- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamarat hatun seni eline sağlık afiyet olsun...Bende şekillerini haslamalik yuvarlak yaptım canim. Hatta kucuk küçük yaptım.
DünHamarat hatun seni eline sağlık afiyet olsun...
Benim de kac zamandır canım istiyor erteleyip duruyorum bana diyette yenmezmiş gibi geliyordu buzlukta 4 tane köftem var haşlama yapmak daha iyi olur sanırım ama ben kızartmasını seviyorum neyse haşlarız artık
aynen bol yeşillik yedim yanına canım ama yine şiştim yaniiCanim gecmis olsun, abur cuburu kesmen cok iyi olmus bosver ye pilavi simdilkk miktari azaltsan yeterli
Cnim madem esin de sne de istedin yiyin borek ama az ye yanina yesilligi bol tut olmadi ayran da ye biz de sabah esimle birer dilim borek yedik disaridaydik onemlinolan miktari
Zezecim ne guzel gorunuyorlar bunlar boyle
Harika gözüküyor afiyet olsun..Ben de senin gibi haşlayıp sosla yiyorum...Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
Gün kurusu 1
1 elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
2 içli köfte
1 bardak ayran
Dip not: tabağa akan yağı ekmekle siyrmadim![]()
Canım stres de arttırıyor..Veremiyorum diye takınca da öyle oluyor..Bir süre salata sıvı beslenmeye geçsen 4-5 gün hem detoks olur..Ben mesela öğlenleri kefir içine yulaf ezmesi chia 1 tutam ıspanak sonra bunları blender da bızzt al sana öğlen yemeği..Akşamları da salata içine lor mercimek..Bir dene bakalım...kızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
rumuz: okuyucuu
boy:1.61
ilk hedef:60
geçen hafta:63.9kg
bu hafta : 64,4 kg
fark: + 500 gr
hızla kilo alıyorum hızlaa ben anlamadım bu işten birşeyyemicem hiç birşey artık aç gezicemm
![]()
Canım evlendikten sonra hormonlar değişiyor. Daha hızlı kilo alınıyor. Ama sen bilimcliain aldığının farkındasın, hemen tedbirli çalışmaya başlarsın.kızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
hızla kilo alıyorum hızlaa ben anlamadım bu işten birşeyyemicem hiç birşey artık aç gezicemm
![]()
Vayyy 58 ucundan da olsa görünmüş tebrikler canım kim tutar seni ver elini 57 56Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 58.9
Fark -200 gr
Üzülme canım bende de boyle oluyor dikkat ettikce stresten fazla çıkabiliyor bozma sıvı beslen bence de suyu arttır sulu yemek ye bakalımkızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
![]()
Dönünce kabak detoksu yaparsınVayyy 58 ucundan da olsa görünmüş tebrikler canım kim tutar seni ver elini 57 56
Ben sana nasıl yetiscemmm![]()
Senin adına çok mutlu oldum canımDönünce kabak detoksu yaparsın
Ayy zezecim çok mutluyum. Senelerdir görmedim 58 in ucunu bile. Ama kıyafetlerde hicmi hiç fark yok. Spor yok, kastan mi veriyrium acaba diyorum
gerçekten aşırı moralim bozulduu öyle yapıcam birşey yemeği düşünmüuorum bu akşam da düzceye gidiyoruz köy e eşimin bakalım nolacakHarika gözüküyor afiyet olsun..Ben de senin gibi haşlayıp sosla yiyorum...
Canım stres de arttırıyor..Veremiyorum diye takınca da öyle oluyor..Bir süre salata sıvı beslenmeye geçsen 4-5 gün hem detoks olur..Ben mesela öğlenleri kefir içine yulaf ezmesi chia 1 tutam ıspanak sonra bunları blender da bızzt al sana öğlen yemeği..Akşamları da salata içine lor mercimek..Bir dene bakalım...
uff yaa zaten tepetaklak oldum evlendikten sonra üzerine birde korona oluncaCanım evlendikten sonra hormonlar değişiyor. Daha hızlı kilo alınıyor. Ama sen bilimcliain aldığının farkındasın, hemen tedbirli çalışmaya başlarsın.
denicem canımm benim inşaallah sonuca ulaşırımÜzülme canım bende de boyle oluyor dikkat ettikce stresten fazla çıkabiliyor bozma sıvı beslen bence de suyu arttır sulu yemek ye bakalım
Fark etmemesi ılginç ben 63 den 60.5 a inince pantolonlarimin beli düşmeye başlamıştı bacaklarimin inceldigini de fark ettim ozellikle basenler o yüzden artık az gitsin öz gitsin mantığıyla az versem de istikrarlı sekilde devam edicem insallah kafaya koydum yaza zayıflamış olcam zaten sunun surasinda vermek istedigim 4 5 kilo var senin de fark eder ya istersen mezurayla ölç kendiniDönünce kabak detoksu yaparsın
Ayy zezecim çok mutluyum. Senelerdir görmedim 58 in ucunu bile. Ama kıyafetlerde hicmi hiç fark yok. Spor yok, kastan mi veriyrium acaba diyorum
Canım sakın morla bozma az yemeye devam et mutlaka düşecektir kilon. Bir de yarın sabah tekrar tartıl bakalım. Bazan günlük değişebiliyor belki bugün böyle oldu. Bir de yeşil çay iç ödem atarsın.kızlar gerçekten kendimden korkmaya başladım ben tamam egzersiz yapmıyoruz falan ama hapur hapurda yemiyourmm aşırı moralim bozuk
![]()
Canım seni tebrik ediyorum harikasınRumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 58.9
Fark -200 gr