Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne çok şey takip ediyorsun.mantikli sanki bu mantar olayi
Daha önce yükleme de yapıldı koyamıyor yerine vücut sürekli parayla takviye alıyoruz düzelmiyor kroniklesiyor malesef en doğalı doğada var belkide eskisi gibi yediklerimiz güneş görmüyor seralarda geliyor o nedenle her şeyimiz eksik

Aaayy canimmmm
Doğum günün kutlu olsnnnnnn
Tesekkur ederim cnimcim🥰

Foto at canimcimmm.merak ettim
Kuzum 25 gun sonra gelicek gelsin aticam hemen
A aaadddaaa
Benim doğum gününe de 3 gün var 25 mart
Koç kadını
Ayyy seninkini bliorum zaten benden hemen sonraydi kic kadinlari😊
2 gündür akşam yemeği sonrası açlık yaşıyorum baya. Ki 3 gündür akşam güzel proteyin alıyorum, sabahları 2 yumurta yiyorum.. Şimdi takvime baktım regle 7 gün var daha.
Canim donem donem olablir belki bikac gundur aclik yasamissindir onun telafisidir eger bedenin istiyirsa saglikli seyler koy cnm bedenin icin yersen kilo yapmaz
Daha spor bir hale mi geliyor oda?
Aynen hayalcim😊

Tesekkur ederim cnimcim🥰

Kuzum 25 gun sonra gelicek gelsin aticam hemen

Ayyy seninkini bliorum zaten benden hemen sonraydi kic kadinlari😊

Canim donem donem olablir belki bikac gundur aclik yasamissindir onun telafisidir eger bedenin istiyirsa saglikli seyler koy cnm bedenin icin yersen kilo yapmaz

Aynen hayalcim😊
Kedicağzıın tırmalamıyor tabi.
Yoksa koltuk yeniler miydin:)

Hayırlı sabahlar herkese,
Dün kazasız belasız bitti şükür.
Gün içinde toplam yediklerim 2 kase yoğurt, 2 kaşık kuru üzüm, 2 kuru kayısı, 1 elma.

Bu tabii ki örnek bir menü değil. Bunu detoks gibi düşünmek lazım :) 1-2 kilo verip motivasyon kazanmaya ihtiyacım var.

Gün içinde toplam yediklerim 2 kase yoğurt, 2 kaşık kuru üzüm, 2 kuru kayısı, 1 elma.

Bu tabii ki örnek bir menü değil. Bunu detoks gibi düşünmek lazım :) 1-2 kilo verip motivasyon kazanmaya ihtiyacım var.
Canim ödem çok sende şu an. Her gün yeşil çay iç, cuma günü bol ekşi görürsün insallah ;)

Canim ödem çok sende şu an. Her gün yeşil çay iç, cuma günü bol ekşi görürsün insallah :KK66:
Evet dün içecektim aslında.
Yani şöyle oldu. Yarım saat yürüyüş yapıp yeşil çay içmek vardı planımda. Ben tam hazırlanıp inecekken baktım eşim hazırlanmış dışarı çıkıyor🤦🏼‍♀️
Plan yatınca toptan yattı maalesef. Onunla onun bir bağlantısı yok ama benim moralim bozulunca sistem komple çöküyor biliyorsunuz.

Günaydın

Güne 500ml sirkeli su içerek başlıyorum.
Dün bir makalenin çevirisi okudum. japonyo da obez 300 kişi üzerinde sirkeli su testi yapiyorlar
1 ay boyunca sabahları sirkeli su içiyorlar.
1 kaşık sirke ile su içen grup 1.4 kg
2 kaşık sirke ile su içen grup 1.7 kg
Sirkeli su içtiğini sanıp içmeyen grup ise 400 Gr veriyor ortalamada.

hayal_hatun hayal_hatun kankam gibi bende sirkeli su içeceğim sabahları artık 😊

Kedicağzıın tırmalamıyor tabi.
Yoksa koltuk yeniler miydin:)
Yok canim ya benim kedi hic tirmalamadi bliyorsun cok akilli😊biz yeni evimizie uygun koltuk almamistik dogudakileri getirmistik onlar da buyuk kaliyordu odaya o nedenle ne zamandir istiyordum bir de ayak uzatmali yani dinlenmeli kose istiyordum ondan

Günaydın

Dün bir makalenin çevirisi okudum. japonyo da obez 300 kişi üzerinde sirkeli su testi yapiyorlar

:KK5:

😍😍😍😍😍

Çok sevindim

Günaydın

Sirke organiksirke olduğu zaman yag yakimi 2 katı hızlanıyorus bizim aldığım elma sirkelerinde şeker varmis internetten izledim sirkeli su içmeyi ozaman bırakmıştım

Sirke organiksirke olduğu zaman yag yakimi 2 katı hızlanıyorus bizim aldığım elma sirkelerinde şeker varmis internetten izledim sirkeli su içmeyi ozaman bırakmıştım
Bunu bende biliyorum duymuştum. Organik sirke almıştım, ama bitmek üzere. Bugün elma sirkesi yapsam mı diye düşündüm, bunla ilgili videolar izlemem gerek.

Ben de soracaktim Safran benden once davrandı bikac gündür az yazıyorsun canim mesguliyetin mi var? Iyi misin? @Tradiaos
Iyiyim canimbenimcoksukur az işlerimi hallettim koştur koştur annemler gelecek haftaya hazırlık yapıyorum bende kalicaklar 1 hafta bide dün kosusturmayla geçti ev isi market bide iki kere yogurt mayaladım derken bide 1.5 saat spor yapayım dedim takatimkalmadi.

Back
X