kardesımle konusuyorum bunaldım artık dıyor kendındede ara hatayı dıyorum anlatıyor sıgara kullanmaz kahveye gıtmez ısten cıktımı gelır evıne ya evde otururlar ya esının akrabalarına gıderler hafta sonları gezerler yanı kardesımden beklenmıycek seyler bunlar bekarken tanıyanlar sasırırlar nasıl ılıgılı esını gezdıren bırı oldu dıye.
bızım gelınımızde gıder sordum ona fedakarlık yapan benım hep dıyor pekı ne gıbı fedakarlıklar bunlar dedım verdıgı ornek suydu,kardesıme gıderım kocamıda yanımda gotururum o evde ac kalmasın dıye.
bende dedım bu sana gore fedakarlık ama bana gore olması gereken sey hem kocan evde kalsa bıle nnesı alt katta ac kalmaz hadı onuda gectım ıkı gun annende kafa dagıtıyorsun ozaman neden dusunmuyorsun kocam ne yedı dıye cevap yok tabı buna.
Bayanlar bu zamana kadar hep gelınlerı koruduk haksızlıklarında uyarmaya calıstık.Elımızden geldıgınce yonlendırmeye calıstık belkı ıse yaradı belkı ters teptı soyledıklerımız ama hepımız tecrubelerımızden edındıgımız bılgılerle yardımcı olmaya calıstık.
Benım sorum hep gelınlermı haklı ?
Kayınvalıdesı yada gorumcesı ıyı olanlar yokmu ? cok merak edıyorum.
bu arada gorumceyım
(konum yanlıs yerseyse kusuruma bakmayın lutfen)
bende hem görümce hemde gelinim.
her ailede ufak tefek sıkıntılar oluyordur mutlaka.bizdede olmuyo desem
yalan olur ama kayınvalidemle birlikteyken genelde aklıma annem gelir,
annemin üzüldüğü,içerlediği şeyler...
kayınvalideminde üzüleceğini düşünerek biraz sözlerimi sakınarak konuşurum.
kötü olmaya, eşimizide arada bırakmaya gerek yok bence.
konuya gelince hep gelinler haklı değil tabi. benimde en çok rahatsız olduğum konu,
bazı gelinlerin, eşlerini kendi ailesinden uzaklaştırarak kendi ailesine çekmek istemesi.
hep erkek annelerinin haksızmış gibi gösterilmesi.birde şu deniyor; benim annemde kayınvalide ama gelinine
karşı çok iyi durumu.aslına bakarsanız bende aynı şeyi düşüyorum:)ama gelinimiz aynı şeyi düşünüyor mu bilemem.
peki ozaman kötü kayınvalideler kim?
Bayanlar bu zamana kadar hep gelınlerı koruduk haksızlıklarında uyarmaya calıstık.Elımızden geldıgınce yonlendırmeye calıstık belkı ıse yaradı belkı ters teptı soyledıklerımız ama hepımız tecrubelerımızden edındıgımız bılgılerle yardımcı olmaya calıstık.
Benım sorum hep gelınlermı haklı ?
Kayınvalıdesı yada gorumcesı ıyı olanlar yokmu ? cok merak edıyorum.
bu arada gorumceyım
(konum yanlıs yerseyse kusuruma bakmayın lutfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?