• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yani böyle

Eklentiler

• a1a2437a-1fab-43d4-a5ba-28ff5c7ff9bd.webp
    a1a2437a-1fab-43d4-a5ba-28ff5c7ff9bd.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 46
Canim ne güzel sosyallikler var okulda. Bizim okulda hiç yok böyle şeyler.
Evet canım güzel etkinlik oluyor, bu hafta dolu dolu geçti perşembe doğum günü vardı bugünde muhtarlık gezisi vardı muhtar görevini anlattı. İl ilçe ne demek onları anlattı. Birlikte piknik yaptık benim psikolojimede çok iyi geldi bu geziler yeni arkadaşlar edindim
Okuma bayramı yapmamıştık çarşamba da onu düşünüyorlar hayırlısı olsun

kaybettim burayı kuzum yaa.
dgs ye yoğunlaştım.
bildirim gelmeyince de biraz uzak kaldım . ama aklımdasın.
bir bildirim gelse diye bekledim . en son etiketlendim . sağ ol canım.

vaktim kalmıyor diyebilirim. çocuklar ev. ödevler . hastalıklar vs ler
bir de dgs ekledim buna
sayısal taraftan dgs ye gireceğim. kalan vakitte ki kalırsa türkçe çözmeyi planlıyorum.
inşallah . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
biyosistem mühendisliği ne geçiş yapabiliyorum.geçebileceğim bir kaç proğram daha var ama bulunduğum ilde o proğramlar açık değil malesef
Hoşgeldin canım
Baya yoğunsun Allah kolaylık versin inşallah rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir kariyer yapıyorsun demek çalışmak çok güzel
Hastalık hepimizde var boğaz ağrısı, yaz başladı alerji olduk vs.

durumum bu şekil. gömlek kapatıyor simiti . sıkıntı yok.

Valla süpersin Maşallah 😍🌺🌸

Dün yediklerim
Kahvaltim
1 yumurtalı omlet
Pastırma, 4 zeytin, 1 kk peynir

Ara
1 incir

Akşam
Yarım ekmek içini çıkardım
Yarım uskumru 🐟 yeşillik 🥗
2 dilim 🍉

Selam bugün de 86.9 yanii +300 çıktım:confused::confused: şiştim anlıyacağınız iyice..Diyetisyen regl den dedi tabiiki..Haftaya gidecek eminim..Yürüyüş de yapacağım nasılsa....:KK8::KK8:

Evet canım güzel etkinlik oluyor, bu hafta dolu dolu geçti perşembe doğum günü vardı bugünde muhtarlık gezisi vardı muhtar görevini anlattı. İl ilçe ne demek onları anlattı. Birlikte piknik yaptık benim psikolojimede çok iyi geldi bu geziler yeni arkadaşlar edindim
Okuma bayramı yapmamıştık çarşamba da onu düşünüyorlar hayırlısı olsun

Hoşgeldin canım
Baya yoğunsun Allah kolaylık versin inşallah rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir kariyer yapıyorsun demek çalışmak çok güzel
Hastalık hepimizde var boğaz ağrısı, yaz başladı alerji olduk vs.

Valla süpersin Maşallah 😍🌺🌸
Canım benim. Emekler karşılıksız kalmaz inşallah. Kimsenin kalmasın

Günaydınlar...İyi ve verimli bir hafta olsun inşallah...
Sabah yürüyüşümü yaptım 3 km:KK49:
Kahvaltım
01d7cc71-a45b-4a99-bfb9-1ce4b138b8bd.webp

Gunaydin kizlar bende baslayacagim diyete psikolojik olarak hazirim aslinda ama bi baslayamadim. Kotu besleniyorum saglikli olmak adina ve de biraz kilolar gitsin istedigim icin basliyorum

Back
X