Gelinin annesine gitmesi, gidip günlerce kalması v.s. bunlar sizi ilgilendirmemeli...
Sonuçta abiniz artık kendi ailesini kurmuş...
Hiçbir normal kadın kocasını günlerce evde bırakıp gitmek istemez...
Ben eşim iş için şehir dışına gittiğinde yastığına sarılıp uyuyorum...
Gitmişse kendine göre sebepleri vardır...sorunları vardır, çözemiyorlardır mesela... uzaklaşmak iyi geliyordur.. olamaz mı?
Bunları, dahası herşeyi bilmenize gerek var
mı?
Belki abinizinde hataları vardır değil mi? yok demeyin mutlaka vardır, insansa bir tarafı eksik olmalı...
Abime "bizim yanımızda karına istediğin gibi hitab edebilirsin" demişsiniz...
Bu bile yanlış, sizi ilgilendiren konular değil...
3-5 yaşındaki insana talimat vermiyorsunuz? Abinize-evin reisine veriyorsunuz...
Kurulan yeni bir ailenin içinde olmak, yada içinde olmaya çalışmak, çok doğru değil...
İyisiyle kötüsüyle abiniz bir yuva kurdu, bunu bu şekilde kabul edip, sadece onların paylaşmak istedikleriyle yetinip, müdahale etmemeniz taraftarıyım...
Bu arada ben hem görümce hem gelinim...
Melek gibi bir görümcem, canım ablam diye seven gelinimiz var...
Evlerine gideriz, sonsuz saygı sevgiyle hürmetle karşılarlar... keza biz öyle...
Evlerimize döndükten sonra, herkes kendi dünyasına geri döner...
Bu böyle olmalıdır...
Sonuçta abiniz artık kendi ailesini kurmuş...
Hiçbir normal kadın kocasını günlerce evde bırakıp gitmek istemez...
Ben eşim iş için şehir dışına gittiğinde yastığına sarılıp uyuyorum...
Gitmişse kendine göre sebepleri vardır...sorunları vardır, çözemiyorlardır mesela... uzaklaşmak iyi geliyordur.. olamaz mı?
Bunları, dahası herşeyi bilmenize gerek var
mı?
Belki abinizinde hataları vardır değil mi? yok demeyin mutlaka vardır, insansa bir tarafı eksik olmalı...
Abime "bizim yanımızda karına istediğin gibi hitab edebilirsin" demişsiniz...
Bu bile yanlış, sizi ilgilendiren konular değil...
3-5 yaşındaki insana talimat vermiyorsunuz? Abinize-evin reisine veriyorsunuz...
Kurulan yeni bir ailenin içinde olmak, yada içinde olmaya çalışmak, çok doğru değil...
İyisiyle kötüsüyle abiniz bir yuva kurdu, bunu bu şekilde kabul edip, sadece onların paylaşmak istedikleriyle yetinip, müdahale etmemeniz taraftarıyım...
Bu arada ben hem görümce hem gelinim...
Melek gibi bir görümcem, canım ablam diye seven gelinimiz var...
Evlerine gideriz, sonsuz saygı sevgiyle hürmetle karşılarlar... keza biz öyle...
Evlerimize döndükten sonra, herkes kendi dünyasına geri döner...
Bu böyle olmalıdır...
Son düzenleme: