- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ev uzak olunca sıkı fıkı olmayız diye düşünmüştüm hata etmişim sanırım
Dediğim gibi tek ümidim kv. Diğerlerininde evi pek yakın değil kızı doğum yaptı 3 gün ben evime gidicem dedi kız ne kadar yalvarsada kadın çok anlayışlı. Bizim sülük bi düşse yakasından. Hatta dün yemekteydik kadın diyor şunu al kızım bıktım diyorİş evleneceğin adamda bitiyor da onda da pek iş yok sanki.
İnşallah yoksa. Bu iş ya başlamamalı yada başlasa da biter başka ne olabilir. kv başlıklarıyla dert yanarım artık.Tek ümidim kv den.İnşallah bozmaz o da kendini.
Dediğim gibi tek ümidim kv. Diğerlerininde evi pek yakın değil kızı doğum yaptı 3 gün ben evime gidicem dedi kız ne kadar yalvarsada kadın çok anlayışlı. Bizim sülük bi düşse yakasından. Hatta dün yemekteydik kadın diyor şunu al kızım bıktım diyor
Aynen yarın konuşmam lazım kesin.Allah yardımcın olsun ne diyelim. Yine de ciddi bir konuşma yapman gerekiyor.
Bu yüzden danışmak istedim acaba böylede ben mi kuruntu yaptım diye ama yanılmamışım.Belki biz yanılıyoruzdur ama ya yanılmıyorsak işte o zaman kötü. Evlenmeden önce sakince kafanızdaki tüm soruları sorun,eşya alınması mevzusundaki tavrını yada içinize sinmeyen ne varsa sorun ki sonradan bunlar önünüze sürülmesin.
Benim kayınvalidem hakkında biz evlenmeden önce eşimle birlikte eşimin memleketine giden 2 arkadaşım eşimin annesinin melek olduğunu söylüyordu. 7 yıllık evliyim bi melekliğini görmedim. Başkaları ile olan ilişkisi önemli değil önemli olan sizinle nasıl bir ilişkisi olacağıdır. Eşin çok anneci davranıp dengeyi kuramazsa çok sorun çıkar.
Ya ben gelmesinde degildim. Tabiki yardımcı olabilir aon kararı ben verdim sonucta. Beni korkutan eş adayımdıKendimiz ilk gidip beğenip aldik .Daha sonra merak ettiler diye götürüp gösterdik o kadar.Eşinizin annesi istemem yan cebime koy diyip alttan oğlunu telkinlemesin.
Bende eş adayini diyorum işte alttan yönetiyordur kayinvalide belki size anlayisli gözüküyordur .Bence büyük sorun eş adayinizda sanmiyorum kendi doğrudan öyle yapsin.Fikrim bu yönde tamamen hissettiğim yani k.bakma.Ya ben gelmesinde degildim. Tabiki yardımcı olabilir aon kararı ben verdim sonucta. Beni korkutan eş adayımdı
Kesinlikle mantıklı yaBende eş adayini diyorum işte alttan yönetiyordur kayinvalide belki size anlayisli gözüküyordur .Bence büyük sorun eş adayinizda sanmiyorum kendi doğrudan öyle yapsin.Fikrim bu yönde tamamen hissettiğim yani k.bakma.
Onun için yüze gülene her daim inanmis gibi yap ama emin olarak teslim olma tatlim .Kesinlikle mantıklı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?