Tek ümidim kv zaten kendi evinde rahat diğer gelinlerede yatıya gitmiyor. Hoş diyerleri benim ki gibi değiller. Oyy oy bilmiyorum ki yaKv den akıllı mantıklı birine benziyor.
Sanmıyorum sizinle yaşamak isteyeceğini.
Yalnız kaldım ben korkuyorum muhabbetlerine gitmezse birşey olmaz.Girerse yandın gülüm o anasının eteklerine yapışık kocayla
Kendini hazırla.Yeni evliyken anamda anam diyecek,acıyacak,zırt pırt gidelim diyecekBide o var demi ya. Offf hevesim kursağımda kaldı bile offf of akıllanır mı benim bey ya.
Evliliğin boyunca kocanın tavrı değişmeyecek malesef. Eşimin annesinin yalnızlığına olan zaafı hiç geçmeyecek.heran onu mutlu ve membun etmeye çalışacak çünkü o yalnız bir kadın. Kayınvalideni sevmeye ve anlama çalış ki çünkü hayatı zor,davranışları sana batmasın yoksa işin zorNeyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.
Umarım beni şaşırtır. Konuşmam gerek bu konuyu buradan dönebilirim yani o kadar istemiyorum. Ya gidip gelinirde birlikte yaşamak olmaz benim özelim olacak bunları anlatmam gerekKendini hazırla.Yeni evliyken anamda anam diyecek,acıyacak,zırt pırt gidelim diyecek
O zaman sizi hiç rahatsız etmez yaTek ümidim kv zaten kendi evinde rahat diğer gelinlerede yatıya gitmiyor. Hoş diyerleri benim ki gibi değiller. Oyy oy bilmiyorum ki ya
Size anlatamam kadın melek gibi en azından şimdilik. Diger gelinlerle muhabbet etmiştik. Kadının ağzı var dili yok diyorlar. Ama benimki gibi yapışkan değil diğerleri. Benimki afedersinizde bu yaşında annesinin yattığı odada yatıyor uyuyamayıncaEvliliğin boyunca kocanın tavrı değişmeyecek malesef. Eşimin annesinin yalnızlığına olan zaafı hiç geçmeyecek.heran onu mutlu ve membun etmeye çalışacak çünkü o yalnız bir kadın. Kayınvalideni sevmeye ve anlama çalış ki çünkü hayatı zor,davranışları sana batmasın yoksa işin zor
Haklısınız ben hiç böyle düşünmedim ya. Kadın niye geldi ki gelmicem siz gidin diyebilirdi.Ooo siz bu adamdan da annesinden devdaha cok cekersiniz ,kayinvalide seni tartiyor nabza gore serbet veriyor ama oglunu kenara cekip boyle olmaz sen esiunle karar ver ben gelmem demiyor ,
Siz bu adamlka evlenmeyin ,
Ayiniz dolmadan kayinvalide gelecek belli ,
Adam esya almaya anasinui goturmuy,beraber yasamayi teklif etmis ,nikahi bekliyor ,
Biur bahaneyle kv gelir ve gitmezz
Size anlatamam kadın melek gibi en azından şimdilik. Diger gelinlerle muhabbet etmiştik. Kadının ağzı var dili yok diyorlar. Ama benimki gibi yapışkan değil diğerleri. Benimki afedersinizde bu yaşında annesinin yattığı odada yatıyor uyuyamayınca
İlk başta falan böyle degildi son alışveriş zamanında bi anne tutkusu başladı. Garip olanda bu kv ve kp 6 7 ay oluyor ayrılalı. Anne babası boşandıktan sonra anneci oldu daha önce evi bile ayrıydıannesiyle yasamaya bu kadar merakli bir adam evlenmesin arkadas. niye evleniyorsun herseyi annene sorup en son evlenecegin insanla paylasacaksan
İstemem ytan cebine koy ,kayinvalide kendine ev duzutyor ,cok aferdesin sende ona hizmetci ogluna odalik ,Haklısınız ben hiç böyle düşünmedim ya. Kadın niye geldi ki gelmicem siz gidin diyebilirdi.
Beş parmağın beşi bir değil, aynı durum bizde de söz konusu bende anneme çok düşkünümdür aynı eşiniz gibi davranıyorum anneme karşı, kocam da rahatsız bu durumdan ama kendimi de değiştirmiyorum annem mutlu olsun yeter diyorum. O yüxden işiniz zorSize anlatamam kadın melek gibi en azından şimdilik. Diger gelinlerle muhabbet etmiştik. Kadının ağzı var dili yok diyorlar. Ama benimki gibi yapışkan değil diğerleri. Benimki afedersinizde bu yaşında annesinin yattığı odada yatıyor uyuyamayınca
Aşk işte ya sorma
Nerden buldun bu çocuğu allasen
İlk başta falan böyle degildi son alışveriş zamanında bi anne tutkusu başladı. Garip olanda bu kv ve kp 6 7 ay oluyor ayrılalı. Anne babası boşandıktan sonra anneci oldu daha önce evi bile ayrıydı
Seviyorum ama sevmem köle olmama yeterli değil en iyisi yarın enli boylu konuşmakİstemem ytan cebine koy ,kayinvalide kendine ev duzutyor ,cok aferdesin sende ona hizmetci ogluna odalik ,
Sana saygisi yok ,deger vermiyor ,bir hastalik uydursun ailen ayil bayil,nikah ertelensin ,oyle boyle bitsinn
Aynen öyle yarın açıkca konuşucam eğer olmazsa nikahı erteleyelim sen bi düsün annene bi doy diyeceğim bu ne yao zaman adam akilli oturup tekrar konusmaniz gerekiyor. kirilirsa da 1 kez kirilir, her seferinde huzursuzluk cikmasindansa...
Ev uzak olunca sıkı fıkı olmayız diye düşünmüştüm hata etmişim sanırımAdam seninle değil annesiyle evlenecek sanki. Durum ciddi.
Evi uzaktan tutmak sana faydadan çok zarar getirecek bana kalırsa. Evi uzak bi gece kalsın, iki gece üç gece beş gece kalsın, hep kalsın kıvamında ilerleyecek mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?