hepinizde böyle miydi sorun bizde mi?

Nişanlık,gelinlik,kınalık,mobilyalar,beyaz eşyalar vs hiç bir şey de ne benim ailem ne de eşimin ailesi gelmedi alışverişe. Her şeyi biz eşimle begenip aldık. Dogru olan da bu bence. Ne işi varmış ki kayınvalidenin? Tabi nişanlınız ne de olsa annem de o evde yaşayacak diye düşünüyorsa orasını bilemem.

Tek ümidim kv zaten kendi evinde rahat diğer gelinlerede yatıya gitmiyor. Hoş diyerleri benim ki gibi değiller. Oyy oy bilmiyorum ki ya

Evliliğin boyunca kocanın tavrı değişmeyecek malesef. Eşimin annesinin yalnızlığına olan zaafı hiç geçmeyecek.heran onu mutlu ve membun etmeye çalışacak çünkü o yalnız bir kadın. Kayınvalideni sevmeye ve anlama çalış ki çünkü hayatı zor,davranışları sana batmasın yoksa işin zor

Kendini hazırla.Yeni evliyken anamda anam diyecek,acıyacak,zırt pırt gidelim diyecek
Umarım beni şaşırtır. Konuşmam gerek bu konuyu buradan dönebilirim yani o kadar istemiyorum. Ya gidip gelinirde birlikte yaşamak olmaz benim özelim olacak bunları anlatmam gerek

Ooo siz bu adamdan da annesinden devdaha cok cekersiniz ,kayinvalide seni tartiyor nabza gore serbet veriyor ama oglunu kenara cekip boyle olmaz sen esiunle karar ver ben gelmem demiyor ,
Siz bu adamlka evlenmeyin ,
Ayiniz dolmadan kayinvalide gelecek belli ,
Adam esya almaya anasinui goturmuy,beraber yasamayi teklif etmis ,nikahi bekliyor ,
Biur bahaneyle kv gelir ve gitmezz

Size anlatamam kadın melek gibi en azından şimdilik. Diger gelinlerle muhabbet etmiştik. Kadının ağzı var dili yok diyorlar. Ama benimki gibi yapışkan değil diğerleri. Benimki afedersinizde bu yaşında annesinin yattığı odada yatıyor uyuyamayınca

Haklısınız ben hiç böyle düşünmedim ya. Kadın niye geldi ki gelmicem siz gidin diyebilirdi.

annesiyle yasamaya bu kadar merakli bir adam evlenmesin arkadas. niye evleniyorsun herseyi annene sorup en son evlenecegin insanla paylasacaksan

Nerden buldun bu çocuğu allasen

annesiyle yasamaya bu kadar merakli bir adam evlenmesin arkadas. niye evleniyorsun herseyi annene sorup en son evlenecegin insanla paylasacaksan
İlk başta falan böyle degildi son alışveriş zamanında bi anne tutkusu başladı. Garip olanda bu kv ve kp 6 7 ay oluyor ayrılalı. Anne babası boşandıktan sonra anneci oldu daha önce evi bile ayrıydı

Haklısınız ben hiç böyle düşünmedim ya. Kadın niye geldi ki gelmicem siz gidin diyebilirdi.
İstemem ytan cebine koy ,kayinvalide kendine ev duzutyor ,cok aferdesin sende ona hizmetci ogluna odalik ,
Sana saygisi yok ,deger vermiyor ,bir hastalik uydursun ailen ayil bayil,nikah ertelensin ,oyle boyle bitsinn

Beş parmağın beşi bir değil, aynı durum bizde de söz konusu bende anneme çok düşkünümdür aynı eşiniz gibi davranıyorum anneme karşı, kocam da rahatsız bu durumdan ama kendimi de değiştirmiyorum annem mutlu olsun yeter diyorum. O yüxden işiniz zor

İlk başta falan böyle degildi son alışveriş zamanında bi anne tutkusu başladı. Garip olanda bu kv ve kp 6 7 ay oluyor ayrılalı. Anne babası boşandıktan sonra anneci oldu daha önce evi bile ayrıydı

o zaman adam akilli oturup tekrar konusmaniz gerekiyor. kirilirsa da 1 kez kirilir, her seferinde huzursuzluk cikmasindansa...

İstemem ytan cebine koy ,kayinvalide kendine ev duzutyor ,cok aferdesin sende ona hizmetci ogluna odalik ,
Sana saygisi yok ,deger vermiyor ,bir hastalik uydursun ailen ayil bayil,nikah ertelensin ,oyle boyle bitsinn
Seviyorum ama sevmem köle olmama yeterli değil en iyisi yarın enli boylu konuşmak

Adam seninle değil annesiyle evlenecek sanki. Durum ciddi.

Evi uzaktan tutmak sana faydadan çok zarar getirecek bana kalırsa. Evi uzak bi gece kalsın, iki gece üç gece beş gece kalsın, hep kalsın kıvamında ilerleyecek mevzu.

o zaman adam akilli oturup tekrar konusmaniz gerekiyor. kirilirsa da 1 kez kirilir, her seferinde huzursuzluk cikmasindansa...
Aynen öyle yarın açıkca konuşucam eğer olmazsa nikahı erteleyelim sen bi düsün annene bi doy diyeceğim bu ne ya

Ev uzak olunca sıkı fıkı olmayız diye düşünmüştüm hata etmişim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…