Gecmis olsun cnim, menun guzelDun gece duzce akcakocaya geldik hastamız vardi koy havasi aldim bir yandan da
Sabah
Koy ekmeği
Acuka
Yumurta yedim
Cay
Kahve
İkindi gibi
Pazidan mücver yaptılar
4 5 adet de sarma yedim
Cay simdii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnim, menun guzelDun gece duzce akcakocaya geldik hastamız vardi koy havasi aldim bir yandan da
Sabah
Koy ekmeği
Acuka
Yumurta yedim
Cay
Kahve
İkindi gibi
Pazidan mücver yaptılar
4 5 adet de sarma yedim
Cay simdii
Bu hafta koruma gibi olmuş canim.Selam kızlar
Ben de bu cuma tartıldım ama yazamadım size dediğin gibi tırt bu haftasersum
Pazartesi 76.6
Cuma 76.7
Fark + 100 gr
Diyetisyenden sonra biraz bocaladım galiba bu hafta da geçsin bakalım olmazsa tekrar alacağım
Canim ustune almamaya calis vu hafta eger imkanin varsa 1 ay daha diyetisyene gidersin en azindan 6 lari gorursun canim harika olur, boyun kacti ficanscimSelam kızlar
Ben de bu cuma tartıldım ama yazamadım size dediğin gibi tırt bu haftasersum
Pazartesi 76.6
Cuma 76.7
Fark + 100 gr
Diyetisyenden sonra biraz bocaladım galiba bu hafta da geçsin bakalım olmazsa tekrar alacağım
Öyle oldu safrancım bu hafta da oğlumla devam edicem o da diyetisyenle 1.ayın son haftasında öbür hafta duruma göre hareket edeceğiz bakalımBu hafta koruma gibi olmuş canim.
Önümüzdeki haftalara bakalım![]()
Almamaya çalışıyorum adacımCanim ustune almamaya calis vu hafta eger imkanin varsa 1 ay daha diyetisyene gidersin en azindan 6 lari gorursun canim harika olur, boyun kacti ficanscim
Hadi inşallah canım oğlunla alman da ne kadae güzelmişÖyle oldu safrancım bu hafta da oğlumla devam edicem o da diyetisyenle 1.ayın son haftasında öbür hafta duruma göre hareket edeceğiz bakalım
Almamaya çalışıyorum adacım
Bu hafta bitince oğlum da devam edecek mi ya da ikimiz beraber alır mıyız bilemiyorum
İnşallah görürüm ilk hedef 75 olsa da sonraki 69 olacak inşallah![]()
Evde birilerinin daha diyette olması güzel. Menü ona göre olurturiluyorÖyle oldu safrancım bu hafta da oğlumla devam edicem o da diyetisyenle 1.ayın son haftasında öbür hafta duruma göre hareket edeceğiz bakalım
Almamaya çalışıyorum adacım
Bu hafta bitince oğlum da devam edecek mi ya da ikimiz beraber alır mıyız bilemiyorum
İnşallah görürüm ilk hedef 75 olsa da sonraki 69 olacak inşallah![]()
Evet mecbur canim yaaaCnim yemegini sekizden sonra yani 8.30 9na dogru mu yiyorsunuz
Evet sukur kosusturmadanda yiyemedik iyi olduuHastaniza geçmiş olsun canim.
Günü güzel kapatmissin![]()
Sagol canim brnimGecmis olsun cnim, menun guzel
Olabilir canim. Yeşil çay iç odemse atmaya yardımcı olirKizlar ya degisik bir şişlik aldi beni yine ben anlamış değilimhava mi carptiiii acaba bilemiyorum
İyi oldu gerçekten pandemide o da kilo almıştıHadi inşallah canım oğlunla alman da ne kadae güzelmişficanscım boyun kaç senin, kızların ortalama boylarını biliyorum ama unutuyorum sen sanki uzundun gibi hatırladım nedense
Rahat oluyor safrancım ayrı ayrı düşünmüyorumEvde birilerinin daha diyette olması güzel. Menü ona göre olurturiluyor
Canım bana da regl zamanı diyetisyen önermişti kekik çayıKizlar ya degisik bir şişlik aldi beni yine ben anlamış değilimhava mi carptiiii acaba bilemiyorum
Gec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnmEvet mecbur canim yaaa
Evet sukur kosusturmadanda yiyemedik iyi olduu
Sagol canim brnim
Canım sen o gün borekte yemiştin sanırım, karbonhidratla şişiriyor seni.Gec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnm
Evet okuyucu yemisti cnimCanım sen o gün borekte yemiştin sanırım, karbonhidratla şişiriyor seni.
Pasta mi yemiştin senEvet okuyucu yemisti cnim![]()