Hepsi ailem yüzünden ...!

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhabalar beni bilen bilir eşimle epilepsi hastası bunu bilerek evlenmiştim ama evliliğinin ilk başından beri hep sorun sinir krizi kapı kirmalar sürahi kirmalar kendisi yüzünden erken doğum yaptım hamile iken yapmadığı kalmadı bu çocuğu kendin yaptın dedi özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye kafasında bardak kırmaya kalktı. Bizden Bi durum olmaz iki lafından biri ayrılık hep ben çabaladım yok senden önceki hayatımda daha mutlu idim. Sana dokunmak gelmiyor içimden
En son ailemin yanına gittim geçici olarak izin aldım isimden devlet memuruyum .aileler Bi şekilde bizi yine birleştirdi ortada cock var diye .kızım kreşe gidiyor hastalandı kaç gün ayağa kalkmadı özel bor doktora götürelim dedim kılını kıpırdatmadi ilçede yaşıyoruz sadece ilçenin açılın goturduk çocuğun durumu Git gide kötüleşdi ateşler içinde yanıyor ona rağmen götürmedi iyi bir doktora benim ısrarımla başka ilçenin açılın götürdü sadece. Birde götürdü bana ne değişti diyor götürdük de diyor insan evladı için boşuna gitsene olur yani. O gün dedim yani bu adamdan bana ne koca olur ne çocuğuma baba olur .evimize 15bin tl para giriyor .paramız olmasa anlarım çift maaş. Kızına asla oyuncak almaz 2 buçuk yaşında bir günde bebek alıp geleyim sevindereyim demedi. Hep ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarimi kendi ihtiyaçlarını kreş parasını. Pazar parasını market bazen .Yani almıyorsun çocuğa bir şey deyince senin eve katkın yok cocuk ihtiyaçlarını karşılıyorum diye vermiyorsun diye karışmıyor mus .on bin TL maaş var .Yani gerçekten hasta Bi insanla evlendigim iicn çok pişmanım ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak

Bile bile evlenmişsin hiç araştırma yapmadın mı bu hastalık hakkında ama adamın tek sorunu hastalık degil insanlık yok bu adamda kendi evladına böyle düşünmez insan olan vicdanı olan bence boşanın buna illa aileniz izin vermek zorunda degil kendi maaşın var çalışıyorsun eşinden de nafaka alırsın geçinip gidersin yazık o kız çocuguna sonuçta kızların en baglı oldugu kişi babası oluyor ileride çevresinden gördügü zaman babası ile olan durum çok büyük yara açacak içinde şimdi bile açmıştır da yine küçük zamanla daha kolay atlatırsınız bu durumu

Bu sizin seçiminizdi. Sonuçları iyi olmamış olabilir ama bu hayat sizin bazı şeyleri değiştirmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Aileniz arkanızda olmasın, ne olacak? Çalışan kadınsınız. Boşanın, kendinize bir hayat kurun. Zaten adam varla yok arası, her şey sizin sırtınızda, olmasın daha iyi öyle koca.

Epilepsi olması ne alaka ? Bildiğiniz ruh hastası. Ne bekliyordun böyle bir adamdan çocuk yaparken ? Ailene boşuna suç atma , onlar baştan onaylamamış. Böyle pinti biri çocuğuna oyuncak alacak öyle mi ? Allah akıl fikir versin senin tarzı kadınlara. Aferin bak ne güzel yuva kurmuşsun. Ne güzel bir adama bebek yapmışsın. Sana üzülmedim ama çocuğa üzüldüm.

Epilepsi olanlar böyle mi oluyor cidden
Eşinin başka sorunları var bu hastalığın arkasına sığınıyor bence...

İşin gücün var hâlâ bu tür bir konuyu ailene niye danışıyorsun ki...

Çocuğunun bu olaylara şahit olması bile boşanma sebebi.

Ayrıca ailenin ikinci daha mı iyi olacak lafı da çok iğrenç yani sizi kocasız bir birey olarak düşünemiyorlar yazıklar olsun....

Ailem yüzünden demişsiniz de bu adamla evlenmeniz için aileniz mi zorladı sizi? Evlenirken ailenize sormadiysaniz bosanirken neden soruyorsunuz? çalışmazsısınız, işiniz, maaşınız, mesleğiniz olmaz ailem arkamda değil lafını anlarım ama şu durumda seçimlerinizin sonucunu birilerine bağlamayın çünkü bunlar sorununuzu çözmez.

Yani kusura bakmayın ama aileniz seçiminize saygı duymuş , siz bile isteye almışsınız adamı . Ailenizin suçu sizi barıştırmaya çalışması ise onu bir çok aile diyor . Çocuk için tekrar deneyin diye .
Boşanın , 1+1 eviniz olsun kızınızla . Nafaka vs talep edin boşanırken de . Hatta tayin isteyin başka bir memlekete . Rahat edersiniz .
Hem bence eşinizin başka rahatsızlıkları da var . Epilepsi hastası bir sürü öğrencim oldu ama hiç böyle sinir stres halleri görmedim . Ama dürtüsel öğrenciler bazen şiddete eğilimli oluyor .
Aman her neyse , kimseyi suçlamayın . Şu andan itibaren ben ve kızım var hayatımda deyin boşanın . Hatalarınızdan da ders çıkarın .

Çocuğu hastaneye götürmek için eşinize mi ihtiyacınız var, neden götürmüyorsunuz durumu kötüyse?

Konularınızı biliyorum yaşım geçiyor diye evlenmek için evlenmiştiniz Eşinizin davranışlarının sebebi epilepsi hastası olması değil. Adamın huyu kötü.

Sizin hastaneye tek gidemezken, boşanıp hayatınıza devam etmeniz zor görünüyor suçlusu da aileniz değil.

Benim dayımın birisi de yıllardır epilepsi hastası 4 çocuğu var.
Düzenli kullandığı ilaçları, düzenli doktor takipleri var.
Ne alaka sizin anlattıklarınızla eşin olacak denyonun hasta olmasının?
Adam düpedüz denyo.
Bir tanesini yapmışsın harika baba olmuş, ikincisini de yapın onunda vebalinden kurtulmayın.

Göz göre göre acı çekiyorsunuz neden bu adama 2.çocuk ?

Ayrıca devlet memuruyum diyorsun ama çocuğunu özel hastaneye götürürken kocan olacak kişilikten mi izin istiyorsun?
Senin kolunda altın bileziğin var.
Cebinde maaşın var.
Evine 15 bin giriyormuş, kimin parasını harcamak için kimden izin alıyorsun ya?

Azıcık dik durun valla sizin gibi kadınları gördükçe çok kızıyorum!

Boşanıp kendinize huzurlu bir hayat kurun, çok şükür mesleğiniz var sakın korkmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…