- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım,İnşallah canım...
İnşallah canım gidecek...
Bende de sende de kaçamak var haftaya yapmayalım..Sen zaten güzel veriyorsun bir de kaçamak olmasa süper verirsin bence..
Sağol canım..İlkdefa bu kadar ciddi yapıyorum.Gitsin valla bıktım.
ooooo maşallah pırıl pırıl olmuşsunuz...
Sağol canım...İnşallah onu daha çabuk kutlarız..
Canım hem öğlen hem akşam et yemişsin benim diyetisyen asla 2 öğün et vermez biri mutlaka sebze oluyor hatta ikisinde de sebze oluyor..Sen emzirdiğin için mi bu kadar et veriyor acaba..Hani kilo vermeni yavaşlatır gibi geliyor..![]()
Afiyet bal şeker olsun o zamanMerhabalar canım,
aslında benim de bundan önce gittiğim diyetisyenim bir öğün et ise diğer öğün mutlaka sebze olmalı şeklinde ilerlerdi
hatta et'in yanına yoğurt - ayran gibi içecekler vermezdi et'in besin değerini düşürüyor diye fakat bu diyetisyenim öyle değil
Ben yine de zaten bir öğün sebze-bir öğün et yemeye çalışıyorum
Sadece dün istinasna oldu çünkü yürüyüş yaparken bebişler çok güzel ızgara köfte koktu![]()
Canim hatiliyorum da sen zaten diyet yapmadigin zamanlarda guzel kilo veriyordun diyet bizim gibilerde bir baski olusturuyor sanirim, bende de aksam ac yatmazsam kilo veremem dusuncesi vardi simdilerde kirdim biraz hatta cok ac yatamiyorum ama seni tebrik ederim bence 2 ayda 6 kilo gayet basarili ve bunu kendin yaptin ayrica ac dolasabildigin icin de seni tebrik ederim cnmAdacım kilo alma sürecimde 2-3 defa diyet girişimim oldu ama daha fazla kilo alarak neticelendi. Nedense o motivasyonu sağlayamadım. Bir de beklediğim gibi kilo veremedim. Bu beni aç kalmazsam kilo veremem gibi bir düşünceye itti. Belki yanlış ama öyle kodladım bir defa. Ara sıra yine saçmaladığım ve deli gibi yediğim oluyor ama genelde aç dolaşıyorumbuna rağmen 2 ayda 6 kilo verdim, yani çok mucizevi bir kilo değil normal bir kilo kaybı. Her akşam 1 saate yakın da yürüdüm düşün...
Afiyet olsun bazen durur kilo bazen gider uzulmeSelam kızlar hafta sonu çokça fırsatım olmuyor girmeye
hemen günümü özet geçiyorum
sabah : haşlanmış yumurta ve klasik kahvaltılıklar domates, salatalık vs.
Ara öğün : 2 hurma 2 ceviz
Öğlen saat 15:00 da yedim yani ara öğün ve öğün kaydı- biraz kaçamak yapıp 6 köfte yedim normalde 4 yemem gerekiyordu
Akşam: Fırın ızgara çupra ve salata
Akşam ara öğün ise; probiyotik yoğurt ve 2 ceviz ve armut
muhtemel 3Lt su içmişimdir
bu hafta 1 kilo gitmeyecek gramlarda kalacağım gibi ona üzüldüm bakalım...
Senin diyetisyem benlikmis tam sebzeci desene, bi haftaki menuler nasil sersumcumİnşallah canım...
İnşallah canım gidecek...
Bende de sende de kaçamak var haftaya yapmayalım..Sen zaten güzel veriyorsun bir de kaçamak olmasa süper verirsin bence..
Sağol canım..İlkdefa bu kadar ciddi yapıyorum.Gitsin valla bıktım.
ooooo maşallah pırıl pırıl olmuşsunuz...
Sağol canım...İnşallah onu daha çabuk kutlarız..
Canım hem öğlen hem akşam et yemişsin benim diyetisyen asla 2 öğün et vermez biri mutlaka sebze oluyor hatta ikisinde de sebze oluyor..Sen emzirdiğin için mi bu kadar et veriyor acaba..Hani kilo vermeni yavaşlatır gibi geliyor..![]()
Canim ellerinize saglik ev boyanmis saniyorum kiCok zor olmadi açıkçası kolay oldu su an cok guzel duruyor sabah kalkar kalkmaz baktım guzel bi rulo fircaniz olsun ekipman olunca rahat
Bazi diyetisyenler oglen yoyecegimiz et miktarini ikiye boluyorlar benim gittiklerim de bir ogun et bir ogun sebze veriyordu ancak sonradan gittigim.2 diyeyisten oglenki etin gramini ikiye bolerek veriyordu yaninyine ayni miktar et oluyordu seninki fazla miMerhabalar canım,
aslında benim de bundan önce gittiğim diyetisyenim bir öğün et ise diğer öğün mutlaka sebze olmalı şeklinde ilerlerdi
hatta et'in yanına yoğurt - ayran gibi içecekler vermezdi et'in besin değerini düşürüyor diye fakat bu diyetisyenim öyle değil
Ben yine de zaten bir öğün sebze-bir öğün et yemeye çalışıyorum
Sadece dün istinasna oldu çünkü yürüyüş yaparken bebişler çok güzel ızgara köfte koktu![]()
Canım fena değil bu hafta da..Sadece öğlen sıvı vermiş o acıktırıyor akşama kadar akşam et yerine yeşil mercimekli lorlu salata var yanında sebze yemeği ve yoğurt..Zorlayacağım dedi ama çok da kötü değil..Daha kötülerini gördümCanim hatiliyorum da sen zaten diyet yapmadigin zamanlarda guzel kilo veriyordun diyet bizim gibilerde bir baski olusturuyor sanirim, bende de aksam ac yatmazsam kilo veremem dusuncesi vardi simdilerde kirdim biraz hatta cok ac yatamiyorum ama seni tebrik ederim bence 2 ayda 6 kilo gayet basarili ve bunu kendin yaptin ayrica ac dolasabildigin icin de seni tebrik ederim cnm
Afiyet olsun bazen durur kilo bazen gider uzulme
Senin diyetisyem benlikmis tam sebzeci desene, bi haftaki menuler nasil sersumcum
Canim ellerinize saglik ev boyanmis saniyorum ki
Bazi diyetisyenler oglen yoyecegimiz et miktarini ikiye boluyorlar benim gittiklerim de bir ogun et bir ogun sebze veriyordu ancak sonradan gittigim.2 diyeyisten oglenki etin gramini ikiye bolerek veriyordu yaninyine ayni miktar et oluyordu seninki fazla
4 köfte, 150 gr kadar et tavuk vs ...Canim hatiliyorum da sen zaten diyet yapmadigin zamanlarda guzel kilo veriyordun diyet bizim gibilerde bir baski olusturuyor sanirim, bende de aksam ac yatmazsam kilo veremem dusuncesi vardi simdilerde kirdim biraz hatta cok ac yatamiyorum ama seni tebrik ederim bence 2 ayda 6 kilo gayet basarili ve bunu kendin yaptin ayrica ac dolasabildigin icin de seni tebrik ederim cnm
Afiyet olsun bazen durur kilo bazen gider uzulme
Senin diyetisyem benlikmis tam sebzeci desene, bi haftaki menuler nasil sersumcum
Canim ellerinize saglik ev boyanmis saniyorum ki
Bazi diyetisyenler oglen yoyecegimiz et miktarini ikiye boluyorlar benim gittiklerim de bir ogun et bir ogun sebze veriyordu ancak sonradan gittigim.2 diyeyisten oglenki etin gramini ikiye bolerek veriyordu yaninyine ayni miktar et oluyordu seninki fazla mi
2 ogunde 300 gram eder sanirim emziedigin icin vermis olabilir cnm4 köfte, 150 gr kadar et tavuk vs ...
ama çokta ölçmüyorum o kadar
Ya geçen haftaya baktım öyle değil mesela tek öğün et vermiş değiştiriyor ve belki süt için2 ogunde 300 gram eder sanirim emziedigin icin vermis olabilir cnm
Hayal nerede yürüyorsun, soğuk değil mi orası daBugünkü menüm
kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
ara
Neskafe
Latte
Az leblebi
Akşam
Balık
Yeşillik
1 bardak şalgam
Ayrıca 1 saat yürüyüş...
Sitenin bahçesinde turluyorum canım. Üşüyecek kadar soğuk değil. Bir ara ayaz vardı ama şimdi o kadar yok.Hayal nerede yürüyorsun, soğuk değil mi orası da
Sitenin bahçesinde turluyorum canım. Üşüyecek kadar soğuk değil. Bir ara ayaz vardı ama şimdi o kadar yok.Hayal nerede yürüyorsun, soğuk değil mi orası da
Hadi bakalım başarılar...Günaydın kızlar iki günlük diyet buldum instoşta yapıcam belki yapmak isteyen olur diye paylaşıyorum
Aburcuburdan kurtulmak da bir başarıdır canım...günaydın,
sağlıklı beslenme çalışmalarımı sürdürüyorum. çok kalori kısıtına gidememiş olsam da, cuma kilo bildirimimden bu yana abur cubur ve sağlıksız besinler yemedim.
bu bulaştığım abur cubur belasından arındıktan sonra daha da hızlı ilerleyeceğim. şimdiden şekerli yeme isteğim azaldı.![]()