• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 yumurtalı salata
1 elma

Akşam
1 kase ezogelin çorba
1 kase kadar tavuklu nohutlu pilav
Salata
Turşu
IMG_20210427_192426.webp

Şimdi de
Karamelli latte (markette görünce aklıma sen geldin hayal_hatun hayal_hatun ilk defa denedim hazır olarak. Çok güzelmiş )
1 hurma

Sahur
Tereyağlı 2 yumurta
1 kk peynir
2 tam ceviz
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Domates-salatalık

İftar
1 büyük tabak ıspanak yemeği
Üzerine sarımsaklı yoğurt
1 bardak ev yapımı meyve suyu

Akşam için leblebi topu yaptım onlardan yiyeceğim 😋

Sahur yaomadn kızlar
İftarı yazayım
Birtane küçük karnıyarık
Bir kaşık pilav
Bir porsiyon salâta
Her zamanki aç karnına çay ve su

Kızlar bugün ölçü ve tartı günumdu
3.700 vermişim 🤗🤗😂
Toplamda 5 cm incelmişim tüm vücutta
63.800 ile başladm çaya
Şuan 60.100
Bu defa olacak bence 🤗🤗🤗

Sahur yaomadn kızlar
İftarı yazayım
Birtane küçük karnıyarık
Bir kaşık pilav
Bir porsiyon salâta
Her zamanki aç karnına çay ve su

Kızlar bugün ölçü ve tartı günumdu
3.700 vermişim 🤗🤗😂
Toplamda 5 cm incelmişim tüm vücutta
63.800 ile başladm çaya
Şuan 60.100
Bu defa olacak bence 🤗🤗🤗
Gel sen de yarış bizimle 🤣

Pandeminin etkisi var aslında ama en büyük etki bize personel atanması oldu. O gelince otomatik rahatladım, iş yüküm azaldı.
Senin iznin varmi canim tam kapanmada tam kapanma demeyelimde buna yari kapanma diyelim cogu insan calisiyor benim esimde kapanmadan muaf oda calisiyor maalesef burda kapanmayi duyan yazligina kacti yollar yabanci pilaka arbalarla dolu yol ustunde bizim site abooooo gorseniz trafigi varya karsiya gecilmiyor 10 yildir evliyim hayatimda ilk defa bu bayrami evde tek basimiza gecircez😫😫😫😫😫😫

Tam kapanma da hayat durur hicbir sektor calismaz her yer kapali olur marketler 10 ve 5 arasi acik olmaz sokaktan araba gecmez tam kapanma budur tipki kibris gibi marketler 10 ve 5 arasi acik herzaman ki gibi degisen bisey yok bircok sektor calisiyor saglik güvenlik insaat tedarik elektrik daha sayamayacagim bir cok sektör ozel sektor bile sadece kamu personeli asker polis haric evden calisicak buna yari kapanma denir bence😁😁😁

Senin iznin varmi canim tam kapanmada tam kapanma demeyelimde buna yari kapanma diyelim cogu insan calisiyor benim esimde kapanmadan muaf oda calisiyor maalesef burda kapanmayi duyan yazligina kacti yollar yabanci pilaka arbalarla dolu yol ustunde bizim site abooooo gorseniz trafigi varya karsiya gecilmiyor 10 yildir evliyim hayatimda ilk defa bu bayrami evde tek basimiza gecircez😫😫😫😫😫😫
Tam kapanma değil bizimki canım, kamu kurumlarına kilit vurulmuyor yani:) sadece personel asgariye iniyor, bir nevi nöbetçi gibi kalıyor az sayıda kişi. Ben bu hafta 1 gün çalıştım mesela, 4 gün evdeyim. Büyük ihtimal haftaya da öyle olur.
Bu arada ben de 10 yıllık evliyim:) biz geçen Ramazan bayramında da evde yalnızdık bu ikinci olacak:)

Back
X