Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çünkü sabahtan size yazmaya karar verdim aksi halde gereksiz çikolata muz gibi şeyler olurdu. İşin kötüsü insan kendinden gizli yer mi? Ben bu ara tam manyaklaştım ama düzelcem inşallah ona da karar verdim 😘
:KK5: Bendensin :)
Hadi yaa olmus mu bana cok yedim gibi geliyor nedense, arkadasim da az yiyirsun dedi ama sanirim farkinda degilim bu ara az mi cok mu

Seninki seyda coskundan bile betermis😊

Yer canimcim yer ozellikle ayakta ve kimse gormeden yiyorsa agzina surekli atiyorsa yer kendinden gizli😊
Ben de çok beğendim canım menünü. İdealimdeki beslenme şekli. Hem börek hem çikolata var ama her şey kararında ve dengeli. Tabii benim ona ulaşmama daha çok kilom var, verdiğimi geri aldığımı da düşünürsek 15 kilo filan var 🤣🤣

Ben de artık yatmaya hazırlandığıma göre menü bildirebilirim:)

Sabah bir çay kaşığı bal (ıhlamuruma koymuştum)
Öğlen fırında çupra (küçük), yeşillik
Akşam fırında köfte-kereviz, 1 kase yoğurt

Akşam yeşil çay da içtim.

:KK5: Bendensin :)

Ben de çok beğendim canım menünü. İdealimdeki beslenme şekli. Hem börek hem çikolata var ama her şey kararında ve dengeli. Tabii benim ona ulaşmama daha çok kilom var, verdiğimi geri aldığımı da düşünürsek 15 kilo filan var 🤣🤣
Yok canim yaaaa naptin 15 kilo😊sana ben izninle 7 veya 8 kilo bictim😊saka bir yana eger yoksunluk cekersen sen de azaltarak gideblirsin canim inan o sekilde de kilolar gidiyor hatta oyle yapmaya baslayinca daha kalici gidiyor sanirim kalici olarak cuunku safran da son zamanlarda misafirlik vs yerlerde o sekilde beslenince hep gitti kilosu, senin bugunku menu cok guzel bu arada

Gunaydin kizlar bol saglikli gunler dilerim menümü yazayım sabah kahvaltısı 1 yumurta yeşillik gravyer peyniri sabah limonlu suyla başladım güne yazayım istedim ara ara girer yazarım bugün temizlik günüm çok stresliyim neyi nerden başlıycam diye plan kurdum aksama çıkarım herhalde temizlikten önce çamaşırlar yıkanacak kaç gündür yağmurluydu yıkayamadım sonra dip bucak temizlik yapmam gerek annen aşırı titizlik hastası nekadar temizlesemde beğenmiyor temizliği 😁😁😁 gelince dip bucak bakar eskiden kaynanam yapardı aydını oda titizlik hastası 😁😁😁😁

Yok canim yaaaa naptin 15 kilo😊sana ben izninle 7 veya 8 kilo bictim😊saka bir yana eger yoksunluk cekersen sen de azaltarak gideblirsin canim inan o sekilde de kilolar gidiyor hatta oyle yapmaya baslayinca daha kalici gidiyor sanirim kalici olarak cuunku safran da son zamanlarda misafirlik vs yerlerde o sekilde beslenince hep gitti kilosu, senin bugunku menu cok guzel bu arada
Şöyle 15 canım; ben verdiğimi geri alıyorum ya totale vurursak çook kilo vermem gerekiyor :)) 3 veriyorum 4 alıyorum, sonra o 4’ü geri veriyorum toplam 7 kilo vermiş oluyorum 😂😂
Şu anda azaltarak gitmekten ziyade birkaç kilo verip motive olmaya ihtiyacım var. Yoksa hayat hep böyle aç gezerek geçmez, uygulanabilir bir beslenme şekli oturtmak lazım.

Gunaydin kizlar bol saglikli gunler dilerim menümü yazayım sabah kahvaltısı 1 yumurta yeşillik gravyer peyniri sabah limonlu suyla başladım güne yazayım istedim ara ara girer yazarım bugün temizlik günüm çok stresliyim neyi nerden başlıycam diye plan kurdum aksama çıkarım herhalde temizlikten önce çamaşırlar yıkanacak kaç gündür yağmurluydu yıkayamadım sonra dip bucak temizlik yapmam gerek annen aşırı titizlik hastası nekadar temizlesemde beğenmiyor temizliği 😁😁😁 gelince dip bucak bakar eskiden kaynanam yapardı aydını oda titizlik hastası 😁😁😁😁
Amanın işin çok zor 🤣 hem anne hem kv temizlik hastası. Gerçi onların işi daha zor bence. Bir şeyin bağımlısı olmak çok yorucu, temizlik konusunda rahatım ama yine de empati yapabiliyorum :)

Amanın işin çok zor 🤣 hem anne hem kv temizlik hastası. Gerçi onların işi daha zor bence. Bir şeyin bağımlısı olmak çok yorucu, temizlik konusunda rahatım ama yine de empati yapabiliyorum :)
Bende nasıl kaynanam geldiğinde tatile bize 2 ay kalır 2 ay yeminlen evde bezle dolaşıyorum kaynanam heryeri didik didik inceler 🙄🙄🙄🙄annemde aynı annem gelince de eve gelir gelmez hemen temizliğe baslar benim evde .yeminlen anneler huyları aynı. Tek fark benim kaynanam benim evde fazla iş yapmaz ben çok karışıyorum herşeyin yerini değiştiriyor diye pek sesini çıkaramıyor oyuzden oğlu karışma sen karımın işine diyor🤗🤗🤗🤗🤗 çok zor ya temizlikçi tutalım diye tutturdu benim eve yok ben temizlikçinin bütün gün yaptığı işi yarim saate yaparim😁😁😁üstelik bedava bugün baya stresliyim benim ev 130 metre kare aksama zor bitiririm

İkiside fena benim annemin allahtan yardımcısı var varda beğenmez kadının temizliğini söylenir durur şurayı eksik bırakmış burayı eksik bırakmış kaynanam kendi evini aksama kadar yuzkere temizler çok zor bacım yaa🙄🙄🙄yüz kere söyledim kendilerine ikisininde relax olun hasta olcaksınız diye annem azcik dinliyoda kaynanam bildiğini yapiyor🙄🙄🙄🙄

Şimdi bide babam başladı temizlik begenmemeye pandemide. tövbe tövbe isim baya zorrr

Canim inan buraya yazmasam bende, bugün yiyeyim de yarın başlarım diyete diye diye ipin ucu kaçar. Ondan buradan uzaklaşmiyorum, buraya yazmasam gözler üzerimden çekilecek, bende yedikçe yiyecem gibi.
Kesinlikle katılıyorum 2 aydır menü paylaşmıyorum sanki tüm dünyanın yiyecekleri benim gibi davranıyorum sözde diyetisyene gidiyorum ama onuda engel gibi görmüyorum bugün daha yiyeyim neden bilecek modundayım sürekli offf :işsiz:
Yer canimcim yer ozellikle ayakta ve kimse gormeden yiyorsa agzina surekli atiyorsa yer kendinden gizli😊

Ciddi misiniz :oops:Bende kendimden kaçarak tezgahta hızlı hızlı gömen sofraya oturunca ölçülü tabağına alan bir akıllı ben sanıyorum:KK53:
Sabah olsa da kahvaltı yapsak 🤭
Kalk kız sabah oldu yap kahvaltını aç kalma :halay:

Kesinlikle katılıyorum 2 aydır menü paylaşmıyorum sanki tüm dünyanın yiyecekleri benim gibi davranıyorum sözde diyetisyene gidiyorum ama onuda engel gibi görmüyorum bugün daha yiyeyim neden bilecek modundayım sürekli offf :işsiz:

Ciddi misiniz :oops:Bende kendimden kaçarak tezgahta hızlı hızlı gömen sofraya oturunca ölçülü tabağına alan bir akıllı ben sanıyorum:KK53:

Kalk kız sabah oldu yap kahvaltını aç kalma :halay:
Günaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum ben 😊
Aralıklı oruç yontemi ya yeni diyet şeklim. 16 saat açlık yaşıyorum.

İlk defa bir diyet şeklini bu kadar uzun sürdürüyorum. Tam 4 aydır bu yintemle besleniyorum. Ve benim yaşam tarzima da uygunmuş. Bundan sonra böyle beslenirim inşallah.

Bu arada akşamları açlık hissediyorum ama sabahları aç uyanmiyirum kesinlikle. Gece rüyamda yiyorum sanırım 🤭

Günaydın canim, uyandım. Ama kahvaltıyı 10 da yapıyorum ben 😊
Aralıklı oruç yontemi ya yeni diyet şeklim. 16 saat açlık yaşıyorum.

İlk defa bir diyet şeklini bu kadar uzun sürdürüyorum. Tam 4 aydır bu yintemle besleniyorum. Ve benim yaşam tarzima da uygunmuş. Bundan sonra böyle beslenirim inşallah.

Bu arada akşamları açlık hissediyorum ama sabahları aç uyanmiyirum kesinlikle. Gece rüyamda yiyorum sanırım 🤭
En son bıraktığımda öyle besleniyordun hala aynıymış sana uygunmuş ki iyi kilo verdin maşallah
Hani bebekler dudağını emince melekler besliyor derler ya demekki senide melekler besliyor😘

Kızlar 4 ayda tam 6 kilo vermiş oldum bugün :KK68:
Aylık kilo verme ortalamam 1.25 kg

Listede + olduğum hafta ailem gelmişti yılbaşında, tekrar o 5 günde aldığım kiloyu vermek 3 haftami aldi.
Diğer sabit kaldığım 3 hafta da kaynanam bendeydi.
Birilerinin gelip gitmesi beni çok etkiliyor yani.
Yine de kaaldigin yerden devam edince eksiler bir şekilde görünüyor.

Eklentiler

• IMG_20210325_094007.webp
    IMG_20210325_094007.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 18
Anladım canım. Yine de 8 gün yol izni yok bizde. Senede 2 günden 2 yılda en fazla 4 gün kullanıyoruz biz. Yurtdışı olursa 4 gün veriliyor.
10 yılı aştığında memuriyette izin hakkın 30 güne çıkıyor değil mi.
benim de 2 buçuk yılım var .

Kızlar 4 ayda tam 6 kilo vermiş oldum bugün :KK68:
Aylık kilo verme ortalamam 1.25 kg

Listede + olduğum hafta ailem gelmişti yılbaşında, tekrar o 5 günde aldığım kiloyu vermek 3 haftami aldi.
Diğer sabit kaldığım 3 hafta da kaynanam bendeydi.
Birilerinin gelip gitmesi beni çok etkiliyor yani.
Yine de kaaldigin yerden devam edince eksiler bir şekilde görünüyor.
canım ne iyi yapmışsın . yazmışsın .
memlekete gidince almamaya bak canım benim.
dikkatli ye . kalorili mamaları az porsiyon tüket.

kv yeni gittiydi senin . yine kv ye gidecek misin .

En son bıraktığımda öyle besleniyordun hala aynıymış sana uygunmuş ki iyi kilo verdin maşallah
Hani bebekler dudağını emince melekler besliyor derler ya demekki senide melekler besliyor😘
nadallllllll
hoş geldin kaçak seniiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK53: :KK53: :KK53:
Şimdi bide babam başladı temizlik begenmemeye pandemide. tövbe tövbe isim baya zorrr
Allah kolaylık versin canımmm.
hangi ilçedesin . deniz var mı bulunduğun yerde.

Back
X