• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum 😒🙄
Canim sen bizi yarış gibi düşünme.
İnan biz kaç senedir burada 2 ileri bir geri. Aramızda koruya geçen adilemir adilemir ve A aaadddaaa var sadece. Çok şükür sende dahil kilon çok değil. Ama fit olmak istiyoruz.

Sen önce sağlığına odaklan. Değerlerin düzelince inan çok çabuk gidecek kilolar.

Akşam en son 12 buçukta 2 kuru kayısı ve 1 bardak süt içmiştim gece uyuyakaldım sahura kalkamadım

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 çatal spagetti
4 tane yaprak sarması
3-4 çatal salata

Ara
1 sade nescafe
1 tane havuç topu

Şimdilik bu kadar birazdan yeşil çay ve 10 tane fındık planlıyorum bide bu gece kocamın gönlü olursa sahura kadar mutfağı badana boya yapmayı planlamıştık ama henüz bir hareketlilik görünmüyor ben şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum uyuyunca gidip bir ön hazırlık yaparım halıyı kaldırıp tezgah üstlerini boşaltırım tülü perdeyi çıkartırım canı isterse gece olmazsa yarın gündüz yaparız gibi görünüyor işleri ağırdan alıyoruz ramazandan ötürü
Kolay gelsin canım.

Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum 😒🙄
Canım maksat gırgır olsun diye yarış yapıyoruz bize bakma. Seni strese sokuyorsa çıkabilirsin de. Esasında herkesin yarışı kendisiyle:)

Buzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.

Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Şeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldi

Şeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldi
Onun kasesine 1 küp şeker atıp karıştırayim o zaman sahurda 🤭

Aslında piştikten sonra 1 kavanoz kendim için ayirayim, onunkine şeker katip biraz daha pişireyim demiştim. Ama evde toz şeker kalmamış. Küp şeker atacaktım biraz tadına baktım ki orta sekerli. Meyvelerij şekeri suya geçmiş baya. Ondan gerekli görmedim ama adam zaten pek sevmiyor, dediğin gibi ona şeker atayım biraz.

Sahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz

Safransari Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa 🤣
Canim eşim ben yumurta yemem dedi, kendime yaptım sadece, sonra güzel koktu deyip, yumurtamin yarısını yedi.

Bu taktik değildi yani. Taktiklere daha başlamadım :KK53:

Akşam en son 12 buçukta 2 kuru kayısı ve 1 bardak süt içmiştim gece uyuyakaldım sahura kalkamadım

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 çatal spagetti
4 tane yaprak sarması
3-4 çatal salata

Ara
1 sade nescafe
1 tane havuç topu

Şimdilik bu kadar birazdan yeşil çay ve 10 tane fındık planlıyorum bide bu gece kocamın gönlü olursa sahura kadar mutfağı badana boya yapmayı planlamıştık ama henüz bir hareketlilik görünmüyor ben şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum uyuyunca gidip bir ön hazırlık yaparım halıyı kaldırıp tezgah üstlerini boşaltırım tülü perdeyi çıkartırım canı isterse gece olmazsa yarın gündüz yaparız gibi görünüyor işleri ağırdan alıyoruz ramazandan ötürü
Kolay gelsin canim, iftardan sonra mayışma geliyor insana o nedenle agırdan almis olabilir
Buzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.

Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Visneyi cok severim ama visneli browni olarak🥰
Canim sen bizi yarış gibi düşünme.
İnan biz kaç senedir burada 2 ileri bir geri. Aramızda koruya geçen adilemir adilemir ve A aaadddaaa var sadece. Çok şükür sende dahil kilon çok değil. Ama fit olmak istiyoruz.

Sen önce sağlığına odaklan. Değerlerin düzelince inan çok çabuk gidecek kilolar.
Benim de kac yil surdu o korumaya gecme asamasi😅
Sahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz

Safransari Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa 🤣
Hayalcim beni cok gulduruyorsun😅

regl olucam ya bu sefer yemeğe başladım şişliğimde var hayırlıısıı gittikçe yükseliyor gibiyim

canım 1 kere gidebildim halim olmuyor eve geçiyorum direk önümüzdeki haftalar giderim hep ama :)))
Senin için de kolaylık olur canim ev yakınsa.
İşten çıkıp yemek yapma kaygın olmaz hem.

Sahur
Yarım yumurtalı omlet
1 kase hoşaf

İftar
1 kase sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol yeşillik
2 ısırık ekmek

Şimdi
IMG_20210417_193657.jpg

Eşim seviyorum diye acıbadem kurabiyesi almış 🙄 3 te 1 ini yedim.

Akşam
1 kase tavuk suyuna terbiyeli tel şehriye çorbası
Saç kavurma ( ortadan yedim ama cok yemedim)
El kadar pide

Cayın yanında yarim porsiyon profiterol ( nasıl olduysa kendimi tuttum)

Safran senden göre göre canım tatli çekti sebebim oldunn 😂😂😂

Back
X