Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
sabah 1 krep . sarellieeli.
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
az patatesli omletten kaldıydı çocuklardan . onu yedim . 3 dilim peynir .
şimdi işe süt getirdim 1 bardak içine az şeker ve kahve koydum .
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.
Gecmis olsun canim yorgunluk da tetiklemis olabilir hastakigi
Eki Görüntüle 2803961

Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.

Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyor 😄 adidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.

İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.
Safrancim gule gule kullan inan benim esim de aynisini der fiyat farki coksa hemen bu sahte olmasin😊

Eki Görüntüle 2803961

Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.

Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyor 😄 adidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.

İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.
Gule gule kullan canım benimki de Arzum du 10 yıl gitti sadece blenderi bozuldu digerleri sağlam ben bikac ay once Fakirin aldım memnunum.

Ayrica Tupperin super sefi var günlük onu kullanıyorum ipli cekilenden o elim ayağım

Gule gule kullan canım benimki de Arzum du 10 yıl gitti sadece blenderi bozuldu digerleri sağlam ben bikac ay once Fakirin aldım memnunum.

Ayrica Tupperin super sefi var günlük onu kullanıyorum ipli cekilenden o elim ayağım
Fakir marka yarın bim e geliyor. Bende niyetlendim onu almaya. 280 lira gibi bir fiyatı var. Ama ben aynı modeli internette bulamadım, kullanıcı yorumları fiyat karşılaşması yapamadığım için vazgeçtim. Sende güle güle kullan.

Tupper mutfak şefi bende de var. Benim de elim ayagimdi. Ama o kadar çok kullandım ki, özellikle kızımın ek gıda sürecinde, ipi geçen sene inceldi, koptu. Bende burada bir saticisini bulup ipi yaptırdım. Ama orijinal ipinden daha kalın ve kısa ip takmışlar. Eskisi gibi performansla çalışmıyor.

Kahvaltim

1 yumurtalı ıspanaklı omlet
1 kaşık köy peyniri
1 dilim ekmek

Ara
1 incir
1 hurma, biraz leblebi

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Bu salatanın da yarısını yedim.
IMG_20210318_164634.webp

Hepsini yazayım bende sabah uyanır uyanmaz limonlu su .kahvaltı. yeşillik dereotu maydonoz yumurta. yarim dilim rokfor peyniri 6 kasik lor peyniri yesillikli oda ve yeşil çay ardından türk kahvesi araogunde 3 badem ve 2 cup sütlü nescafe öğlen yeşillik salatası ve ev yoğurdu. Aralarda ictigim yeşil cayın türk kahvesinin haddi hesabı yok ilkindi. yaban mersinli elmalı glutensiz yulaf ezmesi ve 2 elma dilimi. akşamda salata dereoğlu cacık ve 3 kasik taze fasulye 3 litreden fazla şu tüketmişim bugün.

Hepsini yazayım bende sabah uyanır uyanmaz limonlu su .kahvaltı. yeşillik dereotu maydonoz yumurta. yarim dilim rokfor peyniri 6 kasik lor peyniri yesillikli oda ve yeşil çay ardından türk kahvesi araogunde 3 badem ve 2 cup sütlü nescafe öğlen yeşillik salatası ve ev yoğurdu. Aralarda ictigim yeşil cayın türk kahvesinin haddi hesabı yok ilkindi. yaban mersinli elmalı glutensiz yulaf ezmesi ve 2 elma dilimi. akşamda salata dereoğlu cacık ve 3 kasik taze fasulye 3 litreden fazla şu tüketmişim bugün.
Bende hergun 1 buyuk fincan Türk kahvesi, filtre kahve yada espresso, yeşil çay mutlaka içiyorum.

Türk çayıda haftada bir iki.
Eşim evde olduğu gün kahvaltıya demledigunde içiyorum. Çoğunlukla eşime sallama çay yapıyorum.

Bende hergun 1 buyuk fincan Türk kahvesi, filtre kahve yada espresso, yeşil çay mutlaka içiyorum.

Türk çayıda haftada bir iki.
Eşim evde olduğu gün kahvaltıya demledigunde içiyorum. Çoğunlukla eşime sallama çay yapıyorum.
Türk çayını bıraktım ben canim aklıma bile gelmiyor. Türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor diye içiyorum normalde türk kahvesi içmeyen biriydim ben. burun kivirip içmem diyen ben şimdi Turk kahvesi zamanimgeldi deyip zevkle iciyorum😀😀😀😀😀😀annemler üç öğün içer ben onlara kızardım niye bu kadar çok içiyorsunuz diye.aynisini kendim yapıyorum şimdi.😀😀😀 ben nescafe bağımlısıyım yaa ondan vazgeçemiyorum . Ben çalışırken turlara giderken eşimle ben kiloluk termosla nescafe götürürdük😁😁😁😁😁 benim lakabım bile vardı acentada gelince nescafe güzeli geldi derlerdi 😁😁😁adım nescafe güzeli kaldı.utanmasam tür otobüslerine kahve makinası koyduracaktim onada acanta izin vermedi.😁😁😁😁😁

Herkese gunaydinlaaarrr güzel bayanlar sabah güne limonlu su içerek uyandım limonlu su yaban mersini kuru erik ve keten tohumlu yogurt yedim üstüne yeşillik yedim.kahvaltim bu.

Rumuz : Sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.2
Fark : 700 Gr %1.2 :KK76::KK76::KK76:

İlk bildirim benden gelsin.

Türk çayını bıraktım ben canim aklıma bile gelmiyor. Türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor diye içiyorum normalde türk kahvesi içmeyen biriydim ben. burun kivirip içmem diyen ben şimdi Turk kahvesi zamanimgeldi deyip zevkle iciyorum😀😀😀😀😀😀annemler üç öğün içer ben onlara kızardım niye bu kadar çok içiyorsunuz diye.aynisini kendim yapıyorum şimdi.😀😀😀 ben nescafe bağımlısıyım yaa ondan vazgeçemiyorum . Ben çalışırken turlara giderken eşimle ben kiloluk termosla nescafe götürürdük😁😁😁😁😁 benim lakabım bile vardı acentada gelince nescafe güzeli geldi derlerdi 😁😁😁adım nescafe güzeli kaldı.utanmasam tür otobüslerine kahve makinası koyduracaktim onada acanta izin vermedi.😁😁😁😁😁
Merhaba Hoşgeldin diyecem ama sanırım uzun zamandır buradasın galiba ben hoş geldim😃 arkadaşlar beni iyi bilir ama bu ara diyet muhabbetlerinden biraz uzak kalmak istedim
Bende kahve ve kurabiyenin her türlüsüne hastayım bazen kahve şelalesi olsada tüm gün ağzıma aksa diye hayal ediyorum 🤣🤣

Merhaba Hoşgeldin diyecem ama sanırım uzun zamandır buradasın galiba ben hoş geldim😃 arkadaşlar beni iyi bilir ama bu ara diyet muhabbetlerinden biraz uzak kalmak istedim
Bende kahve ve kurabiyenin her türlüsüne hastayım bazen kahve şelalesi olsada tüm gün ağzıma aksa diye hayal ediyorum 🤣🤣
😀😀😀😀❤❤❤❤❤

Ayyy nee guzel sekerimm eskiden kahvenin yanina kasik seklinde cikolalatalardan yerdim uzun zamandir yemiyorum diyet cikolata olsada yesek.

Ooo maşallah ben görmeyeli çok iyi vermişsin insan vermeye başladı mı verdikçe veresi geliyor dimi eee hedefte demirleke yi yakalamak mı var😍
Canim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo 😄 @demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek 🤣 benim hedef 55 inşallah.

Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor 😡

Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum 😊

Back
X