• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamlar kızlar

Evimize donduk çok şükür.
Yarın tartilicam bakalım, bu 5 günlük tatilin faturası bana nasıl kesilecek.
Hoş geldin canım,
Bence yarın tartılma. Yarın hafif beslen çarşamba tartıl. Kilo almamışsındır ama normal yeme düzenini aşınca +1 çıkıyoruz hemen. O yüzden yarın hemen tartılma derim ben ama sen bilirsin yine de😊

Kızlar eliptik bisiklete binen var mı? Sizce nasıl bacakları inceltir mi?

Evde fırsat buldukça yapayim diyorum.
Çok yormadan yaparsan faydası oluyor bacakların inceliyor ama 2 saat filan yapma 15 dak toplam 1 saat yetiyor dinlenerek .gün içine yay bisiklet saatlerini

Hoş geldin canım,
Bence yarın tartılma. Yarın hafif beslen çarşamba tartıl. Kilo almamışsındır ama normal yeme düzenini aşınca +1 çıkıyoruz hemen. O yüzden yarın hemen tartılma derim ben ama sen bilirsin yine de😊
Ya çok merak ediyorum, ondan tartılıp o gazla detoks gibi birşeye basliyacam.

Cumaya kadar ekmek yemeyecegim bakalım.

Orda da normal herkesin yediğinden yedim. Sapitmadan 🤭 ama herkesin normal beslenmesi ile benim beslenmem bana + yapıyor işte.

Ya çok merak ediyorum, ondan tartılıp o gazla detoks gibi birşeye basliyacam.

Cumaya kadar ekmek yemeyecegim bakalım.

Orda da normal herkesin yediğinden yedim. Sapitmadan 🤭 ama herkesin normal beslenmesi ile benim beslenmem bana + yapıyor işte.
Evet seni anlıyorum ben de her gün tartılıyorum 🤣🤣

Ya ben geçen haftalarda yaptım, bende 100 Gr gitmişti 😄 2 gün yaptım.
Şu regl bir bitsin bütün ayran diyetlerini yapicam 3gun mercimekli cacık diyetiniyaptim sadece akşam yemeğinde yeniyor bu ogunolarak 3 gunyaptimgram veremedim üstelik gaz olarak geri döndü ben çay kahve çok tukettimnormalde yasaktı yasağı kimdinler😁😁😁

Şu regl bir bitsin bütün ayran diyetlerini yapicam 3gun mercimekli cacık diyetiniyaptim sadece akşam yemeğinde yeniyor bu ogunolarak 3 gunyaptimgram veremedim üstelik gaz olarak geri döndü ben çay kahve çok tukettimnormalde yasaktı yasağı kimdinler😁😁😁
Ya bende tam yapamam detokslari.mutlaka kahve felan içerim, ara öğün yaparım. 2 günde 3 kilo gitmesin de 2.5 gitsin derim, sonra Gr veririm 😄

Back
X