Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ficans kızzzzz kaç verdin bakemmmmmmm çok merak ediyorummmm
![]()
Olsun canım..Bu hafta ben de kendime söz verdim kaçamak yok..Artık bahanem de yok ..Haftaya daha güzel olur..Bu hafta hüsran 300 grhadi bakalım kaçamaksız bir haftaya başlayalım
![]()
teşekkür ederimAburcuburdan kurtulmak da bir başarıdır canım...![]()
Canım çabuk kurtukursun inşallahteşekkür ederim
bu pandemi dönemi, çeşitli sıkıntıların da etkisiyle abur cubur alışkanlığı edindim, yedim mi de aşırı yiyorum, psikolojik aşırı yeme dönemlerim oluyor, burda da bazen dertleşiyoruz, hatırlayanlar vardır.
şuan bu kötü alışkanlığımı müsliyle, leblebiyle, kuruyemişle geçiştiriyorum, sonra bunları da azaltacağım tabii.
![]()
İnşallah canımOlsun canım..Bu hafta ben de kendime söz verdim kaçamak yok..Artık bahanem de yok ..Haftaya daha güzel olur..![]()
haklısın canım, eve sadece sağlıklı yiyecekler almaya başladım, her şey düzelecek zamanlaCanım çabuk kurtukursun inşallah
Sen tek yaşadığın için avantajlisin, sadece yiyeceğin şeyleri eve alıp yapabilirsin.
İyi tatiller...Safransari canim beni de listeye almissin teşekkürler fakat biz bu Persembe veya Cuma kv köye gidicez en az bi 10 gün sizlerden izin isticem dönüşte diyete devamm
Tamam canım, sen orada hiç olmazsa sabit kalmaya calis.Safransari canim beni de listeye almissin teşekkürler fakat biz bu Persembe veya Cuma kv köye gidicez en az bi 10 gün sizlerden izin isticem dönüşte diyete devamm
Canim en iyisini yaparak baslamissin once azaltmak onemli cunkuteşekkür ederim
bu pandemi dönemi, çeşitli sıkıntıların da etkisiyle abur cubur alışkanlığı edindim, yedim mi de aşırı yiyorum, psikolojik aşırı yeme dönemlerim oluyor, burda da bazen dertleşiyoruz, hatırlayanlar vardır.
şuan bu kötü alışkanlığımı müsliyle, leblebiyle, kuruyemişle geçiştiriyorum, sonra bunları da azaltacağım tabii.
![]()