- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Çektim fotosunu. Cuma + çıkarsam, ödem bu, Çarşamba günü böyle çıkmıştım diyebilmek içinTarti sonucu nasıl cikti merak ettimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektim fotosunu. Cuma + çıkarsam, ödem bu, Çarşamba günü böyle çıkmıştım diyebilmek içinTarti sonucu nasıl cikti merak ettimmm![]()
Ahh canim bunu bende ancak annemler gelirse kullanıyorum sürtüyorum telle siyirdim tavayitradiaos cum . bu tava 4 yıldır bende duruyor. adece ekmek kızarttım içinde. çok güzel ekmek kızartıyor .
bir kaç şey denedim yapıştıydı.
arkadaşla konuştuk geçen .
onda da var aynısı
o ciğer şiş yapıyormuş içinde. eşi yapıyormuş daha doğrusu
yapışmıyor mu dedim . yokk dedi.
bi şans daha vereyim dedim kendisine.
dün tavuk aldıydım . onda yaptım . gerçekten güzel oldu. öyle yapışma da olmadı aslında. herkes tadını sevdi. mangal tadı oldu nasıl olduysa.
sadece çok ağır . yıkaması da zor değil sanki. içine su koydum . yumuşadı. çelik teli bi iki sürdüm . oldu . deterjan vs .
aslında aklıma geldi bak . bulaşık makinasına da atılabilir.
yapışıyor evet haklısın .ama sanıyorum ya yağlı et yapmak lazım . dün akşam tavukların derili taraflarını koydum önce. yağı çıktı . hiç yağ eklemedim .
sen de öyle yap. yağsız et kullanacaksan da yağlamak lazım öncelikle. ona kanaaat getirdim artık![]()
kullanacağım . 4 yıldır yatıyor dolapta. iş görsün azcık.![]()
Aynen katiliyorum cok lezzetlii gorunuyor miiss misssssAma tavuklar çok lezzetli iyi pişmiş görünüyor. Eline saglik
Ankarada arkadaşım var o yapmış 1 gün boyunca sadece sabah öğlen akşam urla yogurt yemiş 1 gün sonunda tartıda 1.5 kilo verdim dedi bana telefonda bende özendimHurma detoksum başlıycam 3 günde 2.5 kilo bir gün yapicam ben
evet safrancım . çok çok beğenildi. ben de tadına baktım . farklıydı . mangalda yapılmış gibi bi köz kokusu bile olmuştu.Ama tavuklar çok lezzetli iyi pişmiş görünüyor. Eline saglik
afiyet olsun zeze cim . bu dünkü menun galiba demi.Canim normalde
1kase corba
1 porsiyon yemek
Salata yogurt gibi yiyorum ya arkadas da onu goremiyorum onu demek istefim porsiyon degil 2 3 kaşık olarak az az yiyor
Dun
Arada
2 starbucks kurabiye
Nescafe
Aksam
2 kofte
Ayran
çok iyi safran cımmmmÇektim fotosunu. Cuma + çıkarsam, ödem bu, Çarşamba günü böyle çıkmıştım diyebilmek içinyani -300 Gr çıktım cumaya göre.
Bende bir kaç kez yapmaya niyetlendim. Sabah öğlen yesem akşama bozdum. İstikrarlı olmadı ondan tam sonuç alamadım.Hurma detoksum başlıycam 3 günde 2.5 kilo bir gün yapicam ben yogurt hurma diyetini
Kapakla da, buharlanir bu lezzet olmaz belki. Sen Ocak etrafını kapla gazete kağıdı vs. Olmadı öyle tedbir al.evet safrancım . çok çok beğenildi. ben de tadına baktım . farklıydı . mangalda yapılmış gibi bi köz kokusu bile olmuştu.
bi daha istediler evdekiler . yine yap yine yap .
iyi dedim . yaparım . ama kapaksız olmaz . kare kapak lazım .evdekiler hep yuvarlak . onu kapatayım dedim . yok her yerden fışkırdı yağ![]()
onun için de bi yöntemim var .Kapakla da, buharlanir bu lezzet olmaz belki. Sen Ocak etrafını kapla gazete kağıdı vs. Olmadı öyle tedbir al.
Tamam şimdi anladim bugün alışverişe çıkıcam hurma alicam yoğurtla çok hoş olmuycak ama bir gün deniycem bakalım çünkü yetmiş sekize çok az kaldı. Hedefime ulaşınca koruma dönemine gidecez dedi doktorum.Bende bir kaç kez yapmaya niyetlendim. Sabah öğlen yesem akşama bozdum. İstikrarlı olmadı ondan tam sonuç alamadım.
Ama onun püf noktası şu, akşamdan suya koyacaksın hurmaları. Sabaha suya şekerleri biraz çıkmış olacak.
yoğurtla hurma mı . çok enfes olur . dene bak seveceksin.Tamam şimdi anladim bugün alışverişe çıkıcam hurma alicam yoğurtla çok hoş olmuycak ama bir gün deniycem bakalım çünkü yetmiş sekize çok az kaldı. Hedefime ulaşınca koruma dönemine gidecez dedi doktorum.
Canım sen bilirsin de sen zaten kilo verebiliyorsun bir duzenin de var ayrica nadal yapmıştı verilen kilonun cogu geri gelmişti bence senin ihtiyacin yok bu düzenle gidince gayet de verirsin tabi bu benim fikrimTamam şimdi anladim bugün alışverişe çıkıcam hurma alicam yoğurtla çok hoş olmuycak ama bir gün deniycem bakalım çünkü yetmiş sekize çok az kaldı. Hedefime ulaşınca koruma dönemine gidecez dedi doktorum.
Tadından tereddüt etme, çok güzel oluyorTamam şimdi anladim bugün alışverişe çıkıcam hurma alicam yoğurtla çok hoş olmuycak ama bir gün deniycem bakalım çünkü yetmiş sekize çok az kaldı. Hedefime ulaşınca koruma dönemine gidecez dedi doktorum.
3 gün yapmak çok zor.Canım sen bilirsin de sen zaten kilo verebiliyorsun bir duzenin de var ayrica nadal yapmıştı verilen kilonun cogu geri gelmişti bence senin ihtiyacin yok bu düzenle gidince gayet de verirsin tabi bu benim fikrim
Bir gunluk deniceksen aklinda kalmasın dene tabi ama uzun süreye gerek yok benceTamam şimdi anladim bugün alışverişe çıkıcam hurma alicam yoğurtla çok hoş olmuycak ama bir gün deniycem bakalım çünkü yetmiş sekize çok az kaldı. Hedefime ulaşınca koruma dönemine gidecez dedi doktorum.