iyi vermişsin bayan azimliHadi o zaman ben de geleyim bari :))
Ben zaten diyetteyim 1,5 ayı geçti.
66,5’la başlamıştım ama onu saymayın artık, bugün başlangıç bildireyim.
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç kilo: 60.8
hedef: kilo vermek![]()
Samimiyetle söylüyorum bu sefer ciddi ciddi iyi gidiyorsun tebrikler cnm darısı bana ve sana kocaman MaşallahGünayyyydııınnnnnnn
Kilo bildirimi
Nihayet 81 göründü ama diyetisyenimden fırçayı yedim ..kaçamaklarım etkiledi tabii ..En az 1 kg gitmeliydi dedi..kaçamak mı yaptınız dediDedim kızımın doğum günü vardı yaptımmm itiraf ediyorum ama bu hafta söz yapmıycam
Öğlenleri bızzzt lara başladık..En sevmediğim sıvı beslenme..Ama çare yok eşim gelene kadar 79 u görmeliyim artık
![]()
Hoş bulduk canım sağolHoş geldin canım
Kaçamağa rağmen gitmiş canım bu hafta biraz sıkarsın devamı gelir inşallah
Azim ve ben :)) Ah nerde...Yaa çok güzel sağlıkla gidin cnm bol bolda dinlenin
Hoşgeldin cnm maşallah iyi vermişsin bayan azimli
Samimiyetle söylüyorum bu sefer ciddi ciddi iyi gidiyorsun tebrikler cnm darısı bana ve sana kocaman Maşallah
Yoğunluktan çok fazla giremiyorum kızlar böyle idare edin benide olurmu
Cnim masallah almadin yine de verdin masallah sirada ikinci 10 kilo sersumcum cok sevindim senin adinaGünayyyydııınnnnnnn
Kilo bildirimi
![]()
Ne zaman musait olursan gel cnim benimYaa çok güzel sağlıkla gidin cnm bol bolda dinlenin
Samimiyetle söylüyorum bu sefer ciddi ciddi iyi gidiyorsun tebrikler cnm darısı bana ve sana kocaman Maşallah
Hayalcim baya baya az yiyorsun masallah sana zaten o donemde de cok yemiyordun hatirliyorum daBugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 kase çorba (köfteli nohutlu bir çorba adını bilmiyorum)
Aralar:
Trabzon hurması
Neskafe
Akşam
1 tabak etli taze fasülye yemeği
1 bardak ayran
Az önce yeşil çay içtim, yatmadan bir kahve daha içerim sanırım.
bir de bugün 1 saat yürüdüm. Havalar soğuk diye 10 gündür ara vermiştim bugün havayı güzel görünce çıktım hemen. Yürümeden olmadı bu defa canlar, yani eskisi gibi kolay kilo veremiyorum artık... Diyetle beraber yürüyüşü de programıma dahil ettim. Ama akşam soğuk oluyor çıkamıyorum çok.
Adacım kilo alma sürecimde 2-3 defa diyet girişimim oldu ama daha fazla kilo alarak neticelendi. Nedense o motivasyonu sağlayamadım. Bir de beklediğim gibi kilo veremedim. Bu beni aç kalmazsam kilo veremem gibi bir düşünceye itti. Belki yanlış ama öyle kodladım bir defa. Ara sıra yine saçmaladığım ve deli gibi yediğim oluyor ama genelde aç dolaşıyorumCnim masallah almadin yine de verdin masallah sirada ikinci 10 kilo sersumcum cok sevindim senin adina
Ne zaman musait olursan gel cnim benim
Hayalcim baya baya az yiyorsun masallah sana zaten o donemde de cok yemiyordun hatirliyorum da
Ooo baya iş yapmissiniz canim.Dun çocukları anneme bıraktık. Bugun esim çocukların odasını boyadı ben de yardim ettim.Cocuklar duvarları boyamıştı cok kötü görününce boyayalim dedik.Bugun Izmirde hava güzeldi.
Sonrasında ben mutfağı temizledim dip köşe. Ankastre ocağı söküp altini, ocagin gaz dugmelerini de söküp dis fircasiyla fırçaladım . Firin, mikro dalga, cam ,kapi derken pertim cıktı, ama güzel oldu.
İnşallah canım...Maşallah canım
10 kiloyu geçmeye başladın
Devamı da gelir insallah.
İnşallah canım gidecek...Hoş geldin canım
Kaçamağa rağmen gitmiş canım bu hafta biraz sıkarsın devamı gelir inşallah
Bende de sende de kaçamak var haftaya yapmayalım..Sen zaten güzel veriyorsun bir de kaçamak olmasa süper verirsin bence..Selam kızlar
Perşembe sabahı yazmışım en son sütlü yulaflı kahvaltı
Akşamına çorba barbunya salata
Cuma sabah patatesli omlet salata peynir zeytin acuka
Öğlen salata kabak tarator
Akşam çorba tavada az yağlı tavuk göğüs salata 1 biber dolma 1 ince dilim kek kaçamak oldu maalesef
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta salata acuka peynir zeytin 1 biber dolma
Ara yarım portakal
Akşam tavuk göğüs eti 3 kaşık makarna salata ayran
Bir de bugün kendim ekmek yapmıştım ekşi mayalı ondan yedim kaçamak oldu gene
Yarın hiç kaçamak yapmamam lazım Pazartesi tartı günü
Sağol canım..İlkdefa bu kadar ciddi yapıyorum.Gitsin valla bıktım.Yaa çok güzel sağlıkla gidin cnm bol bolda dinlenin
ooooo maşallah pırıl pırıl olmuşsunuz...Dun çocukları anneme bıraktık. Bugun esim çocukların odasını boyadı ben de yardim ettim.Cocuklar duvarları boyamıştı cok kötü görününce boyayalim dedik.Bugun Izmirde hava güzeldi.
Sonrasında ben mutfağı temizledim dip köşe. Ankastre ocağı söküp altini, ocagin gaz dugmelerini de söküp dis fircasiyla fırçaladım . Firin, mikro dalga, cam ,kapi derken pertim cıktı, ama güzel oldu.
Sağol canım...İnşallah onu daha çabuk kutlarız..Cnim masallah almadin yine de verdin masallah sirada ikinci 10 kilo sersumcum cok sevindim senin adina
Ne zaman musait olursan gel cnim benim
Hayalcim baya baya az yiyorsun masallah sana zaten o donemde de cok yemiyordun hatirliyorum da
Canım hem öğlen hem akşam et yemişsin benim diyetisyen asla 2 öğün et vermez biri mutlaka sebze oluyor hatta ikisinde de sebze oluyor..Sen emzirdiğin için mi bu kadar et veriyor acaba..Hani kilo vermeni yavaşlatır gibi geliyor..Selam kızlar hafta sonu çokça fırsatım olmuyor girmeye
hemen günümü özet geçiyorum
sabah : haşlanmış yumurta ve klasik kahvaltılıklar domates, salatalık vs.
Ara öğün : 2 hurma 2 ceviz
Öğlen saat 15:00 da yedim yani ara öğün ve öğün kaydı- biraz kaçamak yapıp 6 köfte yedim normalde 4 yemem gerekiyordu
Akşam: Fırın ızgara çupra ve salata
Akşam ara öğün ise; probiyotik yoğurt ve 2 ceviz ve armut
muhtemel 3Lt su içmişimdir
bu hafta 1 kilo gitmeyecek gramlarda kalacağım gibi ona üzüldüm bakalım...
Cok zor olmadi açıkçası kolay oldu su an cok guzel duruyor sabah kalkar kalkmaz baktım guzel bi rulo fircaniz olsun ekipman olunca rahatOoo baya iş yapmissiniz canim.
Bende yaza oturma odasını boyamayı planlıyorum. Nasıl canim kolay oldu mu ? İlk defa boyayacagiz biz duvar.
Öncesinde mutfak dolapları, evin kapılarını boyamistik. Ondan yapabileceğimi düşünüp boyacı olmadan halletmeye calisacaz