Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

IMG_20210317_100822.webp

Kahvaltim.

Dünkibgibi 2 haşlanmış yumurta 4 marul yiyecektim ama bugün dışarıda olacağım. Blenderim bozuldu, yenisini almak için. Ondan sağlam bir kahvaltı yapmak istedim. Menemen üzerindekiler tulum peyniri

Canım buralardayım ara sıra gelip sizi okuyorum ama diyet muhabbeti yapmaktan kaçınıyorum sanırım yıllardır kilolu olmaktan yoruldum ama diyetime devam ediyorum 1 ayda 3 kilo verdim diyetisyene de devam ediyorum evde ne yaparsam diyete uygun şekilde yiyorum
1 ay önce 85 tim şimdi 82 yim.
Yoğunluğumda fazla 2 defa anaokuluna gidip geliyorum. 1.sınıfı evden götürmektende çok yoruldum artık daha sabırsız daha sinirli oldum. Kızı hiç sorma felaket birşey sürekli peşindeyim çok zararcı. Ortanca olan daha uyumlu ama diğerlerinden daha güçlü ve kontrolsüz güç uyguluyor abisine ve kardeşine. Bide bu ara haftada 2-3 gün oruç tutuyorum kendimi daha halsiz hissediyorum. Bir süre daha uzaktan takip edeyim canım sonra yine düzenli gelirim😘
Etiketleyince görüyorum mutlaka.

Canım buralardayım ara sıra gelip sizi okuyorum ama diyet muhabbeti yapmaktan kaçınıyorum sanırım yıllardır kilolu olmaktan yoruldum ama diyetime devam ediyorum 1 ayda 3 kilo verdim diyetisyene de devam ediyorum evde ne yaparsam diyete uygun şekilde yiyorum
Yoğunluğumda fazla 2 defa anaokuluna gidip geliyorum. 1.sınıfı evden götürmektende çok yoruldum artık daha sabırsız daha sinirli oldum. Kızı hiç sorma felaket birşey sürekli peşindeyim çok zararcı. Ortanca olan daha uyumlu ama diğerlerinden daha güçlü ve kontrolsüz güç uyguluyor abisine ve kardeşine. Bide bu ara haftada 2-3 gün oruç tutuyorum kendimi daha halsiz hissediyorum. Bir süre daha uzaktan takip edeyim canım sonra yine düzenli gelirim😘
Tamam canim iyisen sorun yok.
Bu sene senin için de çok yorucu geçiyor, 1. Sınıf annesi olmak zaten yorucu bir de bu süreci evde yaşıyorsun hem öğretmen hem anne olarak. Üzerine 2 küçükte var. Kolaylıklar diliyorum sana.

Oruç için doğru süreç mi bilmiyorum, çocuklar için devamlı enerji gerekiyor, birlikte yurutebiliyoraan ne mutlu sana.

Canım sen bilirsin de sen zaten kilo verebiliyorsun bir duzenin de var ayrica nadal yapmıştı verilen kilonun cogu geri gelmişti bence senin ihtiyacin yok bu düzenle gidince gayet de verirsin tabi bu benim fikrim
Eşim kızdı canim aldırmadı böyle şeyler yapma dedi ihtiyacım yok dedi

canım benim . yorucu olmaz mı. çok yoğunsun . küçükler daha . daha çok enerji istiyorlar tabi ki.
her şey gençlikte kolay . yoksa bunlarla başedemezdin nadal cım . Allah kolaylık versin .
3 kilo çok iyi vermissin
tebrik ederim .
bir kaç sene daha böyle zorlanman normal . eşinden destek almaya çalış . yemek ve ev işleri . çamaşır . bulaşık vs . sanıyorum zaten yardım ediyordu . yine yapıyordur inşallah .her yükü yüklenme lüttfen. istemsiz yükleniyoruz da . yetişemediğimiz noktada napıyorum ben, oluyorsun . o noktaya gelmemeye çalışmak lazım .
kız zararcı mı oldu. bak sen sıpaya .
tam yaşı napsın . inceleme araştırma görevi var şimdi onun . yıkcak dökcek . :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

eve gittim geldim . yoğurtlu corba içtim .
1 büyük krep yedim . sararellei
ve 1 greyfurt sıktım içtim .
1 avuç da fıstık .

akşama enginar var. kaynanam yollamıştı koliden çıktı. ondan yerim.fıstık vs . atıştırmadan olmaz.
çocuklara da ayvalık tostu yapacağım .
bu akşam da böyle olsun.
pert oldum zati. kıvrılıp uyuyasım var.

canım benim . yorucu olmaz mı. çok yoğunsun . küçükler daha . daha çok enerji istiyorlar tabi ki.
her şey gençlikte kolay . yoksa bunlarla başedemezdin nadal cım . Allah kolaylık versin .
3 kilo çok iyi vermissin
tebrik ederim .
bir kaç sene daha böyle zorlanman normal . eşinden destek almaya çalış . yemek ve ev işleri . çamaşır . bulaşık vs . sanıyorum zaten yardım ediyordu . yine yapıyordur inşallah .her yükü yüklenme lüttfen. istemsiz yükleniyoruz da . yetişemediğimiz noktada napıyorum ben, oluyorsun . o noktaya gelmemeye çalışmak lazım .
kız zararcı mı oldu. bak sen sıpaya .
tam yaşı napsın . inceleme araştırma görevi var şimdi onun . yıkcak dökcek . :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Canım 3 ayları biraz değerlendirmek istedim çok fazla kaza var neyseki 1 ramazanı erittim 200 gün kazadan hesaplamıştım 30 gün bitti ama dahaq% çoookk var Birkaç gün ara vericem pazartesi tekrar tutarım.
Eşim yardım ediyor ama canı isterse sorumluluk alarak değil benim yap dediğimi yapıyor onu da erteledikçe biraz sonra dedikçe içim durmuyor kalkıp kendim yapıyorum kız hem çok yavaş hem çok zararcı sessiz sessiz yapmadığı iş yok bide cadı kendini asla abilere ezdirmiyo maşallah ısırıyor, saçını çekiyor, çimdiriyor. Fena ağlatıyor abileri, onlarda aşağı kalmıyor Ömer Melike yi dövüyor, Mehmet en hızlısı ama yinede kardeşlerine kıyamıyor dişini sıkıyor. Ev ev değil ring oldu bende hakem 🙄

Mis süpersin canim harika vallahi... bunu deniycem mantarlı. doğruya🤗 vejeteryan olduğunu biliyordum. Ben de sadece tavuk ve deniz ürünlerini yiyebiliyorum benimkide yarı veganlik.
Ahhh bayilirim o deniz urunlerine ahhhh en cok onlari özlüyorum😊
Çok güzel bir lezzet, mutlaka denemelisin. Geçen haftalarda da nohutlusunu yapmıştım. Oda çok güzel olmuştu.

Noodle yi marketlerde görüyorum, 8-10 paket alıyor herkes. Ben 3-4 yıl önce denemiştim pek beğenmemiştim. Yanlış mı yapmıştım acaba ? Bu sıralar her market arabasında fazla fazla oluyor, ilgimi çekiyor.

Ben bugün tartı sonucumdan memnun kaldım. Ondan dünün aynısını yapacağım kahvaltı ve akşam yemeği olarak :KK36:
Safrancim harikasin senin bugunku kilon labul edildi cabim kesinlikle😊 bu arada noodle in demirlekenin yaptigi gibisi guzel benm arkadaslar direk kutuda hazirini aliyorlar cin tuzu var cok bagimlilik yapiyor
Çektim fotosunu. Cuma + çıkarsam, ödem bu, Çarşamba günü böyle çıkmıştım diyebilmek için 😄 yani -300 Gr çıktım cumaya göre.

Hurma detoksum başlıycam 3 günde 2.5 kilo bir gün yapicam ben yogurt hurma diyetini
Ben bir ara yapmistim canim tadi cok guzel ama senin yapmana gerek yok bence cunku zaten saglikli ve az besleniyorsun zaten esin de vazgecirmis seni iyi olmus ama tadi guzel nirmalde yiyebilirsin

Canım 3 ayları biraz değerlendirmek istedim çok fazla kaza var neyseki 1 ramazanı erittim 200 gün kazadan hesaplamıştım 30 gün bitti ama dahaq% çoookk var Birkaç gün ara vericem pazartesi tekrar tutarım.
Eşim yardım ediyor ama canı isterse sorumluluk alarak değil benim yap dediğimi yapıyor onu da erteledikçe biraz sonra dedikçe içim durmuyor kalkıp kendim yapıyorum kız hem çok yavaş hem çok zararcı sessiz sessiz yapmadığı iş yok bide cadı kendini asla abilere ezdirmiyo maşallah ısırıyor, saçını çekiyor, çimdiriyor. Fena ağlatıyor abileri, onlarda aşağı kalmıyor Ömer Melike yi dövüyor, Mehmet en hızlısı ama yinede kardeşlerine kıyamıyor dişini sıkıyor. Ev ev değil ring oldu bende hakem 🙄
Canim safrana katiliyorul ben de cok yorgun birakma kendini kuzum

Kızlar nasılsınız birkacgündür yazamıyorum pazartesi genel temizlik yapayım dedim banyo falan derken üşüttüm herhalde ikigün ayaklarım ısınması dünde hep ateşlendim
Dün akşam canım yemek istemedi bende soğan kavurması yaptm bir saat sonra bir baktm ateşim düşmüş eklem ağrıları azalmış daha önce regli ağrılarına soğan suyu kullanıyordum çok güzel ağrı kesiyor iyi geldi şifa olmuş 🤗🙂
Bu sabah kahvaltısı
Bir adet salatalık biraz büyüktü
İki çatal kavurmalı yumurta eşime yaptm aç kalmayın diye yedim yoksa yemek yiyemedim yani bir adet çiçek ekmek
Daha birşey yiyemedim ne yesem onuda bilemedim evde bir salta domates var 🙂😅 pasta yaptım ama canım istemiyor halbuki bugün regli olmam lazım hastalıktan olsa gerek kolojendi vitamindi derken yemekere de yer kalmıyor ya havuçta yok ne yiyecem ben

@demirleke canim o izgaranin kapaklisi var bende cok iyi oluyor hatta izgara sebzemi yapiyorum ben cok hos oluyor
anladım canım . nette de gördüm kapaklılarını aslında.
umarım bulabilirim ona göre bi kapak .
kv enginar yollamış . siftah yapacağız akşama inşallah .

taze sebze siparişin oluyordu geçen yıllarda . koli ile geliyordu anlaşmıştınız hani.
devam ettiriyor musun bu alışverişi.

Kızlar nasılsınız birkacgündür yazamıyorum pazartesi genel temizlik yapayım dedim banyo falan derken üşüttüm herhalde ikigün ayaklarım ısınması dünde hep ateşlendim
Dün akşam canım yemek istemedi bende soğan kavurması yaptm bir saat sonra bir baktm ateşim düşmüş eklem ağrıları azalmış daha önce regli ağrılarına soğan suyu kullanıyordum çok güzel ağrı kesiyor iyi geldi şifa olmuş 🤗🙂
Bu sabah kahvaltısı
Bir adet salatalık biraz büyüktü
İki çatal kavurmalı yumurta eşime yaptm aç kalmayın diye yedim yoksa yemek yiyemedim yani bir adet çiçek ekmek
Daha birşey yiyemedim ne yesem onuda bilemedim evde bir salta domates var 🙂😅 pasta yaptım ama canım istemiyor halbuki bugün regli olmam lazım hastalıktan olsa gerek kolojendi vitamindi derken yemekere de yer kalmıyor ya havuçta yok ne yiyecem ben
canım dikkat et . geçmiş olsun .
meyve de ye mutlaka canım . c vitamini olsun sana.

anladım canım . nette de gördüm kapaklılarını aslında.
umarım bulabilirim ona göre bi kapak .
kv enginar yollamış . siftah yapacağız akşama inşallah .

taze sebze siparişin oluyordu geçen yıllarda . koli ile geliyordu anlaşmıştınız hani.
devam ettiriyor musun bu alışverişi.
Bugun okulda enginari konustuk arkadasla o da bu aksam pisircekti😊
Bunyil almiyorum cnm pahali geldi bana ama arkadasim aliyor hala

Bugun okulda enginari konustuk arkadasla o da bu aksam pisircekti😊
Bunyil almiyorum cnm pahali geldi bana ama arkadasim aliyor hala
hahah. enginar yiycez akşama arkadaşınla :KK53:

pahalıdır doğrudur . pandemi vs derken organik ürünler çok çok artmıştır.

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek

Ara
1 kuru incir
Biiraz leblebi

Akşam
Beyaz lahana, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yeşil mercimek, haşlanmış tavuklu salata

Midem ağrıyor bugün nedense. İlerleyen saatlerde süt içerim.

Back
X