Hepsi ailem yüzünden ...!

Bence hastalığını kullanıyor biraz da. Siz müsamma gösterdikçe adam zıvanadan çıkmış. epilepsi ilaçları düzenli kullanıldığında bunlara yol açmaz.
Daha fazla bu hayatı ne çocuğunuz ne de siz çekin.

Bir de memur muşunuz yani düzenli geliriniz var bu yüzden maddi olarak ailenize ihtiyacınız yok. Manevi olarak zaten yanınızda değillermiş

ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak
Birinden bıkmışsınız, bezdirmiş sizi. Ben olsam ikinci mi, Allah korusun derim. O ihtimali bile düşünemem. Hayat devam ediyor, karşınıza hayırlı biri çıkabilir de çıkmayabilir de. Siz şimdiden yazmış çizmişsiniz ikinci de böyle olur diye. Kocasız bir hayat da mümkün. Böyle bir seçenek de var. En azından kafanız rahat olur.

Bir tane çocuğum var benim hamile de değilim asla yapmam zaten ikinci çocuk bunu bile istemedi kendin yaptın dedi

Doktoru kullandığı ilaçları için dozunu artirirsam ortalığı kırar geçersin diyor ki artmamisken kırıp döküyor
Hastalığın arkasına sığınıyor. Kişiliği bu, adam hödük. Sanki sizle de, şu saatten sonra daha iyisi alıp başına bela etmez beni diye evlendi. Aslında evlilik insanı değilmiş, sorumluluk ağır gelmiş.

Bir de eşiniz her konuda mı böyle cimri, yoksa çocuğunuzdan mı nefret ediyor? Özel hastaneye gitmenin ne külfeti olacak 15 bin gelirli bir aileye? Siz niye eşinizin onayını bekliyorsunuz? Mesleği olmadığı için boşanamayan bir sürü kadın varken sizin gibilerin böyle muamele görmesi büyük haksızlık. Biraz da hak ediyorsunuz, bu hayatı kendiniz tercih ediyorsunuz.

Hastalıktan değilde karakterden dolayı o durum. Çocuğu için elini cebine sokmayan insan olamaz kendini düşünen bencil
Bencil ateşi çıksa evham yok alt tarafı soğuk algınlığı imiş başka ilçenin açılın gittik ne değişti diyor gittikte .Yani cocuk iyileşsin yeter ki gidelim demedi ben ısrar ettim

Bencil ateşi çıksa evham yok alt tarafı soğuk algınlığı imiş başka ilçenin açılın gittik ne değişti diyor gittikte .Yani cocuk iyileşsin yeter ki gidelim demedi ben ısrar ettim
Valla bu insanlardan olmaz gerçekten yazık.

Canım benim ben eski bir epilepsi hastasıyım su anda bitti birseyim yok acikcasi eşinmi söyledi ben epilepsi hastası olduğum için böyleyim diye hastalığın arkasına sığınmış nöbet geçirince ağrılar yorgunluk gerginlik yapıyor ama nöbet yoksa birseyin olmazki ben iki çocuk doğurdum hastalikla senin anlattıkların eşinin karakteri Rabbım merhamet versin esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…