• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayalcim bu "öylesine yemekle " ile ilgili birsey anlatmak istiyorum. Psikolog seanlasrin sonlarina dogru bana bir detoks onermisti karnim ne zaman ve saat kacta acikirsa sadece çiğ sebze, meyve ve kuruyemis yiyecektim, 5. Gun geleiginde acliktan olcem sandim ama enerjim bir o kadar yerinde hatta superim ama açim diorum kadina cok acimmm😊 o da bana dedi ki madem acsin o zaman sana sinirsiz sebze meyve yemis verdim neden yemiuorsun? O zaman anladim ki ruhum ac ben degil, simdi 2 gun yine yaptim bu beslenme seklini hakketen ne kadar cok seyi sadece canimiz istedigi icin yiyormusuz o zaman anlamistim, haaa anladim ama bu durum bitti mi, hayir sadece azaldi, simdilerde daha iyi ama😊
Bitti gitti diyebilmek için zaman gerekiyor, önemli olan farkındalık zaten. Darısı başıma :)
Ramazan'da yediğimiz kuru hurma. Artık marketlerede gelmiş. Hayal ben aldık, yiyoruz 😄
Evet almayanı dövüyorlardı 🤣🤣

Bugün sabah kahvaltısı: yeşillik salatası yumurta peynir Ara öğün: nescafe sütlü Öğlen yemeği: sebze, yogurt ara öğün: karabugdayli pirinç patlağı 2 adet 2 elma .bitane kesmedi beni 😀 1 adet yaprakgaleta aksam yemeği: sebzeli yogurt bütün gün yesil cay türk kahvesi içtim 3 adet

Istediğim.supurge 4 bin tl
Daha uygun süpürgeler de var
Onlardan almak mantıklı mi neden bu kadar fiyat farkı var .

20210405_071138.webp

Back
X