• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tamam canim geniş mekanda karşıdan görüntü de cekinince atarım. Bu 2 gün önce eşimin doğum gününde cekinmistik. Arkadan yandan her yönden büyük 😄

@zeze_35 nin dediği gibi bölgesel spor yapmaliyim. Ama bende spor olarak sadece yürüme yapıyorum. Diğerleri çok sıkıcı geliyor hep erteluyirum.
Okadar da büyük değil sana öyle geliyor etin sıkı herhalde biraz 😅😍 yan bacak falan çalış uzanınca sabah akşam tekrar etsen bile yeter öze birşey yapmanada gerek kalmaz iç bacakta yap oda etkili leslei bin hareketli olanınıda yapabilirsin baya hareketliydi hoplaya zıplaya yaptm eğlendim de 😅sırf stres atmak için yaptm dün baya kötü birgündü az kalsın evinde su basıyordu lavabonun borusu patlamış dün kendim yaptm kaynanamdaym istedim boru asansöre koydu temas etmedik kıvır olma ihtimali var kendisinin doğumgününe gittiler nerdeyse herkes kaptı orda birkaç kişi kharic kaynanamda maskeli geziyor ama burnu açık 😅😅😅😂

Ahh canim benim haklisin insalah kanun gelir heryerde her odada damacana su doldurdum heran kesilir korkusuyla yaşıyoruz biz bi sitede millet kapılarının önlerine kadar sularla doldurmuş hafta sonu giderse yandık yasaklardan dolayı belediye çalışmıyor haftasonu taaaa pztesiyi beklemek zorunda kalıyoruz çok yaşadım 3 hafta önce cuma akşamından gitti payesi akşam geldi marketlerde yoğunluk vardı millet suları yağma ettti burda istanbulda oluyormu hala yaa demekki tek biz ysamamasiz
Yagmurlar grlmeden once oldu canim brikac kez sonra olmadi ama su kanununun gelecegini biliyorum sanirim bir formul bulurlar
Bahar temizliği yapmam gerek, böyle büyük temizliklerde temizlik şirketinden 2 bayan getiriyordum, ama 1 senedir Corona yüzünden getirtemedim.

Ben yaparım sorun değil ama onlar kadar temiz yapamıyorum.
Onlar bir koltuk siliyorlar, sildikleri şu baya kirleniyor, ben silince su tertemiz kalıyor 😄

Bir de biz Türkiye'nin en büyük termik santralinin bulunduğu ilcedeyiz, duvarlar çok kirleniyor is oluyor, duvar silme durumu da var yani 🤦

Kendime her gün bir oda hedefi koyup, Ramazan'a kadar bitirsem ne güzel olur.
Bence de kendin yapabilirsin canim cunku en azindan bu karantinalarda yapacak is olur😊
Herkese iyi haftasonları diliyorum,
Dünden beri gelemedim kaç sayfa yazmışsınız maşallah:)
Dün akşam misafirlikteydim abartmadım ama diyetin dışına çıktım maalesef.
Ona rağmen bu sabah 59.8’i gördüm 😍😍

Bu sabah kahvaltım
2 yumurta (kıymalı)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase kadar mantar kavurması yemişimdir ayakta @nnnadal aklıma da sen geldin 😂 akşam için pişirmiştim ayakta götürdüm valla 🙈
Oooo masallah kizimiza masallah barajı gecmis helal sana hayalcim😊 misadirlige gittik diyet disi olmus demissin ya bence oyle seylere takilma onemli olan buydu iste senin misafirlikte bile kontrolu saglayabiomendi zararli veya farkli birdey bile yesen az yiyebilmendi ve bunu yaptigimizda zaten gidiyor kilolar nitekim oyle de olmjs😊
Kızlar bu benim biçimsiz vücudum işte. Üst bacak ve basen kismi sorunlu. Boyda kısa olunca, 57 de bile böyle gorunuyorum
Canim ust bolgen harika tek kelimeyle kalca resmi esinin cektigi resimde cok daha iyo gorunuyor ancak sen sanirim artik bolgesel yapmalisin safrancim o bolgeye yogunlassan iyi olur diye dusunuyorum beslenme zaten oturdu masallah

Yagmurlar grlmeden once oldu canim brikac kez sonra olmadi ama su kanununun gelecegini biliyorum sanirim bir formul bulurlar

Bence de kendin yapabilirsin canim cunku en azindan bu karantinalarda yapacak is olur😊

Oooo masallah kizimiza masallah barajı gecmis helal sana hayalcim😊 misadirlige gittik diyet disi olmus demissin ya bence oyle seylere takilma onemli olan buydu iste senin misafirlikte bile kontrolu saglayabiomendi zararli veya farkli birdey bile yesen az yiyebilmendi ve bunu yaptigimizda zaten gidiyor kilolar nitekim oyle de olmjs😊

Canim ust bolgen harika tek kelimeyle kalca resmi esinin cektigi resimde cok daha iyo gorunuyor ancak sen sanirim artik bolgesel yapmalisin safrancim o bolgeye yogunlassan iyi olur diye dusunuyorum beslenme zaten oturdu masallah
Sağol canım yaa, ne kadar güzel yazıyorsun. Sadece bana değil gruptaki herkese yaklaşımın çok pozitif maşallah :KK36:

Sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase mantar kavurması

akşam
Haşlanmış göğüs etiyle yoğurtlu bir salata yaptım safrancığım gibi :) içinde sebze de vardı
Bir de kuru dolma yapmıştım pişmiş mi diye tadına baktım sadece

Kendimle gurur duyuyorum öğle yemeğinde tost yedim salatayla bide ayran içtim 2 koca bardak karnım davul gibi oldu✌✌✌✌✌✌✌😁😁😁😁aksama allah kerim hafif biseyler yiyip dengelerim günü kurtarırım en azindan
Kız tartın ne marka demedin sormuştum ama görmedin sanırım

Öğlen yemeği
5 adet çilek
3 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı çhia

Akşam yemeği
Kabaklı patatesli havuçlu hafif zeytinyağı ile fırında kızartın üzerine 3 kaşık yoğurt ve iki küçük çiçek ekmek ekmeği daha önce yemiştim ama buraya ekleyeyim dedim

Sabah sirkeli su
Kahvaltı
2 kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase mantar kavurması

akşam
Haşlanmış göğüs etiyle yoğurtlu bir salata yaptım safrancığım gibi :) içinde sebze de vardı
Bir de kuru dolma yapmıştım pişmiş mi diye tadına baktım sadece
Afiyet olsun canim

Nereden aldın bende bakmıştım daha önce de tutarlı mı ölçümü
Internetten aldık canim tutarlı hicbir sıkıntı olmadı telefonla uyumlu 1 gram yağını suyunu ölçüyor vucudun😁😁 buyuzden gıcık oluyorum bu yargıya azcik şu içsem telefonumda şu miktarini söylüyor akıllı saate göre ayarladık biz bunu

Internetten aldık canim tutarlı hicbir sıkıntı olmadı telefonla uyumlu 1 gram yağını suyunu ölçüyor vucudun😁😁 buyuzden gıcık oluyorum bu yargıya azcik şu içsem telefonumda şu miktarini söylüyor akıllı saate göre ayarladık biz bunu
İlave su ictiginde de miktarı belirtiyor mu 😅

Kahvaltı
2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
1 dilim ekmek

Ara
1 hurma
1 elma

Akşam
1 kase tarhana çorba
2 tane haşlanmış içli köfte
Canım senin için baktım da alt bölge aslında bölgesel kiloları genellikle sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ile birde hergün spor bir gün yapıp diğer gün yapmazsan kasa çeviriyor seninde sanırım daha çok alt b9lgende kas oranın fazla sıkısın çünkü

Back
X