• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim de fotom.
Güncel foto zaten
Şu an 54 kiloyum
Canim sen zaten baş harikaaasin masallahhhhhh😍😍
Dün +1.7 çıkmıştım, bugün +1.9 çıktım :KK43:
2 kupa yeşil çay içtim, 3 lt su içtim, ödem azalacağına artmış :KK14:
allah allah neden acaba safrancim bi kez daha olmustu sanki fazla cikma
Kızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
Gecmis olsun cnim

Benim de boy 168 kendi bedenim 38

Eklentiler

• 20210331_153611.webp
    20210331_153611.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 37
Safransaricim canim sabah kalkınca maydonoz limon salatalık ve yarim yeşil elmayı robottan gecir iç canim ac karnına sonra yemeklerden sonrada iç ödemin gider birgün de

Rabbim nazarlardan korusun gayet fit ve güzelsin maşşallah 😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Kızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.
geçmiş olsun canım eşine.

Çok geçmiş olsun
Benim de boy 168 kendi bedenim 38
😍😍😍 harikasın

Çok geçmiş olsun.

Back
X