Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

😁😁😁😁ben glutenli hiç bir şey yemiyorum .karnibahar brokoli kirmizi öbür beyaz lahana yemiyorum. Kirmizi et yemiyorum.sadece tavuk ve deniz ürünleri kalamar karides hamsi ve istakoz dışında hicbir balığı yemiyorum. Kavrulmuş hicbir çerez yemiyorum. Cig olarak tüketmiyorum. Kirbimizitoz biber ve kajun baharatı dışında hicbir baharat kullanmıyorum. Ozet gectim😁😁😁😁
Bu beslenme düzenine eşin nasıl uyum sağlıyor, eşlik ediyor mu ?

Bu beslenme düzenine eşin nasıl uyum sağlıyor, eşlik ediyor mu ?
Evet canim ben neysem oda aynı sadece kirmizi etten vazgeçmez. bide o tavuk yemez yesede sadece mangalda yer. kizartma tatli tuzlu hic bisey yemez tuz bizim eve yilardir girmez ben sadece iyotsuz tuza yeni basladim. Ben 10 yildir kizartma yapmam esim yemez. Benim yemedigim karnibar vebrokolinin sadece buharda başlamasını yer. Aynıyiz biz bir kaç detay hariç aynıyiz.😁😁😁😁😁😁

Evet canim ben neysem oda aynı sadece kirmizi etten vazgeçmez. bide o tavuk yemez yesede sadece mangalda yer. kizartma tatli tuzlu hic bisey yemez tuz bizim eve yilardir girmez ben sadece iyotsuz tuza yeni basladim. Ben 10 yildir kizartma yapmam esim yemez. Benim yemedigim karnibar vebrokolinin sadece buharda başlamasını yer. Aynıyiz biz bir kaç detay hariç aynıyiz.😁😁😁😁😁😁
Ayy ne güzel.
Benim eşim her şeyi yiyor.
Bana tek eşlik ettiği konu, diyet ekmek
Beyaz ekmekte yiyor ama, kendine ozel günlük ekmek almak zor geldiğinden benimkinden yiyor 😄

Ayy ne güzel.
Benim eşim her şeyi yiyor.
Bana tek eşlik ettiği konu, diyet ekmek
Beyaz ekmekte yiyor ama, kendine ozel günlük ekmek almak zor geldiğinden benimkinden yiyor 😄
Aslında ben eşime ayak uydurdum desem daha uygun olur .biz 10 yıllık evliyiz artı 2 senede flört eşim 12 senedir böyle besleniyor flört zamanında ilk garip gelmişti bana dışarı yemeğe gittiğimizde vegan tarzi sağlıklı yemek yapan yerlere giderdik ben sasirmistim .çünkü ben o zamanlar böyle beslenmiyordum.evlendikten sonra yemek yapmayı öğrendim .ona sağlıklı yemekler yapıyordum bense farklı beslniyorrdum. Sonra sonra ayak uydurmaya başladım.bana dışardan hamburger alırdı kendi yemezdi ben böyle böyle kilo aldim. Şimdi çok mutlu çünkü aynı beslenmeye başladık. Ben bekarligimdan beri beyaz ekmek yemem. Eşim hep der ilk tanistigimizda aynı mesleği yapıyorduk biz. ben beyaz ekmek yemiyorum demişim ona hoşuna gitmiş iste demiş benim kafamda ki kiz😁😁😁😁😁 bu böyle devam etti. Evlendikten sonra aslında ben kilo verdim gerçeği söylemek gerekirse. Ona ayak uydurucam diye. Sonra bir sürü ameliyatlar ilaçlar hasimato derken baya aldım.allah seniinandirsin gıkını çıkarmadı sen sağlıksız besleniyorsun diye başına kakmadi. Başarısız bebek tedavileri geçirmiştim psikolojik olarak çökmüştüm. Simdi gercekten cok mutlu beraber saglikli besleniyoruz diyor herzaman....

Haklisin canim gecen yil oglan sinava hazirlandi bir strest covid zaten herkesi mahvetti simdi bir de aniden cok calismaya baslayinca yoruldun ama senin tempon her zaman cok iyi olmustur yeniden olur kendini yipratacak seyleri azaltmaya calissablirein direk at diyemem sana zaten ama duzelicek biliyorsun

Tesekkur ederim😊
haklısın canım .
azaltmaya çalışmam lazım . tüm yükü yüklenmiş durumdayım.
farkına varmıyorum ama üzerime alıyorum bi şekilde.
evdeki herkes de yükü sana yüklemeye çalışıyor ki .
eşim bile yani ne kadar yorulduğumu gördüğü halde. bi deniyor beni. tembel teneke diycem . o da değil . gıcık.
:KK53: :KK53:

Kahvaltim

2 haşlanmış yumurta
4 yaprak marul

Ara
1 elma
1 gün kurusu
5 badem küçük, 5 üzüm kurusu

Akşam
Beyaz lahana
2 kaşık yeşil mercimek
Haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt Eki Görüntüle 2802841

Geçenlerde bu tarifi haşlanmış nohutla yaptım. Bugün de yeşil mercimek kullandım. İkisi de çok güzel oldu.
safrancım bu nasıl güzel bi şey böyle. benim de evde küçük bi lahanam var . ne yapsam diye baktım bu sabah . kapattım dolabı . aklıma bi şey gelmedi:confused:

Aslında ben eşime ayak uydurdum desem daha uygun olur .biz 10 yıllık evliyiz artı 2 senede flört eşim 12 senedir böyle besleniyor flört zamanında ilk garip gelmişti bana dışarı yemeğe gittiğimizde vegan tarzi sağlıklı yemek yapan yerlere giderdik ben sasirmistim .çünkü ben o zamanlar böyle beslenmiyordum.evlendikten sonra yemek yapmayı öğrendim .ona sağlıklı yemekler yapıyordum bense farklı beslniyorrdum. Sonra sonra ayak uydurmaya başladım.bana dışardan hamburger alırdı kendi yemezdi ben böyle böyle kilo aldim. Şimdi çok mutlu çünkü aynı beslenmeye başladık. Ben bekarligimdan beri beyaz ekmek yemem. Eşim hep der ilk tanistigimizda aynı mesleği yapıyorduk biz. ben beyaz ekmek yemiyorum demişim ona hoşuna gitmiş iste demiş benim kafamda ki kiz😁😁😁😁😁 bu böyle devam etti. Evlendikten sonra aslında ben kilo verdim gerçeği söylemek gerekirse. Ona ayak uydurucam diye. Sonra bir sürü ameliyatlar ilaçlar hasimato derken baya aldım.allah seniinandirsin gıkını çıkarmadı sen sağlıksız besleniyorsun diye başına kakmadi. Başarısız bebek tedavileri geçirmiştim psikolojik olarak çökmüştüm. Simdi gercekten cok mutlu beraber saglikli besleniyoruz diyor herzaman....
maşallah tradiaos cum . bi sürü şey geçirince beslenme düzeninin de değişmesi normal olur .
şimdi süper besleniyorsun . örnek menülerin oluyor. :KK200: :KK200:

safrancım bu nasıl güzel bi şey böyle. benim de evde küçük bi lahanam var . ne yapsam diye baktım bu sabah . kapattım dolabı . aklıma bi şey gelmedi:confused:
Çok güzel bir lezzet, mutlaka denemelisin. Geçen haftalarda da nohutlusunu yapmıştım. Oda çok güzel olmuştu.
günaydııınnnn
ne yedim bilmiyorum . ama ne canım çektiyse yedim . yediklerimin de midemle orantılı olduğunu biliyorum .
fıstık . elma . yeşil mercimek . tavuk .
1 tabak noodle.
kalorili bi akşam oldu.
Noodle yi marketlerde görüyorum, 8-10 paket alıyor herkes. Ben 3-4 yıl önce denemiştim pek beğenmemiştim. Yanlış mı yapmıştım acaba ? Bu sıralar her market arabasında fazla fazla oluyor, ilgimi çekiyor.
sabah 1 elma.
1 krep. ballı
şimdi işe geldim. bi şeycik yok .
kahve içerim .
siz neler yapıyorsunuz .
Ben bugün tartı sonucumdan memnun kaldım. Ondan dünün aynısını yapacağım kahvaltı ve akşam yemeği olarak :KK36:

Çok güzel bir lezzet, mutlaka denemelisin. Geçen haftalarda da nohutlusunu yapmıştım. Oda çok güzel olmuştu.

Noodle yi marketlerde görüyorum, 8-10 paket alıyor herkes. Ben 3-4 yıl önce denemiştim pek beğenmemiştim. Yanlış mı yapmıştım acaba ? Bu sıralar her market arabasında fazla fazla oluyor, ilgimi çekiyor.

Ben bugün tartı sonucumdan memnun kaldım. Ondan dünün aynısını yapacağım kahvaltı ve akşam yemeği olarak :KK36:
1615967415642.webp

AKŞAMKİ MENÜ . noodle seviyorlar . ben de sevdim tadını.
bir kaç yıldır alıyorum ara ara.
ne pişirsem , evdekiler de sıkıldı yemeklerden dediğim noktada iyi oluyor .
haftada 1 pişiriyorum sanırım . ya da 2 haftada 1 kez .

dün tavuk da kızarttım . döküm tavada kızarttım . çok sıçradı ama . ona uygun kare bi kapak bulmam lazım.
bi de geçen hafta bim e lavaa döküm tava geldiydi onu da aldım . çok memnunum ikisinden de.

Eki Görüntüle 2803212

döküm tava bu . ama feci sıçradı yaa. yani hiç yağ koymadım . üzerinde deri olduğu için onların yağı çıktı. ve çatır çutur her yere . kapak şart buna.
Aaaa bunun aynısı bendede var ama ben kullanamadım sadece yağsız ızgara yapıyorum yapışıyor yinede güya yapışmaz diye aldım . yıkaması baya derttir sekerim bu yaaa

Tarti sonucu nasıl cikti merak ettimmm🤔🤭🤫

Aaaa bunun aynısı bendede var ama ben kullanamadım sadece yağsız ızgara yapıyorum yapışıyor yinede güya yapışmaz diye aldım . yıkaması baya derttir sekerim bu yaaa
tradiaos cum . bu tava 4 yıldır bende duruyor. adece ekmek kızarttım içinde. çok güzel ekmek kızartıyor .
bir kaç şey denedim yapıştıydı.
arkadaşla konuştuk geçen .
onda da var aynısı
o ciğer şiş yapıyormuş içinde. eşi yapıyormuş daha doğrusu
yapışmıyor mu dedim . yokk dedi.
bi şans daha vereyim dedim kendisine.
dün tavuk aldıydım . onda yaptım . gerçekten güzel oldu. öyle yapışma da olmadı aslında. herkes tadını sevdi. mangal tadı oldu nasıl olduysa.
sadece çok ağır . yıkaması da zor değil sanki. içine su koydum . yumuşadı. çelik teli bi iki sürdüm . oldu . deterjan vs .
aslında aklıma geldi bak . bulaşık makinasına da atılabilir.
yapışıyor evet haklısın .ama sanıyorum ya yağlı et yapmak lazım . dün akşam tavukların derili taraflarını koydum önce. yağı çıktı . hiç yağ eklemedim .
sen de öyle yap. yağsız et kullanacaksan da yağlamak lazım öncelikle. ona kanaaat getirdim artık :confused: :confused:
kullanacağım . 4 yıldır yatıyor dolapta. iş görsün azcık.:KK53:

Back
X