hepinizde böyle miydi sorun bizde mi?

İş evleneceğin adamda bitiyor da onda da pek iş yok sanki.
Dediğim gibi tek ümidim kv. Diğerlerininde evi pek yakın değil kızı doğum yaptı 3 gün ben evime gidicem dedi kız ne kadar yalvarsada kadın çok anlayışlı. Bizim sülük bi düşse yakasından. Hatta dün yemekteydik kadın diyor şunu al kızım bıktım diyor

Allah yardımcın olsun ne diyelim. Yine de ciddi bir konuşma yapman gerekiyor.

Kendimiz ilk gidip beğenip aldik .Daha sonra merak ettiler diye götürüp gösterdik o kadar.Eşinizin annesi istemem yan cebime koy diyip alttan oğlunu telkinlemesin.

Belki biz yanılıyoruzdur ama ya yanılmıyorsak işte o zaman kötü. Evlenmeden önce sakince kafanızdaki tüm soruları sorun,eşya alınması mevzusundaki tavrını yada içinize sinmeyen ne varsa sorun ki sonradan bunlar önünüze sürülmesin.
Benim kayınvalidem hakkında biz evlenmeden önce eşimle birlikte eşimin memleketine giden 2 arkadaşım eşimin annesinin melek olduğunu söylüyordu. 7 yıllık evliyim bi melekliğini görmedim. Başkaları ile olan ilişkisi önemli değil önemli olan sizinle nasıl bir ilişkisi olacağıdır. Eşin çok anneci davranıp dengeyi kuramazsa çok sorun çıkar.

Bu yüzden danışmak istedim acaba böylede ben mi kuruntu yaptım diye ama yanılmamışım.

Kendimiz ilk gidip beğenip aldik .Daha sonra merak ettiler diye götürüp gösterdik o kadar.Eşinizin annesi istemem yan cebime koy diyip alttan oğlunu telkinlemesin.
Ya ben gelmesinde degildim. Tabiki yardımcı olabilir aon kararı ben verdim sonucta. Beni korkutan eş adayımdı

Ya ben gelmesinde degildim. Tabiki yardımcı olabilir aon kararı ben verdim sonucta. Beni korkutan eş adayımdı
Bende eş adayini diyorum işte alttan yönetiyordur kayinvalide belki size anlayisli gözüküyordur .Bence büyük sorun eş adayinizda sanmiyorum kendi doğrudan öyle yapsin.Fikrim bu yönde tamamen hissettiğim yani k.bakma.

Kesinlikle mantıklı ya

Kendi fikri olmayan, illa ki ebeveyninden onay bekleyen küçük bir erkek çocuğuyla evleniyorsunuz.
Aman dikkat...

Eğer anası anlayışıysa . Annesine beraber kalma fikirini teklif ettiğinde " yok oğlum ev üstüne ev olmaz. Ben de rahat ederim böyle siz de rahat edersiniz " .. gibi br cevap verirse o tavırda bir kvdeniz var ise eger rahatınızı bozacak bir durum olmaz gibi geliyor. Çünkü eşiniz anacı da olsa, şunu bilir şunu söylerim: her sey büyükte bitiyor. Büyükler idareci olursa anlayışlı olursa hic bir sorun çıkmaz..

Çok benzer bir durumdaydık biz de evlenirken. Yani ev bakılırken kayınvalideme mi annemgile mi yakın olsun diye. Benim kayınvalidem de yalnız yaşıyor. Benim de korkum vardı aslında birlikte yaşamayı teklif eder mi ki diye. Korktuğum olmadı çok şükür. Diyeceğim o ki kendimden örnek veriyorum kayınvalidem evinde kendi düzeni olduğunu söyler durur hep. Anladığım kadarıyla sizinki de anlayışlı. Belki korkularınız yersizdir. Diğerlerine bile o kadar gitmediğine göre. Ben yerleşecek potansiyel görmedim şahsen. Tabi siz yine emin olmak için nişanlınıza sorun.

valla biz eşimle seçtik biz bunu beğendik diye sonra kp kv ve annemi götürdük. kp imzayı attı çıktık
Diğer konuya gelince bencede eşin anneci. Gayet net veriyor sinyalleri.

Anladığım kadarıyla kayinvaliden sorun yok tamamen nişanlinin işgüzarliği.Annesine karşı vicdan yapıyor gibi..Nisanlini uyar bence.Sonucta bahsettiğin konularda ön planda olması gereken kişi sensin ve senin hakkını anneye sırf mutlu olsun benim güzel anacigim diye sunamaz.Sunmamali.Cok yanlış.

Bastan cok kesin bir dille konusmalisin. Evlendikten sonra basina gelirse bu durum hatirina susacak cok seyin olur... demem o ki baştan konus cok net ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…